Cara Mudah Hilangkan Jeragat Dan Kulit Kusam

Di usia hampir 40, kulit mula nampak kusam dan kering. Apabila kulit kering, jeragat pun mula muncul dan kulit juga makin kusam jika tidak dijaga. Ini kerana kolagen juga makin berkurang dengan bertambahnya usia. Begitu juga yang terjadi kepada saya. Selepas serum Shaklee saya habis, saya cuba maintain dengan sun block sahaja. Usia yang lepas 30 ni memang tak boleh

Share Button
Continue reading »
Cara untuk elak kulit kering dan kusam

5 Sebab Kenapa Semua Wanita WAJIB Cuba Skin Care Nutriwhite

Akak selim ni suka survey skin care ni. Dari dulu memang suka setia kepada satu2 brand sahaja. Dan kalau mencuba produk baru, akak selim biasa guna sehingga 1-2 tahun. Memang sepatutnya macam tu lah nak tengok produk tu berkesan ke tak dengan kulit kita. Memang kena sabar. 🙂 Yang akak selim pernah guna dan setia lebih 2 tahun juga ialah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »