Produk Hilangkan Jerawat Dengan Cepat Dan Berkesan

Kulit muka ni kalau banyak sangat naik jerawat memang rasa hilang keyakinan diri. Nak berdepan dengan orang-orang dekat ofis, suami, kawan-kawan, nak tenung muka suami lama-lama pun segan kan? Lebih-lebih lagi kalau kulit cerah, lagi nampaklah jerawat merah-merah. Lagi segan kalau kena jerawat batu yang besar-besar. Sakit pun ya jugak, segan pun ya kan.

Produk hilangkan jerawat cepat

Di pasaran banyak sangat pilihan produk untuk hilangkan jerawat sehinggakan tak tahu nak pilih yang mana satu. Ditambah pula takut tersalah pilih sebab sekarang ni ada je produk yang berbahaya. Mula-mula kata ok, lulus KKM lah, selamatlah, tengok-tengok ada merkuri, ada ‘hydroquinone‘lah, macam-macam kan? Itu yang menakutkan tu. Memang boleh hilangkan jerawat atau jeragat dengan cepat tapi merana bertahun-tahun selepas tu.

Saya cadangkan anda cuba produk hilangkan jerawat dari Shaklee. Bahan-bahan yang digunakan di dalam produk Shaklee ni telah diuji dan dibuat saringan lebih 350 kali untuk memastikan tiada pencemaran bahan kimia dan pelbagai ujian lagi. Shaklee adalah 100% produk semulajadi serta dibuktikan berkesan, selamat dan mesra alam.

Bukan itu sahaja, saintis yang tiada kaitan dengan Shaklee pun mengakui produk Shaklee ini berkesan melalui Landmark Study yang telah dijalankan di peringkat antarabangsa.

Produk Hilangkan Jerawat

Set hilangkan jerawat yang terdiri dari 4 jenis vitamin iaitu –

Vivix : Mengandungi Resveratoral yang merawat kulit dari peringkat sel & membantu neutralkan toksin yang merupakan punca jerawat.

Alfalfa : Bantu badan detoks iaitu buang toksin yang merupakan punca jerawat.

Collagen : Kecilkan liang pori supaya kotoran dari udara tak mudah terperangkap dan bercampur dengan minyak yang menyebabkan jerawat.

Vitamin C : Mengawal penghasilan minyak pada muka dan mengawal keseimbangan pH pada muka.

Hubungi saya untuk selesaikan masalah jerawat anda dengan cara selamat. Whatsapp ke 019-7228520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Cara Hilangkan Parut Jerawat Hitam Dengan Berkesan

Kulit berjerawat yang teruk memang sangat merimaskan! Sakit pun ye jugak kan? Segan pun ye jugak. 🙁 Lama juga beliau mengalami masalah ni. Alhamdulillah akhirnya bertemu dengan solusinya untuk merawat parut jerawat hitam di muka beliau.

Apa yang menyebabkan muka beliau jadi begini pada tahun 2012? Kita ikuti kisahnya.

14225494_10205928616209502_8179727847206948114_n

“Gambar sebelum 2012 tu, mimpi ngeri bagi saya. Muka jadi camni disebabkan kedegilan saya mencuba pelbagai produk muka dipasaran. Dan juga saya mengalami masalah resdung berserta alergik makanan laut.

Start 2013, consume shaklee untuk berpantang dan milkbooster. Alhamdulillah, banyak perubahan yang sy nampak terutamanya bahagian kulit wajah. So, sy continue je makan shaklee sampai skrg. Saya takut nak cuba produk lain, shaklee je yang buatkan saya yakin!”

Haaa.. beliau start dengan set menyusu dan berpantang sebenarnya. Tapi kesannya kulit pun pun pulih di samping dapat berpantang dan menyusu dengan tenang. 🙂

Seronok kan?

Begitu juga dengan Puan Salwa, konsisten dengan set menyusu tetapi kesannya yang sangat berbaloi-baloi.

14117951_10210182510789247_3893132442702416114_n

Bukan sahaja penghasilan susu yang meriah, tetapi parut jerawat pun hilang. Tona kulit makin sekata, dan kulit tidak lagi berminyak yang menjadi penyebab jerawat sebelumnya. Kalau nak keluar pun tak perlu ber’make up’. Bonusnya suami makin sayang… 🙂

Puan Zeti juga mengalami efek yang sama akibat pengambilan set menyusu. kulit muka yang penuh jerawat dan kusam tu semuanya dah tinggal kenangan je. Memang kulitnya halus mulus dah sekarang.

Best kan? Ambil set menyusu tapi dapat pula kesannya pada kulit. Seronok tu!!

14100410_1257418277622257_7443951444149738370_n

Anda juga alami masalah jerawat kronik? Atau ada parut jerawat yang hitam? Atau ada kawa-kawan yang mengalami masalah serupa? Boleh war-warkan kepada mereka tentang Set Gojes ni. Set ni bukan untuk menyusu sahaja tau, memang sesuai untuk semua sebab di dalamnya ada Vitamin C, ESP, B Complex dan beberapa lagi vitamin yang juga sangat bagus untuk kulit.

SMS/Whatsapp saya di 019-722 8520 SEKARANG ya. Harga berbaloi-baloi sempena promosi ESP dan Vitamin C sepanjang September 2016 ni.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Cara Hilangkan Parut Jerawat Dengan Cepat Secara Semulajadi

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...