Produk Hilangkan Jerawat Dengan Cepat Dan Berkesan

Kulit muka ni kalau banyak sangat naik jerawat memang rasa hilang keyakinan diri. Nak berdepan dengan orang-orang dekat ofis, suami, kawan-kawan, nak tenung muka suami lama-lama pun segan kan? Lebih-lebih lagi kalau kulit cerah, lagi nampaklah jerawat merah-merah. Lagi segan kalau kena jerawat batu yang besar-besar. Sakit pun ya jugak, segan pun ya kan.

Produk hilangkan jerawat cepat

Di pasaran banyak sangat pilihan produk untuk hilangkan jerawat sehinggakan tak tahu nak pilih yang mana satu. Ditambah pula takut tersalah pilih sebab sekarang ni ada je produk yang berbahaya. Mula-mula kata ok, lulus KKM lah, selamatlah, tengok-tengok ada merkuri, ada ‘hydroquinone‘lah, macam-macam kan? Itu yang menakutkan tu. Memang boleh hilangkan jerawat atau jeragat dengan cepat tapi merana bertahun-tahun selepas tu.

Saya cadangkan anda cuba produk hilangkan jerawat dari Shaklee. Bahan-bahan yang digunakan di dalam produk Shaklee ni telah diuji dan dibuat saringan lebih 350 kali untuk memastikan tiada pencemaran bahan kimia dan pelbagai ujian lagi. Shaklee adalah 100% produk semulajadi serta dibuktikan berkesan, selamat dan mesra alam.

Bukan itu sahaja, saintis yang tiada kaitan dengan Shaklee pun mengakui produk Shaklee ini berkesan melalui Landmark Study yang telah dijalankan di peringkat antarabangsa.

Produk Hilangkan Jerawat

Set hilangkan jerawat yang terdiri dari 4 jenis vitamin iaitu –

Vivix : Mengandungi Resveratoral yang merawat kulit dari peringkat sel & membantu neutralkan toksin yang merupakan punca jerawat.

Alfalfa : Bantu badan detoks iaitu buang toksin yang merupakan punca jerawat.

Collagen : Kecilkan liang pori supaya kotoran dari udara tak mudah terperangkap dan bercampur dengan minyak yang menyebabkan jerawat.

Vitamin C : Mengawal penghasilan minyak pada muka dan mengawal keseimbangan pH pada muka.

Hubungi saya untuk selesaikan masalah jerawat anda dengan cara selamat. Whatsapp ke 019-7228520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Cara Hilangkan Parut Jerawat Hitam Dengan Berkesan

Kulit berjerawat yang teruk memang sangat merimaskan! Sakit pun ye jugak kan? Segan pun ye jugak. 🙁 Lama juga beliau mengalami masalah ni. Alhamdulillah akhirnya bertemu dengan solusinya untuk merawat parut jerawat hitam di muka beliau.

Apa yang menyebabkan muka beliau jadi begini pada tahun 2012? Kita ikuti kisahnya.

14225494_10205928616209502_8179727847206948114_n

“Gambar sebelum 2012 tu, mimpi ngeri bagi saya. Muka jadi camni disebabkan kedegilan saya mencuba pelbagai produk muka dipasaran. Dan juga saya mengalami masalah resdung berserta alergik makanan laut.

Start 2013, consume shaklee untuk berpantang dan milkbooster. Alhamdulillah, banyak perubahan yang sy nampak terutamanya bahagian kulit wajah. So, sy continue je makan shaklee sampai skrg. Saya takut nak cuba produk lain, shaklee je yang buatkan saya yakin!”

Haaa.. beliau start dengan set menyusu dan berpantang sebenarnya. Tapi kesannya kulit pun pun pulih di samping dapat berpantang dan menyusu dengan tenang. 🙂

Seronok kan?

Begitu juga dengan Puan Salwa, konsisten dengan set menyusu tetapi kesannya yang sangat berbaloi-baloi.

14117951_10210182510789247_3893132442702416114_n

Bukan sahaja penghasilan susu yang meriah, tetapi parut jerawat pun hilang. Tona kulit makin sekata, dan kulit tidak lagi berminyak yang menjadi penyebab jerawat sebelumnya. Kalau nak keluar pun tak perlu ber’make up’. Bonusnya suami makin sayang… 🙂

Puan Zeti juga mengalami efek yang sama akibat pengambilan set menyusu. kulit muka yang penuh jerawat dan kusam tu semuanya dah tinggal kenangan je. Memang kulitnya halus mulus dah sekarang.

Best kan? Ambil set menyusu tapi dapat pula kesannya pada kulit. Seronok tu!!

14100410_1257418277622257_7443951444149738370_n

Anda juga alami masalah jerawat kronik? Atau ada parut jerawat yang hitam? Atau ada kawa-kawan yang mengalami masalah serupa? Boleh war-warkan kepada mereka tentang Set Gojes ni. Set ni bukan untuk menyusu sahaja tau, memang sesuai untuk semua sebab di dalamnya ada Vitamin C, ESP, B Complex dan beberapa lagi vitamin yang juga sangat bagus untuk kulit.

SMS/Whatsapp saya di 019-722 8520 SEKARANG ya. Harga berbaloi-baloi sempena promosi ESP dan Vitamin C sepanjang September 2016 ni.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Hilangkan Parut Chicken Pox Dalam Masa 2 Minggu

Parut chicken pox atau parut jerawat ni memang susah nak hilangkan? Lebih-lebih lagi kalau kulit sensitif. Memang susah nak hilangkannya.

rawat chicken pox dengan cepat

Dah tengok cerita tentang seorang suami yang kena chicken pox yang teruk dalam post saya yang lepas?

Kalau belum, boleh tengok di sini ya. Klik link di bawah.

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat

Dan ini ialah video tentang perkongsian beliau sendiri tentang Chicken Pox yang telah beliau alami.

Beliau ialah seorang pensyarah bernama Dr Zamri. Dengan usia hampir 40 tahun, doktor sendiri mengakui yang chicken pox sangat teruk jika terkena semasa dewasa berbanding dengan kanak-kanak.

Bukan hanya muka beliau yang teruk dengan chicken pox, tetapi seluruh tubuh badannya sehinggalah ke dalam tekak. Menyebabkan beliau hilang selera makan. Alternatifnya beliau mengambil protein ESP untuk memberi tenaga kepada tubuh. Alhamdulillah, beliau bertenaga walaupun hanya mengambil ESP kerana tidak dapat menelan makanan lain. Di samping itu, parut di muka dan badan beliau hilang dengan pengambilan ESP, Vitamin C dan Vitamin E. Beliau juga mengambil Garlic Complex dan Nutriferon sebagai antibiotik semulajadi.

Ikuti cerita beliau dengan menonton video ini ya.

Alhamdulillah jika tengok muka beliau di dalam video ni, semua parut chicken poxnya sudah hilang dan kembali kacak. 🙂

Jika anda terkena chicken pox atau ahli keluarga/sanak saudara terkena chicken pox, jangan lupa untuk order Set Chicken Pox ni ya. InshaAllah dapat bantu hilangkan parut dalam masa 2 minggu sahaja. Selepas tu dah boleh kembali ke sekolah atau kembali bekerja macam biasa.

Hubungi saya di 019.722.8520 untuk dapatkan Set Chicken Pox dengan harga promosi sepanjang September 2016 ini sempena promosi ESP dan Vitamin C. Kedua-dua produk yang terdapat di dalam set ni adalah sedang promosi, maksudnya ada diskaun hebat tau. Cepat-cepat ya sebelum kehabisan stok.

Boleh juga juga terus beli di sini menggunakan kad debit/kad kredit atau hubungi saya seperti contact number di bawah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa Dengan Cepat

Dah pernah kena Chicken Pox? Kalau pernah kena tu, InshaAllah tak berulang lagi. Tapi kalau belum pernah kena dan dewasa ni baru kena, agak teruk jugalah penangannya. Kebanyakan yang saya jumpa memang sangat teruk serangannya. Ada yang penuh keseluruhan muka dan badan. Kesian kan?

Hari ni saya nak kongsikan pengalaman 2 orang dewasa yang diserang Chicken Pox ni. Apa yang membantu mereka hilangkan parut hodoh Chicken Pox dengan cepat.

Pengalaman 1 :

Pengalaman suami Puan Z. Suami beliau diserang Chicken Pox dan meninggalkan parut yang sangat hodoh, penuh satu muka pulak tu. Sekarang kulitnya makin sihat dan cantik. Parut masih ada tapi makin nipis dan samar-samar sahaja warnanya. InshaAllah bakal hilang nanti.

Apa yang suami beliau amalkan?

Vitamin E : Memudarkan parut dan cela di kulit.

Vitamin C : Membina kolagen, menghilangkan parut dan memulihkan kulit yang telah rosak.

ESP : Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan menghilangkan parut.

Hilangkan parut chicken pox dengan cepat
Terukkan parutnya? Akhirnya hilang dan kembali kacak! 🙂

Pengalaman 2 :

Puan Nur Hidayah Zakaria berkongsi tentang pengalaman beliau kena Chicken Pox yang sangat teruk sehinggakan hilang keyakinan diri. Beliau kongsikan bagaimana beliau dapat kembalikan keyakinan diri untuk berhadapan dengan suami dan masyarakat. 🙂

Ternyata produk yang sama membantu memulihkan suami Puan Z dan Puan Nur Hidayah iaitu ESP, Vitamin E dan Vitamin C. Cuma Puan Nur Hidayah menambahkan 2 lagi produk yang sangat bagus iaitu GLA dan B Complex. Kedua-duanya bagus untuk kulit dan beberapa manfaat lain lagi.

GLA : Juga mengandungi Vitamin E di dalamnya. Membantu memudarkan parut pada kulit. Selain itu ia juga bagus untuk menghilangkan jeragat.

B Complex : Memulihkan kulit selain dapat membantu menghilangkan stress. Kalau stress kan kulit kita ni makin teruk, jadi secara tak langsung kita kurang stress, kurang kedut dan kulit cantik.

B-Complex Vitamins enhance beauty by promoting healthy hair, skin and nails, by counteracting damage caused by free-radicals – molecules that breakdown healthy cells and contribute to ageing and disease. Deficiencies of any of these B Vitamins can lead to dry, grey skin, dermatitis, wrinkles, acne, rashes, hair loss and weak, splitting nails.

Credit : MyVitamins

B Complex juga penting untuk kulit cantik kan? Haaa… jika ada kawan-kawan atau saudara mara yang terkena chicken pox, bolehlah kongsikan dengan mereka ya.

InshaAllah parut Chicken Pox yang hodoh tu cepat je hilang. Hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan Set Chicken Pox dengan konsultasi percuma.

Atau

Boleh juga klik gambar di bawah untuk buat pembelian secara online menggunakan kad debit atau kad kredit. Jika ada sebarang pertanyaan untuk proses pembayaran, boleh hubungi saya segera ya.

Beli set chicken pox untuk hilangkan parut dengan cepat

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button

Cara Hilangkan Parut Jerawat Dengan Cepat Secara Semulajadi

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...