Produk Cerahkan Dan Putihkan Kulit Yang Selamat Untuk Wanita Malaysia

Ramai orang nak cerah cepat, putih cepat, cantik cepat tanpa mengira bahan yang digunakan dalam produk skincare yang mereka gunakan. Namun, sekali terkena memang serik!! Itulah kata-kata kawan-kawan dan pelanggan-pelanggan yang pernah terjebak dengan kosmetik dan skincare yang mengandungi bahan beracun ni. Shaklee bakal memperkenalkan skincare baru yang bernama Youth, menggantikan produk Nutriwhite dan Enfuselle yang laku keras sebelum ni.

Share Button
Continue reading »

Produk Cerahkan Kulit Dan Hilangkan Kulit Kering, Kusam Serta Berjeragat Tanpa Bahan Beracun

Sekarang dah kecoh satu Malaysia dah, produk Youth ni bakal dipasarkan di Malaysia bulan Mac nanti. Leader-leader bertuah yang pergi program leader minggu lepas dah dapat beli dan guna sebulan lebih awal. Best tu! Kita bersabar jelah tunggu bulan Mac nanti ya. Tak lama dah. Best sangat ke Youth skincare ni? Jom saya ceritakan serba sedikit dan kita tengok testimoninya.

Share Button
Continue reading »
cara tingkatkan tenaga cepat (2)

Cara Tingkatkan Tenaga Dengan CoQ10 Shaklee

Produk CoQ10 Shaklee adalah produk baru yang dilancarkan oleh Shaklee Januari lepas. Produk ini adalah menggantikan produk CoQ Health Plus Shaklee dengan formula yang lebih baik. Produk CoQ10 Shaklee ini mengandungi CoQ10 yang tinggi untuk setiap satu kapsul. Fungsi CoQ10 di dalam badan kita adalah meningkatkan tenaga di dalam sel badan kita untuk membentuk tisu, organ dan sistem badan yang

Share Button
Continue reading »

Cara Hilangkan Kulit Kusam Dan Kedutan Di Muka Dengan Hanya Satu Produk

Setiap wanita mahukan kulit yang lembut, sentiasa berseri, anjal dan tidak berkedut sebelum usia. 😎 Ya, kedut memang akan muncul apabila dah sampai masanya. Namun kulit yang berkedut di usia muda adalah menunjukkan kesihatan kulit yang tidak dijaga dengan baik. Dengan mengambil makanan atau suplemen yang tinggi antioksidan, kesihatan kulit kita akan sentiasa terjaga dan tidak menunjukkan penuaan sebelum usia.

Share Button
Continue reading »
Cara Cepat hilangkan jeragat tebal di muka (1)

Berjaya Atasi Masalah Jeragat, Parut Jerawat Dan Kulit Kering Tanpa Rawatan Menyakitkan

Jika terpaksa hadapi masalah jeragat, masalah jerawat, kulit kusam, kulit kering dan apa sahaja masalah yang berkaitan dengan kulit muka ni, memang beri masalah agak besar. Sebab confident level nak berhadapan dengan orang tu akan jadi menurun. Macam saya dulu masa mula-mula buat bisnes Shaklee ni, memang risau juga nak berhadapan dengan pelanggan. Dapat je pelanggan yang nak COD (Cash

Share Button
Continue reading »

Produk Hilangkan Jerawat Dengan Cepat Dan Berkesan

Kulit muka ni kalau banyak sangat naik jerawat memang rasa hilang keyakinan diri. Nak berdepan dengan orang-orang dekat ofis, suami, kawan-kawan, nak tenung muka suami lama-lama pun segan kan? Lebih-lebih lagi kalau kulit cerah, lagi nampaklah jerawat merah-merah. Lagi segan kalau kena jerawat batu yang besar-besar. Sakit pun ya jugak, segan pun ya kan. Di pasaran banyak sangat pilihan produk

Share Button
Continue reading »
Cara hilangkan parut chicken pox dengan cepat

Cara Hilangkan Parut Jerawat Hitam Dengan Berkesan

Kulit berjerawat yang teruk memang sangat merimaskan! Sakit pun ye jugak kan? Segan pun ye jugak. 🙁 Lama juga beliau mengalami masalah ni. Alhamdulillah akhirnya bertemu dengan solusinya untuk merawat parut jerawat hitam di muka beliau. Apa yang menyebabkan muka beliau jadi begini pada tahun 2012? Kita ikuti kisahnya. “Gambar sebelum 2012 tu, mimpi ngeri bagi saya. Muka jadi camni

Share Button
Continue reading »

Cara Hilangkan Parut Jerawat Dengan Cepat Secara Semulajadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »