5 Sebab Kenapa Semua Wanita WAJIB Cuba Skin Care Nutriwhite

Akak selim ni suka survey skin care ni. Dari dulu memang suka setia kepada satu2 brand sahaja. Dan kalau mencuba produk baru, akak selim biasa guna sehingga 1-2 tahun. Memang sepatutnya macam tu lah nak tengok produk tu berkesan ke tak dengan kulit kita. Memang kena sabar. 🙂

Yang akak selim pernah guna dan setia lebih 2 tahun juga ialah TBS dan CL***. Dalam pada tu sempat juga acu cuba try produk yang bahaya untuk kulit. Biasalah kan pengaruh iklan. Hehehe… Cepat je nampak kulit licin, terus terpengaruh. 😛

Guna punya guna, merah padam muka macam kena bakar!!!! Huhuhu. Terus serik sehingga hari ni. Dah ‘taubat’ tak nak tergoda dengan mana-mana produk yang beri kesan 1-2 hari dah. Serik!!!!

Lepas tu, jumpa NUTRIWHITE ni. Memang langsung tak pandang yang lain dah. Setia kat dia je sekarang ni. Sebab apa? Haaa, ni akak selim kongsikan sebab-sebabnya. Dan sebab ini jugalah akak selim nak cadangkan kat semua wanita untuk cuba Nutriwhite ni.

5 Sebab Kenapa Semua Wanita WAJIB Cuba Skin Care Nutriwhite

Jeragat hilang

1.  Mencerahkan Kulit

Nutriwhite mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmen hitam pada kulit menjadi gelap. Hasilnya, korang boleh cerahkan kulit secara semulajadi tanpa perlu melalui proses pengelupasan yang boleh merosakkan kulit muka korang.

2. Menanggalkan Sel Kulit Mati

Set nutriwhite ni boleh menghilangkan sel kulit mati yang mengandungi melanin berlebihan agar kulit sentiasa cantik dan berseri.

3. Mencegah Kesan UV

Ia juga boleh mencegah kesan-kesan daripada cahaya matahari dan alam sekitar dengan melindungi kulit dai sinar UV dan cahaya matahari yang boleh menggelapkan dan merosakkan kulit.

4. Selamat-Tanpa Paraben

Tanpa paraben, tanpa merkuri, tanpa bahan kimia berbahaya. Ianya selamat untuk digunakan sepanjang masa sama ada semasa anda hamil mahu pun tidak.

Ramai ibu yang memang jagaaaaaaaa penggunaan bahan2 kimia semasa hamil, tapi tidak berhati2 selepas melahirkan anak.

Itu silap tau. Kita memang sentiasa kena jaga sama ada hamil atau pun tidak. Kerana badan kita ini sangat berharga untuk kita tempek skin care yang berbahaya.

Cuba tengok kat sini, betapa bahayanya paraben haa…
Bahaya Paraben

5. Melembutkan Kulit

Melembutkan kulit hinggakan diri sendiri pun rasa nak usap2 pipi selalu. Tak percaya?

Kalian cubalah night cream nutriwhite ni dulu. Kalian tahulah syioknya macam mana. Serius!!

Customer akak selim yang beli night cream ni pun memang mengakuinya tau.

Memang skin care ni kategori WAJIB cuba. Sekurang-kurangnya 1 set untuk cuba. Pasti kalian akan rasa sayang nak tinggalkannya. 🙂

Whatsapp akak selim untuk dapatkan skin care yang sangat best dan berkesan ni. Paling best, jeragat lama-lama pun boleh pudar dengannya.

Whatsapp ke sini ya. 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...