Mampu Belanja Family Walaupun Hanya Surirumah

Hampir 2 tahun dah akak selim berhenti kerja di sebuah syarikat Panaxxx selepas 13 tahun setia berkhidmat. 🙂 Alhamdulillah, akhirnya Allah beri peluang untuk akak selim berkhidmat di rumah pula. Berkhidmat sebagai mak supir, masterchef, manager, tukang sapu, tukang mop, penghibur dan pelbagai ‘kerjaya’ di rumah. Bukan itu sahaja, akak selim adalah ibu yang bekerja di rumah. Alhamdulillah setakat 2 tahun bekerja ni, masih tetap dapat income/bonus 4 angka setiap bulan tanpa gagal.

Bisnes yang menguntungkan

Dari mana income ni? Akak selim buat bisnes Shaklee sepenuh masa. Ya, sepenuh masa! Inilah kerjaya sebenar akak selim dari rumah. Dalam masa yang sama menguruskan rumah bersama 3 orang puteri yang cantik-cantik sedang membesar. Alhamdulillah.

Biasanya bonus Shaklee ni akak selim buat belanja keluarga makan-makan. Selain tu, keluarkan zakat, berikan pada mak, bayar segala hutang yang ada dan belanja keluarga semasa travel. Memang big boss (encik suami) akan belanja semua tapi seboleh-bolehnya akak selim juga ingin menyumbang untuk keluarga.

bonus-shaklee
Kenangan raya 2016, jalan-jalan Zoo Taiping

Kadang-kadang akak selim ambil peluang untuk bayar tol ke, isi minyak atau belanja makan. 🙂 Seronok sebenarnya bila dapat keluarkan duit untuk keluarga ni. Terutamanya bila tengok anak-anak seronok, secara tak langsung kita pun rasa gembira dan bahagia.

Akak selim rasa semua ibu bapa pun macam tu kan? Kalau hanya surirumah sepenuh masa tanpa pendapatan, memang akak selim tak mampulah nak berbelanja untuk keluarga. Sekarang ni Alhamdulillah ada pendapatan sendiri.

Bisnes yang menguntungkan
Bisnes Shaklee modal rendah kurang dari RM100

Anda surirumah? atau pelajar yang ingin jana pendapatan sampingan dari rumah? Akak selim boleh bantu untuk jana pendapatan dari rumah secara online sahaja. Modal pun rendah sahaja kurang dari RM100. Segala urusan pun online. Tidak perlu bersusah payah untuk keluar ke pejabat pos atau ke mana-mana untuk menuntut ilmu mahu pun untuk menghantar barang. Semuanya Shaklee dah sediakan. Kita hanya cari customer sahaja.

Akak selim akan ajar bagaimana menjalankan bisnes ni secara terperinci. InshaAllah kita sama-sama lakukannya ya.

Hubungi akak selim di 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button

Jana Pendapatan Tambahan RM500 Sebulan

Ramai orang kata, ekonomi di tahun 2016 ni kurang baik, merudum dan kurang elok. Tentu kita risau kan? Anak-anak tetap nak kena sekolahkan, makan minum diorang tetap kena sediakan. Kalau anak-anak yang masih baby tu, nak beli susu lagi, nak beli lampin pakai buang lagi kan?

Yang masih bujang pun sama. Banyak komitmen! Nak beli rumah sendiri, nak simpan duit untuk majlis perkahwinan dan macam-macam lagi. Jimat pun dah jimat tapi tetap rasa PERLUKAN DUIT TAMBAHAN.

Kalau dapat tambah RM500 pun dah cukup banyak tu! Banyak perkara yang boleh kita gunakan dengan duit ni.

Bagaimana Nak Jana Pendapatan RM500 Sebulan?

#1 Whatsapp saya, Laila di 019-722 8520 dengan “PROJEKRM500“.

#2 Daftar ahli Shaklee yang bernilai RM79.50.
Segala proses pendaftaran keahlian, semuanya saya akan uruskan. Anda tidak perlu keluar ke mana-mana. Jangan risau! Hanya bagi info yang diperlukan sahaja.

#3 Saya akan berikan anda penerangan lanjut tentang PROJEKRM500. Segala bahan promosi,info dan teknik-teknik marketing akan dikongsikan di group eksklusif Facebook dan juga Whatsapp.

Siapa Yang Layak Join?

Semua orang tidak kira lelaki atau perempuan, bujang atau sudah berkahwin! Yang penting, niat dan azam ingin menambah pendapatan sekurang-kurangnya RM500 sebulan.

Sila whatsapp saya untuk join PROJEKRM500 dengan penuh semangat! Ini bukan Skim Cepat Kaya tau!

Kredit : DeejaFirdaus

Jangan bertangguh ya, sila hubungi saya di sini.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...