5 Cara Mudah Hilangkan Kedut Di Muka Supaya Suami Sentiasa Sayang

Ini adalah masalah sejagat wanita. Selamanya nak nampak cantik walaupun dimamah usia kan? Siapa yang tak nak nampak cantik tu memang tipulah. Hehe.

Cara mudah hilangkan kedut pada wajah

Paling ketara apabila usia meningkat dan masuk ke angka 40-an atau 50-an. Mulalah risau kalau dah nampak kedut sana-sini. Takkan nak cucuk Botox pula kan. Harammm!!

Jadi carilah cara yang selamat dan mudah untuk kita capai misi besar kita iaitu hilangkan kedut di wajah supaya encik suami sentiasa pandang kita dan sayang kita. 🙂

Cara Hilangkan Muka Berkedut Tanpa Botox

1. Sentiasa Memakai Pelembap

Sentiasa membawa pelembap ke mana-mana sahaja. Biarpun kita bukan jenis yang sentiasa ber’make up’, pastikan muka sentiasa disapu dengan pelembap supaya kelembapan kulit dapat dikekalkan sepanjang hari. Jika kulit kering, memang akan cepat nampak kedutan-kedutan sebelum sampai waktunya.

2. Elakkan Berjemur Di Bawah Mentari

Seboleh-bolehnya elakkan berjemur di bawah mentari terik. Sekiranya tidak dapat dielakkan, pakai sun block yang mampu melindungi kulit kita daripada terdedah secara terus kepada cahaya matahari.

3. Amalkan Soya

Amalkan pengambilan soya yang kerap kerana soya mampu merawat kulit yang rosak akibat terdedah kepada cahaya matahari. Pilih soya yang kita amalkan supaya tidak terambil soya yang GMO (soya yang telah diubah genetiknya)

Ambillah soya Non GMO yang sememangnya terbukti berkesan untuk merawat dan mencantikkan kulit.

Cara Memilih Soya Terbaik

4. Minum Air Kosong

Minum air kosong yang cukup ni memang disarankan dalam apa juga yang kita ingin lakukan sama ada nak kuruskan badan, nak buang toksin, nak kulit cantik dan sebagainya.

5. Ambil Suplemen Antioksidan

cara hilangkan kuli tberkedut

Menurut laman web LiveStrong, kita memerlukan antioksidan untuk memastikan kulit kita sentiasa awet muda, elakkan jerawat, mengurangkan kedutan dan meningkatkan kolagen pada kulit.

Antara suplemen yang tinggi antioksidan ialah Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E dan Resveratrol.

Resveratrol mengandungi antioksidan yang sangat tinggi dan mampu membantu menghilangkan masalah kulit kering dan kedutan pada wajah. Malah kulit kering dan kusam ini biasanya berkait dengan muka cepat berkedut. Jadi, cara yang paling baik ialah perbaiki masalah kulit kering dan kusam, sekaligus akan menghilangkan kedut pada muka.

Vivix Shaklee mengandungi Polifenol yang 10 kali ganda lebih baik daripada Resveratrol. Jadi, ia mampu membantu melindungi dan memperbaiki sel-sel kulit yang rosak. Mulakan dari awal usia supaya Vivix mampu memulihkan kulit dan menghilangkan kedut di muka dengan lebih cepat dan mudah.

atasi masalah kedut pada wajah

Saya kongsikan testimoni pelanggan yang menggunakan Vivix untuk mengatasi masalah kulit yang mereka hadapi.

Testimoni #1

Cara mudah hilangkan kedut pada wajah

Testimoni #2

elak muka berkedut

Testimoni #3

atasi masalah kulit berkedut

Usah biarkan kulit berkedut sebelum usia. Rawat kulit anda dari awal untuk elak kedutan pada wajah dan tampak lebih tua dari usia sebenar.

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk tempahan Vitamin Elak Kedut dan Vivix.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button

Produk Untuk Hilangkan Kulit Kusam

Ada orang rasa kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai apabila menghadapi masalah kulit kusam. Lebih-lebih lagi wanita berkerjaya yang sentiasa perlu berhadapan dengan boss dan rakan sekerja.

Hilangkan kulit kusam

Kulit kusam ni akan membuatkan kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Ia bukan sahaja membuatkan kita hilang keyakinan diri, tetapi juga menyebabkan muka kita tampak tidak bermaya dan kurang bersemangat.

Usah dibiarkan masalah muka kusam ini berpanjangan dan berlarutan kerana ia boleh membawa masalah yang lebih besar seperti kulit mudah berkedut di usia muda.

Produk Hilangkan Kulit Kusam Dengan Cepat

Set ini terdiri daripada penjagaan luaran dan dalaman. Paling elok dan berkesan untuk hilangkan kulit kusam ni kalau kita menitikberatkan penjagaan luaran dan dalaman.

Tips hilangkan kulit muka kusam

Rawatan Luaran :

Make-up Remover – scrub pada wajah tanpa menggunakan air untuk mengeluarkan daki dan sel kulit mati yang tertinggal pada muka.

Gentle Deep Foaming Cleanser – setelah scrub muka, bilas sedikit dengan air dan cuci muka menggunakan Cleanser ini untuk menaikkan seri muka.

Rawatan Dari Dalam :

Collagen Shaklee – membekalkan kolagen untuk memastikan kulit muka sentiasa lembap dan tegang supaya tidak kusam dan sentiasa tampak segar berseri

ESP – mengandungi protein untuk memperbaharui sel kulit supaya sel kulit menjadi lebih sihat. Bila sel kulit sihat, baru lah kulit nampak lebih segar.

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan Set Hilangkan Kulit Kusam sekarang.

Atau

Boleh buat pembelian sendiri dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Sila klik gambar di bawah untuk meneruskan pembelian.

Tips hilangkan kulit kusam

Anda layak mendapat diskaun sehingga 25% dengan mendaftar sebagai ahli. Ketahui cara mudah menjadi ahli di sini.

Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee

Hubungi saya untuk konsultasi percuma.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...