bisnes dari rumah yang menguntungkan

Pengorbanan Dan Kejayaan Dalam Bisnes

Setiap kejayaan yang kita ingin kita capai pasti diiringi dengan pengorbanan, kepayahan dan pengalaman kegagalan. Tidak kiralah dalam bidang apa pun sama ada pelajaran, kerjaya, bisnes dan apa juga jenis bidang yang kita ceburi. Begitu juga dengan saya dalam bisnes Shaklee ni. Banyak onak dan duri telah ditempuhi. Bukan senang nak capai satu-satu kejayaan tu. Masih ingat lagi beberapa tahun

Share Button
Continue reading »

Cara Jana Pendapatan Untuk Ibu Bapa Bekerja

Zaman sekarang ni macam-macam kisah kita dengar kan? Daripada pengasuh yang mendera anak-anak hinggalah kepada pemandu van sekolah yang memandu secara membabi buta. Itu belum lagi dikira van yang memuatkan anak-anak dalam van dah jadi macam tin sardin kan? Apa pilihan yang kita ada apabila kita terpaksa bekerja sepenuh masa? Itulah. Terpaksa! Dengan kos sara hidup yang tinggi di zaman

Share Button
Continue reading »

Cara Mudah Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Modal Kecil

Hidup ini sangat indah jika semuanya smooth je. Harga barang tak naik, gaji makin hari makin besar, kehendak semua dapat dipenuhi. Seronok kan? Namun realitinya tidak begitu. Ekonomi semakin meruncing. Gaji kena potong. Harga barang makin naik. Pening nak fikirkan!! Untuk tak pening-pening kepala, kita fikirkan sahaja perkara yang boleh kita kawal. Kita boleh pilih antara dua. Berjimat? Atau Tambah

Share Button
Continue reading »

Bisnes Dropship Dari Rumah Yang Menguntungkan Dengan Modal Kecil

Ekonomi sekarang makin lama makin meruncing. Makin menjerut leher. Paling sedih dan hampir menitis air mata apabila saya dengar cerita anak sulung yang mengatakan kawannya ada yang bawa duit 10 sen sahaja ke sekolah. 10 sen tu nak beli apa? Mana ada makanan di sekolah sekarang yang berharga 10 sen? Mama : Kawan tu bawa bekal ke tak? Kakak Damia

Share Button
Continue reading »

Smartphone Pilihan Untuk Bisnes Online Akak Selim

Zaman sekarang ni ramai yang memilih untuk bisnes menggunakan smartphone kan? Hanya dengan smartphone dan line internet je dah cukup untuk kita ada bisnes secara online. Tak perlu nak ada macam-macam yang lain dah. Smartphone pilihan akak selim ialah Samsung Note. Sejak mula bisnes Shaklee secara online ni, memang Samsung Note pertama yang menjadi pilihan akak selim. Dan yang terkini

Share Button
Continue reading »

Akak Selim Terus Gigih Demi Impian Yang Belum Tertunai

Akak selim terjun dalam bidang bisnes ni bukan dengan ilmu penuh di dada. Semuanya berdikit2. Tapi akak selim tak pernah jemu menggali ilmu hingga sekarang pun. Dan kadang2 dalam kita bersemangat sehabis tinggi pun ada juga masa2 down, masa2 rasa nak give up, masa nak berhenti.. Tapi… Apa yang membuatkan akak selim terus kental berjuang hingga ke hari ini? 1.

Share Button
Continue reading »

Jana Pendapatan 4 Angka Walaupun Lambat Bersemuka Dengan Mentor

Nak berjaya dalam bisnes MESTI ada mentor. Akak selim ada mentor yang sangat hebat. Tapi kami berjauhan. Berkenalan pun di alam maya. Sejak mula-mula daftar ahli Shaklee pun, memang kenal secara online je. Akak selim mula bisnes pun, belajar online juga. Semuanya online sahaja sehingga berjaya dapat income 4 angka. Gambar : Google   Belajar bisnes? Online Belajar produk? Online

Share Button
Continue reading »

Pengedar Shaklee Bertauliah Yang Tidak Lokek Berkongsi Ilmu

Dunia Shaklee, adalah dunia baru untuk akak selim beberapa tahun yang lepas. Segala-galanya baru. Tentang nutrisi Tentang kesihatan suplemen Tentang bisnes Tentang penyakit Semuanya umpama perkara asing sebab tak pernah belajar sebelum ni. Bidang pun berbeza dengan bidang akak selim belajar di univerisiti. Daripada langsung TAK TAHU tu, akak selim dengan penuh semangat belajar macam-macam sehingga hari ini. Antaranya join

Share Button
Continue reading »

Mentor Bisnes Shaklee Akak Selim

Memperkenalkan…. Mentor shaklee akak selim dari dulu, kini dan selamanya InshaAllah. Daripada beliaulah Akak Selim mula kenal Shaklee, berkenalan dan bermesra hanya di alam maya. ­čÖé Alhamdulillah, walaupun hanya berlangsung di alam maya tapi aura positif mereka berdua ni memang hebat. Mentor Akak Selim ┬áni bukan calang2 orangnya.┬áDari ilmu marketing tahap tinggi, ilmu agama, ilmu bisnes, ilmu shaklee dan bermacam-macam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »