Produk Untuk Hilangkan Kulit Kusam

Ada orang rasa kurang keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai apabila menghadapi masalah kulit kusam. Lebih-lebih lagi wanita berkerjaya yang sentiasa perlu berhadapan dengan boss dan rakan sekerja.

Hilangkan kulit kusam

Kulit kusam ni akan membuatkan kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Ia bukan sahaja membuatkan kita hilang keyakinan diri, tetapi juga menyebabkan muka kita tampak tidak bermaya dan kurang bersemangat.

Usah dibiarkan masalah muka kusam ini berpanjangan dan berlarutan kerana ia boleh membawa masalah yang lebih besar seperti kulit mudah berkedut di usia muda.

Produk Hilangkan Kulit Kusam Dengan Cepat

Set ini terdiri daripada penjagaan luaran dan dalaman. Paling elok dan berkesan untuk hilangkan kulit kusam ni kalau kita menitikberatkan penjagaan luaran dan dalaman.

Tips hilangkan kulit muka kusam

Rawatan Luaran :

Make-up Remover – scrub pada wajah tanpa menggunakan air untuk mengeluarkan daki dan sel kulit mati yang tertinggal pada muka.

Gentle Deep Foaming Cleanser – setelah scrub muka, bilas sedikit dengan air dan cuci muka menggunakan Cleanser ini untuk menaikkan seri muka.

Rawatan Dari Dalam :

Collagen Shaklee – membekalkan kolagen untuk memastikan kulit muka sentiasa lembap dan tegang supaya tidak kusam dan sentiasa tampak segar berseri

ESP – mengandungi protein untuk memperbaharui sel kulit supaya sel kulit menjadi lebih sihat. Bila sel kulit sihat, baru lah kulit nampak lebih segar.

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan Set Hilangkan Kulit Kusam sekarang.

Atau

Boleh buat pembelian sendiri dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda. Sila klik gambar di bawah untuk meneruskan pembelian.

Tips hilangkan kulit kusam

Anda layak mendapat diskaun sehingga 25% dengan mendaftar sebagai ahli. Ketahui cara mudah menjadi ahli di sini.

Cara Mudah Daftar Ahli Shaklee

Hubungi saya untuk konsultasi percuma.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button

Cara Elak Kulit Kusam Dan Kering Supaya Tak Nampak Tua Dari Usia Sebenar

Terdedah kepada cahaya matahari atau cahaya lampu di dalam ofis boleh menyebabkan kulit kita kering, kusam dan berjeragat. Lebih-lebih lagi jika kita tidak menggunakan penapis cahaya atau lebih dikenali sebagai sun block.

hilangkan kulit kusam dan jeragat

Sun block ni penting walaupun kita tidak bekerja di bawak terik mentari. Di dalam ofis pun perlu juga pakai sun block ni. Kulit akan jadi mudah kering dan kusam menjadikan kita nampak lebih tua dari usia sebenar. Ini memang menakutkan dan menjadi mimpi ngeri kepada semua wanita kan?

Seboleh-bolehnya taknak nampak lebih tua daripada suami kan? Kalau macam tu, rajin-rajinkan diri untuk jaga kulit muka supaya nampak berseri-seri dan tidak kusam.

Pakai sun block?

Tak sukalah pakai sun block, nanti bertompok-tompok masa pakai bedak.
Tak suka sebab rasa melekit!

Saya faham. Saya pun begitu juga dulu. Memang jarang sekali pakai sun block sebab rasa melekit tu.

Natijahnya jeragat mula naik lepas bersalin dan usia makin meningkat ni.Huhuhu
 
Yang leganya, kini saya dah temui sun block yang sangat ringan kat muka. Langsung tiada rasa melekit mahu pun membuatkan bedak bertompok-tompok.

Ini dia sun block yang sangat best tu.

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Dan ini pula feedback dari pelanggan kami.

Pengalaman #1

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #2

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #3

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Sebelum masalah jeragat, kulit kusam dan kering melarat lebih teruk, kita wajiblah jaga kulit muka kita ni kan.

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk dapatkan sun block tidak melekit dan Set Nutriwhite yang sangat jimat.

Atau boleh terus beli dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda di sini. Klik gambar di bawah.

sun block tidak melekit

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Berjaya Hilangkan Kulit Kusam Dan Kulit Kering Tanpa Pengelupasan

hilangkan kulit kusam dan rawat rambut gugur

Biasanya nak hilangkan kulit kusam dan kulit kering ni ramai yang suka gunakan produk yang dikatakan kononnya mesti ada pengelupasan. Yang sebenarnya kalau berlaku pengelupasan tu, petanda produk tersebut BAHAYA tau!

Memang nampak halus mulus selepas kulit menggelupas dan merah-merah. Tetapi efek yang terjadi pada kulit selepas tu? Sangat teruk tau. Ada yang naik jerawat, ada yang keluar jeragat setompok separuh muka dan ada juga yang muka jadi sensitif dengan cahaya matahari sebab kulit dah terlalu nipis.

Saya kongsikan pengalaman mereka yang berpuas hati dengan produk kulit yang selamat dan berkesan tanpa pengelupasan.

Pengalaman #1

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

Pengalaman #2

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #3

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #4

Cara hilangkan kulit kusam dan berjeragat

Pengalaman #5

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

Pengalaman #6

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead

Pengalaman #7

Cara cepat hilangkan blackhead dan whitehead

Pengalaman #8

hilangkan whitehead dan blackhead dengan cepat dan mudah

SMS/Whatsapp ke 019-722 8520 untuk dapatkan set skin care Nutriwhite yang dicipta khas untuk orang Asia ini.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

Share Button

Cara Mudah Hilangkan Jeragat Dan Kulit Kusam

Di usia hampir 40, kulit mula nampak kusam dan kering. Apabila kulit kering, jeragat pun mula muncul dan kulit juga makin kusam jika tidak dijaga.

Cara untuk elak kulit kering dan kusam
Kulit halus mulus dan cantik menjadi idaman setiap wanita.

Ini kerana kolagen juga makin berkurang dengan bertambahnya usia. Begitu juga yang terjadi kepada saya.

Selepas serum Shaklee saya habis, saya cuba maintain dengan sun block sahaja. Usia yang lepas 30 ni memang tak boleh tinggal dah sun block, karang jeragat makin galak keluar.

Ingatkan cukuplah tanpa serum, nampaknya kulit nampak tak bermaya. Ditambah lagi dengan encik panau muncul lepas masuk kolam beberapa kali tahun lepas. Dahlah degil tak nak hilang. Makin membesar pulak tu. Sabar jelah belek muka sendiri.

Survey serum sana sini juga. Cuma saya takdelah banyak pilihan pun sebab memang cari yang natural sahaja. Dah jumpa yang berkenan di hati. Apabila dikira, didarab dan ditolak sana sini, ternyata saya perlu kembali kepada jenama Shaklee yang telah saya gunakan sebelum ini.

Sepatutnya saya tak perlu fikir banyak kali pun dari segi kualitinya. Dari segi harganya pun, apabila dibanding-banding dengan satu lagi jenama yang saya berkenan tu, ternyata lebih murah rupanya.

Kini hampir seminggu saya amalkan serum Shaklee ni.

Kulit terasa lembutnyaaaaaa. Liang pori pun makin mengecil.Tak sabar nak tunggu jeragat ni makin pudar dan menghilang.

Serum ni kaya dengan Vitamin C dan diformulasi khas untuk wanita Asia. Sesuai untuk jenis kulit kita ni.

Serum ni sesuai je untuk semua umur. Bukan untuk wanita dewasa macam ahkak je tau. Kalau belum pernah cuba serum tu, bolehlah cuba sekarang. Whatsapp je ke 019.722.8520.

Hilangkan jeragat dan kulit kusam

Selain serum ni, Nutriwhite ni lengkap satu set dari pencuci hinggalah ke krim malam.

Produk hilangkan jeragat dan kulit kusam

Boleh hubungi saya sekarang jika mahukan skin care yang selamat untuk jangka masa panjang dan beri kesan terbaik.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Merawat Masalah Kulit Kusam Dan Rambut Gugur Teruk

Cara untuk elak kulit kering dan kusam
Kulit halus mulus dan cantik menjadi idaman setiap wanita.

Jadi wanita ni memang ‘complicated’. Semua benda pun nak jaga. Badan nak jaga tak nak gemuk. Muka nak lawa dan cantik macam kulit bayi baru lahir. Pinggang nak ramping macam kerengga. Perut nak kempis macam J-Lo.

Kasihan wanita kan? Namun begitu wanita memang suka. Wanita memang mahu nampak sentiasa cantik dan lawa di mata suami.

Jadi masalah kulit kusam dan rambut gugur yang dialami oleh Cik Puan Fazira memang benar-benar mengganggu jiwa. Risau juga kalau-kalau rambut gugur sampai botak jadinya. Malu! Malu sangat kat suami.

Cik Puan Fazira ambil keputusan untuk cuba Vivix. Mana tahu berkesan kan?

Merawat kulit kusam

Cik Puan Fazira sabar dan konsisten dalam mengamalkan Vivix ni. Hampir 2 botol barulah nampak kesannya. Mula-mula tu geram juga dia. Maklumlah dah terdesak sangat kan. Nak cepat-cepat kulit kusam tu hilang dan rambut kurang gugur.

Alhamdulillah, lepas ambil 2 botol Vivix, kulit wajah Cik Puan Fazira nampak ‘moist’ dan halus je. Rambut pun dah makin kurang gugur dah. Gembira sungguh dia.

Cik Puan Fazira nak cadangkan kepada semua wanita supaya ambil Vivix ni secara konsisten. Wajib ambil setiap hari supaya terjaga kecantikan dan kesihatan. Vivix ni juga boleh tambah tenaga dengan cepat tau.

Vivix ni ada promosi istimewa tau. Beli 2 botol, anda akan dapat

1. Keahlian PERCUMA
2. Penghantaran PERCUMA
3. Cash back

Secara automatik, anda layak mendapat harga ahli untuk pembelian Vivix ni dan pembelian seterusnya. Diskaun untuk mereka yang mendaftar keahlian Shaklee adalah 15-20%. Untung kan?

Nak guna kad debit atau kad kredit? Boleh terus beli dengan klik gambarajah di bawah.

Atasi masalah kulit kusam

Untuk pembelian 2 botol Vivix, boleh hubungi saya untuk pendaftaran ahli Shaklee secara percuma. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Tips Awet Muda Secara Semulajadi Versi Kak Khadijah

Ramai nak awet muda kan? Tapi pastikah kita cara kita tu benar-benar selamat? Usah membiarkan kesihatan kita merana hanya kerana inginkan cantik sekelip mata. Yang paling penting, awet muda dan mengalami penuaan secara semulajadi.

Tips Awet Muda Secara Semulajadi

Kita tengok Kak Khadijah Zin ni. Umur 50-an tapi nampak seperti 30-an. :). Apa kata beliau?

Hilangkan kulit kusam
Kak Khadijah yang berusia 54 tahun.

19 tahun yang lalu umur 30an rasa cam 50an..dah jadi pengamal shaklee umur 50an badan rasa ringan je macam 30an dan bebas dari sebarang penyakit setakat ni hatta penyakit keturunan.

Alhamdulillah…sy bersyukur kerana guna produk dengan kefahaman yang jelas menyebabkan saya jd pengguna berdisiplin selama 19 tahun.

Sekadar berkongsi aging gracefully with Shaklee, sekiranya ini suatu yang baik dan memberi manfaat pada yang lain…
pada sy amat bersyukur dipertemukan dengan Shaklee

Apa Yang Kak Khadijah Amalkan?

Beliau konsisten dengan vitamin Shaklee sejak sekian lama. Ini adalah di antara produk yang menjadi kegemaran beliau.

Elakkan muka kusam

1. Vitamin Asas

Iaitu Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa dan ESP. ESP ni adalah WAJIB diambil bagi beliau. Ia umpama raja segala produk. Ia juga sangat penting untuk tubuh badan kita.

Kepentingan Protein Kepada Tubuh Kita

2. Vitamin Kecantikan Untuk Kekalkan Keremajaan Kulit

Nampak kan kulit Kak Khadijah sangat sihat dan bertenaga? Haa, inilah rahsia beliau. Beliau mengambil Vivix, Kolagen, GLA, Omega dan Vitamin E.

Ishh, banyak ni produk nak kena amalkan ni kan? Jangan risau ya. Ambil dulu yang asas untuk betulkan sistem badan kita dan buang toksin. Lebih baik juga kalau detox seluruh badan dulu. Lepas tu kita ambil vitamin untuk cantik dan kekalkan keremajaan kulit. Umur memang akan meningkat, tapi keadaan dalam badan kita, kita boleh jaga dengan pengambilan vitamin dan penjagaan kesihatan serta pemakanan. InshaAllah.

Mahu cuba hari ini? Boleh dapatkan Protein ESP dengan harga promosi sepanjang September ni.

Konsultasi adalah PERCUMA. 🙂

Hubungi saya hari ini ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

7 Cara Merawat Kulit Muka Yang Kusam dan Kering Secara Semulajadi

Kulit yang cantik memang menjadi idaman semua orang, terutamanya wanita. Mestilah nak nampak cantik dan tidak kusam di hadapan pasangan kita kan? Ada juga mereka yang rasa rendah diri apabila kulit muka terlalu kering sehingga nampak seperti menggelupas, kusam atau pun berjerawat. Jangan biarkan masalah kulit ni berterusan ya, jika tidak dijaga dari dalam dan dari luar, memang akan jadi lebih teruk.

Cara untuk elak kulit kering dan kusam
Kulit halus mulus dan cantik menjadi idaman setiap wanita.

Tips Merawat Kulit Muka Yang Kusam Dan Kering Secara Semulajadi

  1. Sentiasa Memakai Pelindung UV

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Sentiasa memakai krim UV untuk kulit yang lebih sihat.

    Mengikut pakar kecantikan di SPA, mereka menyarankan untuk memakai pelindung UV jika kita keluar rumah. Tidak kiralah kita bekerja di bawah panas terik atau di dalam ofis. Jadi, adik-adik cantik janganlah rasa tak perlu pakai pelindung UV jika bekerja sehari suntuk di dalam ofis ya. Penting tu!

  2. Jaga Pemakanan

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Banyakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran dalam pemakanan harian.

    Kurangkan pengambilan makanan yang berminyak dan berlemak tinggi. Makanlah makanan yang bernutrisi seperti sayur-sayuran dan buah-buahan segar untuk menghilangkan kulit muka yang kusam dan kering.

  3. Pakai Masker

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam

    Rajin-rajinkanlah diri untuk memakai masker. Disarankan memakai masker sekurang-kurangnya 2-3x seminggu untuk mengekalkan kelembapan kulit muka. Jika anda rajin, boleh gunakan bahan-bahan yang ada di dapur anda sahaja seperti tomato, yogurt, lemon dan putih telur. Tak perlu keluarkan duit lebih kan? Atau boleh juga dapatkan MASKER SIAP di kedai-kedai seperti Watson, Guardian, Aeon atau mana-mana kedai lagi. Memang banyak dijual di pasaran.

    Boleh juga cuba masker yang murah dan mudah ni. Hanya perlu gunting sedikit kapsulnya dan keluarkan gelnya. Sapu ke muka dan biarkan selama 20-30 minit atau sehingga kering.
    Boleh klik link di bawah ni untuk

    RAHSIA MASKER SEMUDAH A-B-C

  4. Pakai Pelembab Muka Sebelum Tidur

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Memakai krim malam sangat penting untuk mengekalkan kelembapan kulit wajah.

    Yang ni memang ramai yang ter’skip’ dalam kehidupan seharian kan? Maklumlah apabila siangnya dah penat bekerja atau seharian di rumah menguruskan rumah tangga, malamnya terus tidur macam tu aje. Lebih teruk kalau tidur dengan ‘make-up’. Jangan selalu buat tau!! Waktu malamlah kulit kita rehat dan nak bernafas dengan lebih baik. Pakailah pelembab muka sebelum tidur supaya lembab dan tidak kusam.

  5. Hindari Stress

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Kawal stress supaya tidak mempengaruhi kecantikan kulit.

    Elakkan stress kerana stress boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan kusam. Rehatkan minda dengan melakukan aktiviti riadah atau berehat santai untuk mengelakkan stress. Di zaman ini memang normal jika kita stress tetapi cara kita kawal dan kurangkan stress itu adalah paling penting.

  6. Minum Air Yang Banyak

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Minum air yang mencukupi untuk elak kulit kering.

    Minum air yang banyak sememangnya diakui oleh semua orang yang air mampu memberikan kesegaran kepada kulit mahupun badan kita. Sentiasalah minum air yang mencukupi. Di antara panduan minum air yang popular dan berkesan ialah setiap 25 kg berat badan, perlu mengambil 1 liter air. Jika berat badan anda 50 kg, anda harus minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari.

  7. Ambil Suplemen

    Cara untuk elak kulit kering dan kusam
    Ambil suplemen semulajadi untuk rawatan kulit dari dalam.

    Jadikan rutin harian untuk mengambil suplemen untuk kulit. Jika anda menemubual artis-artis atau mereka yang berkulit cantik, pasti salah satu rahsia mereka adalah mengamalkan suplemen atau makanan tambahan untuk mengekalkan kecantikan wajah mereka.
    Di antara suplemen penting untuk menghilangkan kulit kering dan kusam ialah seperti Kolagen, B Complex, Vitamin C dan Vitamin E.

Dapatkan bekalan Vitamin C anda sempena promosi Beli 6 PERCUMA 1 sepanjang November 2015 ini.

Hubungi Laila untuk konsultasi PERCUMA selepas pembelian.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...