Tips Kuruskan Badan Dalam Masa Seminggu Tanpa Ubat

Dah dekat nak raya ni. Lagi sebulan lebih je. Pasti ramai tercari-cari untuk kuruskan badan dengan cepat kan? Kalau boleh nak cara paling efektif yang boleh turunkan berat badan dalam masa seminggu.

Janga risau tau. Memang ada caranya. Mereka ni telah kongsikan pengalaman mereka menurunkan berat badan dengan cepat.

Bagaimana caranya? Mereka berdetoks beramai-ramai. Hasilnya memang amat memuaskan! Paling sikit pun, mereka turun 1.4 kg dalam masa tak sampai seminggu. Best kan? Biasanya punyalah susah nak turun berat. Sekarang kita dah ada caranya.

Kurus Dalam Masa Seminggu Dengan Cara Detoks Shaklee

Apakah Detoks Shaklee? Boleh klik link di sebelah ya –> Detoks Cara Shaklee

Pengalaman Detoks 1 : Cik Puan Lydzar

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Beliau adalah ibu menyusu. Boleh ke berdetoks? Ya, boleh cuma menu pemakanan ibu menyusu ni lain sikit. Istimewa sikit sebab ibu menyusu mesti fikirkan untuk bayi dan juga dirinya sendiri.

Hari pertama : 52.4 kg, body age 32

Hari ke 5 : 50.6 kg, body age 31

Dalam masa 5 hari je beliau berjaya menurunkan 1.8 kg!!! Dan body age beliau juga semakin muda dari 32 ke 31. Wowwww!!!!!!!!!! Berat turun, makin awet muda pulak tu lepas berdetoks. Seronoknya dapat turunkan berat tak sampai seminggu pun.

Pengalaman Detoks 2 : Encik Fahmy

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Hasil berdetoks Shaklee selama 4 hari,

  • Berat badan beliau turun hampir 2 kg
  • Tekanan darah tinggi NORMAL 111/73, sebelum detoks beliau tak pernah dapat bacaan senormal ini.
  • Usus rasa bersih! Sebab lawas. 😀
  • Kulit muka rasa OK sebab asyik makan sayur dan buah je kan. Minum air masak pun banyak!
  • Badan pun rasa ringan, mudah nak bangun pagi.

Haaa… seronokkan perkongsian beliau. Orang lelaki pun rajin buat detoks ni tau. Kita orang perempuan ni pastinya lebih rajin nak detoks dan inginkan efek macam ni kan.

Pengalaman Detoks 3 : Cik Puan Diana

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Beliau turun hampir 3 kg selama 6 hari!!! Body age pun berkurang! Hebat!!!

Sebelum detoks Shaklee : 60 kg, body age 46 tahun

Selepas detoks Shaklee 6 hari : 57.2 kg, body age 44 tahun

Pengalaman Detoks 4 : Cik Puan Zam

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Turun 1.4 kg dalam masa 5 hari. 🙂

Yang kelakarnya, beliau asyik naik turun penimbang je sebab rasa macam tak percaya berat turun cepat macam tu sekali. Belum seminggu pun buat detoks, dah turun 1.4 kg!

Biasanya nak turun 500 gram pun tak berjaya kan?? Ni dah turun 1.4 kg, pastilah gembira sangat kan. Alhamdulillah.

Alhamdulillah, semua pengalaman yang dikongsikan ini ialah hasil daripada mereka yang menjalankan detoks Shaklee iaitu detoks seluruh badan.

Masing-masing dapat kesan yang sangat positif dan menggembirakan hati mereka.

Detoks ni kalau buat beramai-ramai memang seronok tau. Sebab kita boleh share apa efek yang kita dapat dan kita boleh bincang apa krisis pemulihan yang kita hadapi. Contohnya tiba-tiba keluar jerawat batu ke, kita boleh bincang-bincang dengan ahli kumpulan kenapa keluar jerawat pulak masa detoks. Takdelah kita bersedih sorang-sorang je kan?

Sebab tu AkakSelim ajak detoks berjemaah. Jom Detoks Bersama AkakSelim. Ambil Set Detoks Shaklee untuk kesan yang lebih cepat dan elakkan hilang nutrien sepanjang proses detoks.

Whatsapp je ke 019-722 8520.

InshaAllah AkakSelim akan reply dalam masa 24 jam. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

  1. Kalau nak nampak hasil cepat, cuba kawal kalori harian. Kalau kat negara barat ada yang makan tak lebih dari 1200 kalori sehari. Kalau aku, aku tak galakkan makan 1200 kalori sehari lebih dari 1 minggu berturut. Boleh baca pasal teknik ni kat SadoStreet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge