Rahsia Wanita Ini Merawat Kulit Kusam Dan Cerahkan Wajah Secara Semulajadi

Semua wanita di dalam dunia ni menginginkan kulit cantik kan? Nak kulit putih macam selebriti. Kalau kulit tak berapa nak putih pun, janganlah risau. Yang paling penting kulit tak kusam dan nampak letih. Lagi sedih kalau suami komplen kan?

Salah satu cara untuk merawat kulit yang kusam ni adalah dengan kolagen. Kenapa perlukan kolagen? Sebab kolagen dalam badan kita ni akan berkurang sedikit demi sedikit mengikut pertambahan usia. Jadi kalau kita tak sediakan cara untuk menghadapi kehilangan kolagen ni, memang bertambah kusamlah wajah kita.

Cuba tengok wanita ni. Kulitnya yang agak gelap dan ditumbuhi dengan jerawat-jerawat kecil di wajahnya. Dan kini kulitnya makin cerah dan halus. Jerawat pun sudah tiada lagi. Apa rahsia beliau?

Beliau mengamalkan serbuk kolagen Shaklee. Hasilnya memang berbaloi-baloi.

  • jerawat hilang
  • kulit makin cerah
  • kulit nampak lebih bermaya dan tidak kusam lagi

Kulit cantik tanpa make up

Kolagen ni bukan hanya sekadar memutihkan atau mencerahkan kulit sahaja, tetapi ia membantu merawat kecederaan pada kulit. Apabila naik jerawat, kulit kita cedera sebenarnya dan apabila ia sudah kering akan meninggalkan parut pula. Pengambilan kolagen ini dapat menghilangkan masalah jerawat dan juga parut jerawat yang nampak seperti lopak2 kecil di muka.

Kolagen Shaklee ni mudah diserap oleh tubuh kita. Kesannya memang cepat. Seawal 7 hari pun dah ada yang nampak kesannya. Ada pelbagai cara untuk dapatkan kesan optimum dengan kolagen ni.

Sekarang ni kolagen ni ada offer tau. Sepanjang bulan Mei ni. Amalkan sekarang ni dan dapatlah wajah baru yang lebih cerah dan bermaya di hari raya nanti. InshaAllah.

Untuk pembelian kolagen menggunakan kad debit atau kad kredit, boleh terus beli secara online di sini. Klik gambar di bawah ni ya.

Kolagen terbaik

Kalau rasa nak lebih jimat, boleh beli 2 sebab ada diskaun 5%. Boleh terus beli secara online di sini ya.

BELI 2 KOTAK KOLAGEN DENGAN DISKAUN 5% (klik link)

Tak cukup 2 kotak? Atau nak share dengan mak, adik beradik atau kawan-kawan? Boleh beli 6 kotak dan dapat PERCUMA 1 kotak. Best tu! PERCUMA tau. Beli 6 kotak dan dapat 7. Untuk beli 6 kotak, boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk saya register keahlian PERCUMA. Selain tu penghantaran juga PERCUMA. Dan bakal dapat CASH BACK lagi bulan depan. 🙂

Cepat-cepat tau sebelum offer ni berakhir.

SMS/Whatsapp ke 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

Berjaya Menghilangkan Jerawat Batu Dalam Masa 4 Hari

Jerawat batu hilang dalam masa 4 hari? Jerawat batu yang keras kejung tu? Boleh percaya ke??

Haaa.. jom kita tengok tuannya. Cantik molek orangnya.

hilangkan jerawat batu cepat

Jerawat batu ni kalau dah keluar, memang nak kena tunggu je dia ‘masak’, baru boleh nak sentuh dan nak buat apa2. Selagi tak masak, memang dia membengkak je kat muka tu. Dah laa sakit kan? 🙁

Apa Rahsia Brigett Boleh Hilangkan Jerawat Batu Dalam Masa 4 Hari?

1. Makan makanan berkhasiat

2. Detoks Shaklee

Baru je 4 hari detoks Shaklee,

hilangkan jerawat batu cepat

  • Dah mengecut semua jerawat batunya.
  • Kulit tidak kusam lagi
  • Badan lebih bertenaga dan tidak lemau-lemau lagi
  • Badan tidak mudah masuk angin.

Itu baru 4 hari projek detoks Shaklee. Kalau dah cukup 7 hari pasti muka licin dan halus mulus kan? Badan pun pasti lebih bertenaga dan cergas.

Apa Detoks Shaklee Ni?

Detoks ni adalah selama 7 hari dengan menggunakan produk detoks dan pelan pemakanan yang telah disediakan. Selain daripada tu, projek detoks di dalam kumpulan saya bakal dapat keistimewaan berikut.

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Menu/resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Tinggal lagi 2 bulan je nak raya ni kan. Sangat sesuai untuk buat detoks sekarang ni. Bulan depan dah puasa, dapatlah detoks dengan cara puasa pulak kan.

Whatsapp ke 019-722 8520. Kita detoks sama-sama. Nanti rasa kita cantik sama-sama. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...