Cara Jana Pendapatan Untuk Ibu Bapa Bekerja

Zaman sekarang ni macam-macam kisah kita dengar kan? Daripada pengasuh yang mendera anak-anak hinggalah kepada pemandu van sekolah yang memandu secara membabi buta. Itu belum lagi dikira van yang memuatkan anak-anak dalam van dah jadi macam tin sardin kan? Apa pilihan yang kita ada apabila kita terpaksa bekerja sepenuh masa? Itulah. Terpaksa! Dengan kos sara hidup yang tinggi di zaman

Share Button
Continue reading »
Peluang bisnes untuk graduan menganggur

Peluang Pekerjaan Untuk Graduan Baru Yang Sedang Menganggur

Zaman sekarang ni bukan macam zaman akak selim habis belajar 10-15 tahun yang lepas. Zaman sekarang ramai yang menganggur walaupun ambil jurusan perubatan, pergigian dan perguruan yang sepatutnya terus dapat kerja selepas tamat belajar di universiti. Dah habis belajar, nak bayar pinjaman PTPTN lagi kan? Bagaimana nak bayar, kerja pun belum dapat. Kesian adik-adik kita. Kusut memikirkannya. Ini adalah luahan

Share Button
Continue reading »

Adibah Noor Pun Kagum Dengan Bisnes Shaklee

Semasa Shaklee National Conference (NC) 28hb Mei yang lepas, Adibah Noor adalah MC untuk majlis tersebut. Yang uniknya, Adibah Noor sendiri pun kagum dengan bisnes Shaklee ni. Hasil dari pemerhatian beliau sepanjang NC berlangsung, beliau cakap, MLM Shaklee ni lain. Beliau pernah juga join satu MLM ni. Beliau sangat tak gemar MLM tersebut sebab asyik terlompat-lompat mengagungkan duit. Duit bukanlah

Share Button
Continue reading »

Kerja Part Time Di Rumah Dengan Modal Kecil

Dalam keadaan yang dunia yang sangat mencabar hari ini, harga minyak naik, harga barangan naik, semuanya naik kan? Ramai yang memilih untuk bekerja part time biarpun mempunyai gaji tetap. Begitu juga dengan surirumah, bukan hanya duduk-duduk dan baring-baring melayan sinetron sahaja. Tetapi memilih untuk melakukan kerja part time dengan modal yang kecil tanpa sebarang risiko. Ikuti perkongsian daripada Puan Fatimah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »