Cara Hilangkan Parut Jerawat Hitam Dengan Berkesan

Kulit berjerawat yang teruk memang sangat merimaskan! Sakit pun ye jugak kan? Segan pun ye jugak. 🙁 Lama juga beliau mengalami masalah ni. Alhamdulillah akhirnya bertemu dengan solusinya untuk merawat parut jerawat hitam di muka beliau.

Apa yang menyebabkan muka beliau jadi begini pada tahun 2012? Kita ikuti kisahnya.

14225494_10205928616209502_8179727847206948114_n

“Gambar sebelum 2012 tu, mimpi ngeri bagi saya. Muka jadi camni disebabkan kedegilan saya mencuba pelbagai produk muka dipasaran. Dan juga saya mengalami masalah resdung berserta alergik makanan laut.

Start 2013, consume shaklee untuk berpantang dan milkbooster. Alhamdulillah, banyak perubahan yang sy nampak terutamanya bahagian kulit wajah. So, sy continue je makan shaklee sampai skrg. Saya takut nak cuba produk lain, shaklee je yang buatkan saya yakin!”

Haaa.. beliau start dengan set menyusu dan berpantang sebenarnya. Tapi kesannya kulit pun pun pulih di samping dapat berpantang dan menyusu dengan tenang. 🙂

Seronok kan?

Begitu juga dengan Puan Salwa, konsisten dengan set menyusu tetapi kesannya yang sangat berbaloi-baloi.

14117951_10210182510789247_3893132442702416114_n

Bukan sahaja penghasilan susu yang meriah, tetapi parut jerawat pun hilang. Tona kulit makin sekata, dan kulit tidak lagi berminyak yang menjadi penyebab jerawat sebelumnya. Kalau nak keluar pun tak perlu ber’make up’. Bonusnya suami makin sayang… 🙂

Puan Zeti juga mengalami efek yang sama akibat pengambilan set menyusu. kulit muka yang penuh jerawat dan kusam tu semuanya dah tinggal kenangan je. Memang kulitnya halus mulus dah sekarang.

Best kan? Ambil set menyusu tapi dapat pula kesannya pada kulit. Seronok tu!!

14100410_1257418277622257_7443951444149738370_n

Anda juga alami masalah jerawat kronik? Atau ada parut jerawat yang hitam? Atau ada kawa-kawan yang mengalami masalah serupa? Boleh war-warkan kepada mereka tentang Set Gojes ni. Set ni bukan untuk menyusu sahaja tau, memang sesuai untuk semua sebab di dalamnya ada Vitamin C, ESP, B Complex dan beberapa lagi vitamin yang juga sangat bagus untuk kulit.

SMS/Whatsapp saya di 019-722 8520 SEKARANG ya. Harga berbaloi-baloi sempena promosi ESP dan Vitamin C sepanjang September 2016 ni.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Cara Hilangkan Parut Jerawat Dengan Cepat Secara Semulajadi

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...