Ubat Cepat Kurus Tanpa Dadah

Kalau nak ambil ubat kurus ni, tak perlu risau sebab memang tiada dadah dan tiada bahan kimia berbahaya. Jangan ambil pil sembarangan kerana ia boleh meragut nyawa. Mungkin kesannya kurus cepat tapi bahayanya sehingga nyawa melayang.

Ubat kurus cepat
Bahaya ubat kurus yang tiada kajian klinikal.

Ambillah produk yang diiktiraf selamat dan berkesan. Antara pesanan Jurulatih Kecergasan Kevin Zahri, ambillah produk yang sudah dikenali ramai dan mempunya track record positif.

Set Kurus ini juga sesuai untuk diambil oleh ibu menyusu kerana ia tidak akan menyebabkan susu merudum atau susu kurang. Malah adanya Alfalfa dan ESP membantu menambahkan susu badan.

Ibu menyusu kurus cepat

Ibu menyusu kurus cepat
Beli set cepat kurus

Herb-Lax

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Lecithin

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Alfalfa

Kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

ESP

ESP adalah protein yang berkhasiat berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

Boleh dijadikan sebagai ‘meal replacement’ untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan.

Boleh buat pembelian sendiri secara online dengan menggunakan kad debit atau kad debit. Sila klik gambar di bawah untuk meneruskan pembelian ya.

Ibu menyusu kurus cepat
Beli set cepat kurus

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk konsultasi pengurusan berat badan dan menu pemakanan sihat. Sama-sama kita turunkan berat badan cara sihat. InshaAllah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge