cara turunkan berat badan paling cepat dan berkesan

Ada Ke Cara Ajaib Dan Cepat Nak Turunkan Berat 20 kg?

Ada ke cara ajaib atau cara cepat nak turunkan berat badan sehingga 20 kg? Ada ke? Ada ke? Kalaulah ada, semua orang pun nak buat cara ajaib ni. Sekelip mata je dah kurus. Kalaulah ada, Malaysia tidaklah dalam kategori negara paling gemuk kan? Sememangnya tidak ada jalan mudah atau cara ajaib untuk turunkan berat badan dan lemak-lemak degil yang kita dah

Share Button
Continue reading »

Cara Bakar Lemak Yang Berkesan Untuk Kurus Cepat

Omega-3 yang terkandung di dalam minyak ikan dikatakan sebagai salah satu bahan untuk membakar atau mencairkan lemak. Bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan, ini memang satu berita yang amat penting dan perlu diambil berat.   Kalau boleh, nak semua lemak dalam badan ni cair dan terbakar terus. Sebut sahaja dengan cara apa dan bagaimana, pasti sanggup beli dan lakukannya.

Share Button
Continue reading »
Turun 20 kg dengan cepat

Pencapaian Yang Manis-Manis Sepanjang 2016

Refleksi diri menuju 2017. Tinggal beberapa hari je lagi kita nak tinggalkan tahun 2016. Alhamdulillah. 2016 yang sangat membahagiakan. 1. Turun berat 20 kg! Kejayaan paling besar dalam hidup kot setelah ada anak. Kalau masa bujang tu, cabaran nak turunkan berat tak sebesar masa ada anak ni. Dengan masa terhad, metabolisme yang dah rendah dan macam2. Akak selim kagum dengan

Share Button
Continue reading »
Cara mudah dan cepat kempiskan perut

5 Cara Berkesan Kempiskan Perut Dalam Masa Seminggu

Perut buncit memang merimaskan kan? Lebih-lebih lagi kalau perut buncit dan menggeleber selepas bersalin. Rasa macam nak menangis pun ada. Tapi kalau menangis keluar air mata darah pun tiada guna kan? Perut tak kempis pun kalau menangis. 😛 Yang paling baik dan efektif ialah kita meninggalkan tabiat buruk kita yang menyebabkan perut buncit. Hari ni AkakSelim nak kongsikan dengan kalian

Share Button
Continue reading »

Cukup-cukuplah Boroikan Suamimu Jika Ingin Terus Bahagia

Suami boroi selalu disinonimkan dengan SUAMI BAHAGIA. Kononnya isteri rajin, pandai jaga makan minum suami sehinggalah terbukti suami itu cukup makan sehingga menyebabkan B-O-R-O-I. Kononnya lelaki boroi itu lebih penyayang, lebih berfikiran jauh dan SEKSI!!!! 😛   Wahai isteri-isteri manis dan cantik sekalian… Jika benar ingin terus bahagia hingga ke syurga, cukuplah berpegang kepada prinsip boroi tanda bahagia tu yaa.

Share Button
Continue reading »
cara turunkan lemak perut dengan mudah dan cepat

5 Cara Mudah Dan Pantas Hilangkan Lemak Perut Tanpa Ubat

Kisah ini adalah kisah saya. Pengalaman saya sendiri. Kisahnya ada di sini, di mana sebab utama saya mencuba untuk berdiet dan Eat Clean. Cabaran 21 hari Eat Clean Secara ringkasnya, Lemak perut/lemak di sekitar organ penting atau dikenali sebagai Visceral Fat amatlah membahayakan. Kerana lemak ini akan masuk ke salur darah dan boleh mengakibatkan salur darah tersumbat seterusnya boleh menyebabkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »