Produk Cerahkan Dan Putihkan Kulit Yang Selamat Untuk Wanita Malaysia

Ramai orang nak cerah cepat, putih cepat, cantik cepat tanpa mengira bahan yang digunakan dalam produk skincare yang mereka gunakan. Namun, sekali terkena memang serik!! Itulah kata-kata kawan-kawan dan pelanggan-pelanggan yang pernah terjebak dengan kosmetik dan skincare yang mengandungi bahan beracun ni. Shaklee bakal memperkenalkan skincare baru yang bernama Youth, menggantikan produk Nutriwhite dan Enfuselle yang laku keras sebelum ni.

Share Button
Continue reading »

Produk Cerahkan Kulit Dan Hilangkan Kulit Kering, Kusam Serta Berjeragat Tanpa Bahan Beracun

Sekarang dah kecoh satu Malaysia dah, produk Youth ni bakal dipasarkan di Malaysia bulan Mac nanti. Leader-leader bertuah yang pergi program leader minggu lepas dah dapat beli dan guna sebulan lebih awal. Best tu! Kita bersabar jelah tunggu bulan Mac nanti ya. Tak lama dah. Best sangat ke Youth skincare ni? Jom saya ceritakan serba sedikit dan kita tengok testimoninya.

Share Button
Continue reading »
cara tingkatkan tenaga cepat (2)

Cara Tingkatkan Tenaga Dengan CoQ10 Shaklee

Produk CoQ10 Shaklee adalah produk baru yang dilancarkan oleh Shaklee Januari lepas. Produk ini adalah menggantikan produk CoQ Health Plus Shaklee dengan formula yang lebih baik. Produk CoQ10 Shaklee ini mengandungi CoQ10 yang tinggi untuk setiap satu kapsul. Fungsi CoQ10 di dalam badan kita adalah meningkatkan tenaga di dalam sel badan kita untuk membentuk tisu, organ dan sistem badan yang

Share Button
Continue reading »

Cara Hilangkan Kulit Kusam Dan Kedutan Di Muka Dengan Hanya Satu Produk

Setiap wanita mahukan kulit yang lembut, sentiasa berseri, anjal dan tidak berkedut sebelum usia. 😎 Ya, kedut memang akan muncul apabila dah sampai masanya. Namun kulit yang berkedut di usia muda adalah menunjukkan kesihatan kulit yang tidak dijaga dengan baik. Dengan mengambil makanan atau suplemen yang tinggi antioksidan, kesihatan kulit kita akan sentiasa terjaga dan tidak menunjukkan penuaan sebelum usia.

Share Button
Continue reading »
Cara Cepat hilangkan jeragat tebal di muka (1)

Berjaya Atasi Masalah Jeragat, Parut Jerawat Dan Kulit Kering Tanpa Rawatan Menyakitkan

Jika terpaksa hadapi masalah jeragat, masalah jerawat, kulit kusam, kulit kering dan apa sahaja masalah yang berkaitan dengan kulit muka ni, memang beri masalah agak besar. Sebab confident level nak berhadapan dengan orang tu akan jadi menurun. Macam saya dulu masa mula-mula buat bisnes Shaklee ni, memang risau juga nak berhadapan dengan pelanggan. Dapat je pelanggan yang nak COD (Cash

Share Button
Continue reading »

5 Cara Mudah Hilangkan Kedut Di Muka Supaya Suami Sentiasa Sayang

Ini adalah masalah sejagat wanita. Selamanya nak nampak cantik walaupun dimamah usia kan? Siapa yang tak nak nampak cantik tu memang tipulah. Hehe. Paling ketara apabila usia meningkat dan masuk ke angka 40-an atau 50-an. Mulalah risau kalau dah nampak kedut sana-sini. Takkan nak cucuk Botox pula kan. Harammm!! Jadi carilah cara yang selamat dan mudah untuk kita capai misi

Share Button
Continue reading »

Produk Untuk Hilangkan Kulit Kusam

Ada orang rasa kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai apabila menghadapi masalah kulit kusam. Lebih-lebih lagi wanita berkerjaya yang sentiasa perlu berhadapan dengan boss dan rakan sekerja. Kulit kusam ni akan membuatkan kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Ia bukan sahaja membuatkan kita hilang keyakinan diri, tetapi juga menyebabkan muka kita tampak tidak bermaya dan kurang bersemangat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »