Jadi ahli shaklee murah

5 Sebab Kenapa Perlu Daftar Ahli Shaklee Walaupun Untuk Makan Sendiri

Ada orang dah lama makan suplemen Shaklee tapi tak pernah tahu pun yang Shaklee ni kalau jadi ahli lebih untung. Banyak kelebihan jadi ahli Shaklee ni walaupun hanya nak makan sendiri je. Kalau nak bisnes tu lain ceritanya pula. Konsep keahliannya sama jugalah kita jadi ahli Aeon ke, Tesco ke, cuma Shaklee ni yang lebih istimewa dapat diskaun terus. Tak

Share Button
Continue reading »

Cara Daftar Ahli Shaklee

Cara nak daftar ahli Shaklee ni mudah sahaja tau. Hanya isikan borang keahlian di sini dan saya akan uruskan pendaftaran untuk anda. Borang Daftar Ahli Shaklee Ada 2 cara untuk mendaftar keahlian Shaklee iaitu :- 1. Bayar yuran keahlian RM68.90 Anda akan dapat member kit yang eksklusif bersama-sama yuran keahlian ini. Bayaran penghantaran adalah RM10.60. Jadi jumlah yang perlu dibayar

Share Button
Continue reading »

Borang Daftar Ahli Shaklee

Jemput isi borang daftar keahlian Shaklee anda di sini dan saya akan hubungi anda dalam masa 24-48 jam. Terima kasih. Boleh hubungi saya di sini sekiranya ada pertanyaan. ❤Laila (ID 854299)❤ ☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp) ✉ lailaisma2207@gmail.com ✿FB : Laila Ismail

Share Button
Continue reading »

Yuran Daftar Ahli Shaklee Sangat Murah

Ada orang sanggup bayar harga runcit daripada jadi ahli Shaklee sebab takut nak tanya yuran keahlian Shaklee ni. Takut mahal katanya. Nak tau tak? Yuran keahlian Shaklee ni hanya RM68.90 (tambahan RM10.60 untuk penghantaran member kit ke Semenanjung Malaysia dan RM21.20 untuk penghantaran member kit ke Sabah/Sarawak) Ya, tak sampai RM100 pun. Dengan yuran keahlian Shaklee yang murah ni, anda

Share Button
Continue reading »

MLM Sebenar atau Skim Cepat Kaya?

Apabila disebut Multi-Level Marketing atau lebih dikenali sebagai MLM, ramai orang skeptikal dengan perkataan M.L.M itu sendiri. Pasti terbayang di kepala hanyalah perkataan menindas, makan duit orang, skim cepat kaya, MLM haram jadah dan pelbagai tohmahan lagi. Sebelum kita terus menuduh yang bukan-bukan, jom kita ‘study’ dulu sedikit sebanyak tentang MLM ni. Bagaimana MLM ini bermula? Ia diasaskan oleh Henry

Share Button
Continue reading »

Promosi Julai Yang Sangat Best!

Bulan Julai ni sangat bertuah untuk semua golongan. Sebab apa? Promosi Shaklee kali ni untuk kanak-kanak, orang dewasa, ibu hamil sehinggalah warga emas sama ada nak mengekalkan kesihatan atau yang sedang menderita sakit kronik. Semua orang dapat menikmati harga promosi terbaik bulan ni. Dan boleh juga dijadikan hadiah untuk hari raya ni kan. 🙂 1. Vitalea Kanak-kanak Untuk anak-anak, kami

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »