Minuman Tenaga Untuk Solat Terawih Supaya Tak Perlu Letak Batang Mancis Kat Biji Mata

Masuk je bulan puasa, keletihan ibu-ibu jadi lebih berganda. Tambah-tambah kalau ada anak yang menyusu kan. Lepas berbuka tu rasa macam nak terus tidur je kan.

Keadaan lebih teruk kalau buka puasa tu makan tak ingat dunia. Cepat je rasa mata layu dan kuyu. Minum air berkoyan-koyan sampai perut berat sangat.

Apa nak buat kalau jadi macam ni? Supaya lepas berbuka kita terus bertenaga dan mata tak layu. Dapatlah menunaikan solat terawih dengan sempurna dalam keadaan badan segar bugar.

Selain daripada amalkan buka puasa ikut sunnah dan makan ikut keperluan, ibu-ibu disarankan untuk amalkan Minuman Tenaga Terawih supaya tidak mengantuk sepanjang Terawih. Lepas tu boleh bangun awal masakkan sahur dan siap boleh bertahajjud lagi tau.

Elakkan minum air manis dan kuih-kuih manis terlalu banyak sebab gula tarik air dalam badan dan buat kita cepat haus, dehydrated dan penat.

Minuman Tenaga Terawih Supaya Tak Mengantuk Semasa Terawih

 

tambah tenaga semasa terawih dan tidak mengantuk
1. Vivix : Kasi segar badan sebab beri tenaga kepada sel dalam badan.

2. Performance Drink : Bantu badan hidrasi (hydrated) Kalau badan dehydrated kita cepat penat.

3. Cinch Tea : Elakkan mengantuk dan beri tenaga

Hubungi saya di 019.722.8520 untuk dapatkan Minuman Tenaga Terawih supaya tak penat dan tidak mengantuk sepanjang beribadat.

Atau boleh terus beli dengan menggunakan kad debit atau kad kredit di sini. Klik gambar di bawah.

beli minuman tenaga untuk terawih

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan cara pengambilan.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button

Minuman Elak Mengantuk Semasa Memandu

Masih berada di kampung ke? Atau dalam perjalanan pulang ke rumah masing-masing dah? Minggu ni kan cuti berganda. Cuti raya haji, cuti sekolah di tambah lagi cuti Hari Malaysia. Pasti ibu ayah ambil peluang bawa anak-anak balik kampung atau bercuti panjang kan?

Apa-apa pun, hati-hati di jalan raya ya…


Kalau mengantuk tu, berhenti dahulu di mana-mana yang selamat untuk berehat atau tidur sebentar.

Kalau taknak hadapi masalah keletihan melampau atau mengantuk semasa memandu, Akak Selim nak cadangkan minuman POWER yang terbukti boleh buat mata terbuka luas. Lebih fokus dan tidak mengantuk.

Minuman tenaga elak mengantuk
Gabungan performance drink dan Cinch Tea memang POWER.

Minuman apa tu? Ini dia,
performance drink
cinch tea
✔vivix (tiada dalam gambar)

Kolagen yang ada dalam gambar tu tidaklah wajib tapi kalau nak cantik molek dan wajah berseri, boleh campurkan kolagen tu sekali dalam minuman yaa… Dan satu lagi boleh tambahkan vivix 1 sudu. InshaAllah, tidak mengantuk mahupun menguap sepanjang perjalanan. Ini memang Akak Selim dah test sendiri dah. 🙂

Mulakan perjalanan dengan Bismillah dan bacaan doa. InshaAllah, selamat sampai ke destinasi masing-masing. Selamat bersekolah untuk anak-anak dan selamat bekerja untuk mereka yang kembali bekerja.

Hubungi Akak Selim untuk dapatkan minuman tenaga yang POWER ni ya. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...