Produk Cerahkan Dan Putihkan Kulit Yang Selamat Untuk Wanita Malaysia

Ramai orang nak cerah cepat, putih cepat, cantik cepat tanpa mengira bahan yang digunakan dalam produk skincare yang mereka gunakan. Namun, sekali terkena memang serik!! Itulah kata-kata kawan-kawan dan pelanggan-pelanggan yang pernah terjebak dengan kosmetik dan skincare yang mengandungi bahan beracun ni. Shaklee bakal memperkenalkan skincare baru yang bernama Youth, menggantikan produk Nutriwhite dan Enfuselle yang laku keras sebelum ni.

Share Button
Continue reading »

Produk Cerahkan Kulit Dan Hilangkan Kulit Kering, Kusam Serta Berjeragat Tanpa Bahan Beracun

Sekarang dah kecoh satu Malaysia dah, produk Youth ni bakal dipasarkan di Malaysia bulan Mac nanti. Leader-leader bertuah yang pergi program leader minggu lepas dah dapat beli dan guna sebulan lebih awal. Best tu! Kita bersabar jelah tunggu bulan Mac nanti ya. Tak lama dah. Best sangat ke Youth skincare ni? Jom saya ceritakan serba sedikit dan kita tengok testimoninya.

Share Button
Continue reading »
cara tingkatkan tenaga cepat (2)

Cara Tingkatkan Tenaga Dengan CoQ10 Shaklee

Produk CoQ10 Shaklee adalah produk baru yang dilancarkan oleh Shaklee Januari lepas. Produk ini adalah menggantikan produk CoQ Health Plus Shaklee dengan formula yang lebih baik. Produk CoQ10 Shaklee ini mengandungi CoQ10 yang tinggi untuk setiap satu kapsul. Fungsi CoQ10 di dalam badan kita adalah meningkatkan tenaga di dalam sel badan kita untuk membentuk tisu, organ dan sistem badan yang

Share Button
Continue reading »

Cara Hilangkan Kulit Kusam Dan Kedutan Di Muka Dengan Hanya Satu Produk

Setiap wanita mahukan kulit yang lembut, sentiasa berseri, anjal dan tidak berkedut sebelum usia. 😎 Ya, kedut memang akan muncul apabila dah sampai masanya. Namun kulit yang berkedut di usia muda adalah menunjukkan kesihatan kulit yang tidak dijaga dengan baik. Dengan mengambil makanan atau suplemen yang tinggi antioksidan, kesihatan kulit kita akan sentiasa terjaga dan tidak menunjukkan penuaan sebelum usia.

Share Button
Continue reading »
Cara Cepat hilangkan jeragat tebal di muka (1)

Berjaya Atasi Masalah Jeragat, Parut Jerawat Dan Kulit Kering Tanpa Rawatan Menyakitkan

Jika terpaksa hadapi masalah jeragat, masalah jerawat, kulit kusam, kulit kering dan apa sahaja masalah yang berkaitan dengan kulit muka ni, memang beri masalah agak besar. Sebab confident level nak berhadapan dengan orang tu akan jadi menurun. Macam saya dulu masa mula-mula buat bisnes Shaklee ni, memang risau juga nak berhadapan dengan pelanggan. Dapat je pelanggan yang nak COD (Cash

Share Button
Continue reading »
cara hilangkan jeragat cepat2

Produk Basic Untuk Hilangkan Jeragat Tebal Di Muka

Bagi mereka yang berkulit putih, memang nampak muka tak bersih disebabkan jeragat tebal ni. Sebab susah juga nak sembunyikan dengan make up setiap masa. Penat nak pakai foundation tebal-tebal setiap masa. Kalau saya, memang tak sanggup nak tempek make up tebal-tebal sebab rasa tak selesa. Jadi saya cuba juga nak hilangkan jeragat yang tumbuh kat muka ni. Dah baca tips

Share Button
Continue reading »

Cara Cepat Hilangkan Jeragat Degil Di Muka

Jeragat yang tebal dan degil di muka memang menyebabkan kita rasa malu dan segan nak keluar tanpa make up tebal atau foundation yang boleh tutup jeragat kita tu. Kalau kat rumah tu, segan juga kat suami kan? Tapi takkan nak pakai make up sepanjang 24 jam kat rumah kan? Usah bimbang, kini ada cara yang efektif untuk menghilangkan jeragat tebal

Share Button
Continue reading »
Cara hilangkan jeragat tebal dengan berkesan

Produk Hilangkan Jeragat Tebal Di Muka Dengan Berkesan

Ada jeragat tebal atau jerawat bernanah kat muka ni memang membuatkan kita rasa hilang sedikit keyakinan nak berdepan dengan orang lain. Takkan nak pakai make up tebal-tebal selalu kan? Kalau boleh nak juga atasi masalah jeragat tu supaya terus hilang tanpa kesan dah. Foto Kredit : Livestrong.com Menurut doktor kecantikan, kebanyakan rakyat Malaysia dewasa mengalami masalah jeragat ni atas sebab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »