Cara Mudah Hilangkan Jeragat Dan Kulit Kusam

Di usia hampir 40, kulit mula nampak kusam dan kering. Apabila kulit kering, jeragat pun mula muncul dan kulit juga makin kusam jika tidak dijaga.

Cara untuk elak kulit kering dan kusam
Kulit halus mulus dan cantik menjadi idaman setiap wanita.

Ini kerana kolagen juga makin berkurang dengan bertambahnya usia. Begitu juga yang terjadi kepada saya.

Selepas serum Shaklee saya habis, saya cuba maintain dengan sun block sahaja. Usia yang lepas 30 ni memang tak boleh tinggal dah sun block, karang jeragat makin galak keluar.

Ingatkan cukuplah tanpa serum, nampaknya kulit nampak tak bermaya. Ditambah lagi dengan encik panau muncul lepas masuk kolam beberapa kali tahun lepas. Dahlah degil tak nak hilang. Makin membesar pulak tu. Sabar jelah belek muka sendiri.

Survey serum sana sini juga. Cuma saya takdelah banyak pilihan pun sebab memang cari yang natural sahaja. Dah jumpa yang berkenan di hati. Apabila dikira, didarab dan ditolak sana sini, ternyata saya perlu kembali kepada jenama Shaklee yang telah saya gunakan sebelum ini.

Sepatutnya saya tak perlu fikir banyak kali pun dari segi kualitinya. Dari segi harganya pun, apabila dibanding-banding dengan satu lagi jenama yang saya berkenan tu, ternyata lebih murah rupanya.

Kini hampir seminggu saya amalkan serum Shaklee ni.

Kulit terasa lembutnyaaaaaa. Liang pori pun makin mengecil.Tak sabar nak tunggu jeragat ni makin pudar dan menghilang.

Serum ni kaya dengan Vitamin C dan diformulasi khas untuk wanita Asia. Sesuai untuk jenis kulit kita ni.

Serum ni sesuai je untuk semua umur. Bukan untuk wanita dewasa macam ahkak je tau. Kalau belum pernah cuba serum tu, bolehlah cuba sekarang. Whatsapp je ke 019.722.8520.

Hilangkan jeragat dan kulit kusam

Selain serum ni, Nutriwhite ni lengkap satu set dari pencuci hinggalah ke krim malam.

Produk hilangkan jeragat dan kulit kusam

Boleh hubungi saya sekarang jika mahukan skin care yang selamat untuk jangka masa panjang dan beri kesan terbaik.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Merawat Masalah Kulit Kusam Dan Rambut Gugur Teruk

Cara untuk elak kulit kering dan kusam
Kulit halus mulus dan cantik menjadi idaman setiap wanita.

Jadi wanita ni memang ‘complicated’. Semua benda pun nak jaga. Badan nak jaga tak nak gemuk. Muka nak lawa dan cantik macam kulit bayi baru lahir. Pinggang nak ramping macam kerengga. Perut nak kempis macam J-Lo.

Kasihan wanita kan? Namun begitu wanita memang suka. Wanita memang mahu nampak sentiasa cantik dan lawa di mata suami.

Jadi masalah kulit kusam dan rambut gugur yang dialami oleh Cik Puan Fazira memang benar-benar mengganggu jiwa. Risau juga kalau-kalau rambut gugur sampai botak jadinya. Malu! Malu sangat kat suami.

Cik Puan Fazira ambil keputusan untuk cuba Vivix. Mana tahu berkesan kan?

Merawat kulit kusam

Cik Puan Fazira sabar dan konsisten dalam mengamalkan Vivix ni. Hampir 2 botol barulah nampak kesannya. Mula-mula tu geram juga dia. Maklumlah dah terdesak sangat kan. Nak cepat-cepat kulit kusam tu hilang dan rambut kurang gugur.

Alhamdulillah, lepas ambil 2 botol Vivix, kulit wajah Cik Puan Fazira nampak ‘moist’ dan halus je. Rambut pun dah makin kurang gugur dah. Gembira sungguh dia.

Cik Puan Fazira nak cadangkan kepada semua wanita supaya ambil Vivix ni secara konsisten. Wajib ambil setiap hari supaya terjaga kecantikan dan kesihatan. Vivix ni juga boleh tambah tenaga dengan cepat tau.

Vivix ni ada promosi istimewa tau. Beli 2 botol, anda akan dapat

1. Keahlian PERCUMA
2. Penghantaran PERCUMA
3. Cash back

Secara automatik, anda layak mendapat harga ahli untuk pembelian Vivix ni dan pembelian seterusnya. Diskaun untuk mereka yang mendaftar keahlian Shaklee adalah 15-20%. Untung kan?

Nak guna kad debit atau kad kredit? Boleh terus beli dengan klik gambarajah di bawah.

Atasi masalah kulit kusam

Untuk pembelian 2 botol Vivix, boleh hubungi saya untuk pendaftaran ahli Shaklee secara percuma. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...