Cara Hilangkan Kulit Kusam Dan Kedutan Di Muka Dengan Hanya Satu Produk

Setiap wanita mahukan kulit yang lembut, sentiasa berseri, anjal dan tidak berkedut sebelum usia. 😎 Ya, kedut memang akan muncul apabila dah sampai masanya. Namun kulit yang berkedut di usia muda adalah menunjukkan kesihatan kulit yang tidak dijaga dengan baik. Dengan mengambil makanan atau suplemen yang tinggi antioksidan, kesihatan kulit kita akan sentiasa terjaga dan tidak menunjukkan penuaan sebelum usia.

Share Button
Continue reading »
Cara Cepat hilangkan jeragat tebal di muka (1)

Berjaya Atasi Masalah Jeragat, Parut Jerawat Dan Kulit Kering Tanpa Rawatan Menyakitkan

Jika terpaksa hadapi masalah jeragat, masalah jerawat, kulit kusam, kulit kering dan apa sahaja masalah yang berkaitan dengan kulit muka ni, memang beri masalah agak besar. Sebab confident level nak berhadapan dengan orang tu akan jadi menurun. Macam saya dulu masa mula-mula buat bisnes Shaklee ni, memang risau juga nak berhadapan dengan pelanggan. Dapat je pelanggan yang nak COD (Cash

Share Button
Continue reading »
cara hilangkan jeragat cepat2

Produk Basic Untuk Hilangkan Jeragat Tebal Di Muka

Bagi mereka yang berkulit putih, memang nampak muka tak bersih disebabkan jeragat tebal ni. Sebab susah juga nak sembunyikan dengan make up setiap masa. Penat nak pakai foundation tebal-tebal setiap masa. Kalau saya, memang tak sanggup nak tempek make up tebal-tebal sebab rasa tak selesa. Jadi saya cuba juga nak hilangkan jeragat yang tumbuh kat muka ni. Dah baca tips

Share Button
Continue reading »

Cara Cepat Hilangkan Jeragat Degil Di Muka

Jeragat yang tebal dan degil di muka memang menyebabkan kita rasa malu dan segan nak keluar tanpa make up tebal atau foundation yang boleh tutup jeragat kita tu. Kalau kat rumah tu, segan juga kat suami kan? Tapi takkan nak pakai make up sepanjang 24 jam kat rumah kan? Usah bimbang, kini ada cara yang efektif untuk menghilangkan jeragat tebal

Share Button
Continue reading »
Cara hilangkan jeragat tebal dengan berkesan

Produk Hilangkan Jeragat Tebal Di Muka Dengan Berkesan

Ada jeragat tebal atau jerawat bernanah kat muka ni memang membuatkan kita rasa hilang sedikit keyakinan nak berdepan dengan orang lain. Takkan nak pakai make up tebal-tebal selalu kan? Kalau boleh nak juga atasi masalah jeragat tu supaya terus hilang tanpa kesan dah. Foto Kredit : Livestrong.com Menurut doktor kecantikan, kebanyakan rakyat Malaysia dewasa mengalami masalah jeragat ni atas sebab

Share Button
Continue reading »
Cara untuk elak kulit kering dan kusam

5 Sebab Kenapa Semua Wanita WAJIB Cuba Skin Care Nutriwhite

Akak selim ni suka survey skin care ni. Dari dulu memang suka setia kepada satu2 brand sahaja. Dan kalau mencuba produk baru, akak selim biasa guna sehingga 1-2 tahun. Memang sepatutnya macam tu lah nak tengok produk tu berkesan ke tak dengan kulit kita. Memang kena sabar. 🙂 Yang akak selim pernah guna dan setia lebih 2 tahun juga ialah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »