Cara Cepat Kurus : Jaga Masa Makan

Menjaga masa makan adalah antara yang terpenting sepanjang korang nak turunkan berat badan.

Ramai orang suka skip sarapan, salah tu tau. Sarapan ni kategori wajib. Sebab tanpa bersarapan, perut kita terlalu lapar. Dah laaa puasa sepanjang malam. Bangun pagi, tak makan pula.

Cuba kira dari pukul 10 malam kita stop makan, dan kita nak jumpa makanan pukul 12 tengah hari. 14 jam tu!!! Masa tulah otak kita tak mampu dah nak pilih makanan dengan bijak. Apa yang kita nampak semua kita nak makan.

Dalam keadaan tersangat lapar, kita bukan pilih makan dengan rasional lagi dah. Kita memang betul-betul ikut nafsu makan kita. Otak kita letak tepi dah. Kan?

Jadi, sarapan ni paling penting. Bukan sahaja kita boleh kawal nafsu makan tengah hari kita. Tetapi ia boleh berikan pemikiran yang cerdas dan bersemangat di pagi hari. Otak cerdas kan boleh berfikir dengan baik.

Jom kita tengok masa makan yang sesuai dan WAJIB dipatuhi kalau betul-betul nak kurus.

1. Sarapan : Sebelum 9 pagi
2. Makan tengah hari : Sebelum 2 petang
3. Makan malam : Sebelum 8 malam, jika korang tidur pukul 10 malam, elok makan malam lebih awal. Sebaik-baiknya 3-4 jam sebelum tidur.

Jika rasa lapar di antara waktu makan ni, boleh ambil snek-snek seperti buah-buahan atau kekacang/kismis.

Supper (minum malam) boleh ambil yang ringan-ringan seperti segelas susu, kekacang, telur rebus dan biskut 3-5 keping. Bukannya teh tarik atau roti canai untuk minum malam ni ya. Hehehe.

Ingat ya, jaga waktu makan ni akan bantu kita turunkan berat badan dengan cepat. Sebab? Kita boleh jaga SAKA MAKAN kita dengan baik dan metabolisme juga meningkat dengan cara ni.

Nak kurus wajib makan bukan skip makan. Ingat tu ya kata kunci penting. Makin skip makan makin gemuk! (Huraiannya lain kalilah ya)

AkakSelim,
Saka makan dah jinak sikit berbanding 2 tahun lepas. Kikiki

Boleh Follow akakSelim di FB : Laila Ismail atau setkan See First di Facebook untuk dapatkan #tipsKurusAkakSelim setiap hari.

Share Button

Cara Cepat Kurus : Ubah Tabiat Pemakanan

Biasanya orang nak kurus ni mahukan keputusan yang drastik. Nak turunkan berat dalam masa sebulan sebanyak 10kg ke. Ia memanglah tidak mustahil untuk dilakukan tetapi ia akan berikan efek yo-yo (berat turun dan mudah naik kembali dengan cepat). Rugilah kalau macam tu kan?

Jadi macam mana nak buat untuk kekalkan berat yang turun tu selama-lamanya?

Mula-mula ubah tabiat pemakanan kita sehari-harian secara perlahan-lahan.

1. Kurangkan air manis. Kalau biasa ambil air manis 3 kali sehari, kurangkan kepada 2 kali. Lepas tu cuba minum sekali sahaja sehari.
Bila dah berjaya bab ni, kita teruskan dengan air TANPA GULA.

Hehe. Yang ni perlukan mental super kuat. Hehe.

2. Kurangkan 1/4 nasi dari kebiasaan kita makan. Kalau biasa ambil 1 pinggan penuh, kurangkan kepada 3/4 pinggan. Bukan semua orang boleh terus buat

PINGGAN SUKU-SUKU-SEPARUH kannn.. (kecuali orang yang kuat jiwanya sahaja mampu buat ni. Hehe)

Lepas tu kurangkan lagi kepada setengah pinggan.

3. Yang tak pernah ada sayur dalam pinggan, cuba tambahkan sayur sedikit demi sedikit. Cuba cari sayur apa yang sesuai dengan tekak. Bukannya pukul rata, semua sayur aku TAK SUKA.
Nak kuruskan badan wajib cukup semua makro nutrien. Kalau tak cacatlah proses penurunan berat badan kita.

Yang makan sayur ala kadar. Boleh tambahkan sayur lebih sikit. Jika sebelum ni makan 2-3 potong timun, tambahkan timun tu kepada setengah batang. Cuba sayur-sayur yang disukai.

Cuba 3 langkah ni dulu. Buatlah selama sebulan atau 40 hari. InshaAllah jadi habit.

Share Button

6 Sebab Kenapa Semua Orang WAJIB Detoks Seluruh Badan

Buang toksin cepat kurus

Detoks sangat penting untuk :-

1. Menyingkirkan segala racun dari dalam tubuh.

Buang toksin cepat kurus
2. Menyingkirkan logam berat terutamanya plumbum dan merkuri dari badan.

Sila klik link –> Singkirkan Logam Dari Tubuh

3. Menyucikan organ dalaman dari bahan toksin terutamanya hati, ginjal dan otak.

buang toksin untuk cepat kurus

4. Memperkuatkan bakteria baik di dalam usus.

5. Recaj sistem imun.

6. Buang parasit dari tubuh badan.

Sila klik link –> Singkirkan Parasit Dari Tubuh

7. Memudahkan proses penurunan berat badan dan proses mencantikkan kulit.

buang toksin cepat kurus

Dalam proses menurunkan berat badan, sebaik-baiknya kita buang toksin dahulu supaya berat badan yang kita dah turunkan tu akan terus maintain dan tidak akan cepat naik semula.

Ini adalah kerana dengan melakukan proses detoks, nutrien akan dibekalkan dengan cukup sepanjang proses penurunan berat badan. Lemak hilang dan disingkirkan bersama-sama toksin. Selepas toksin disingkirkan, tahap kesihatan menjadi lebih baik dan penurunan berat badan yang telah kita capai itu akan maintain.

Sebaliknya, jika kita menurunkan berat badan TANPA DETOKS, nutrien tidak mencukup disebabkan diet yang kita amalkan. Lemak akan hilang tetapi toksin masih ada dalam kepekatan yang tinggi. Badan akan bertindakbalas terhadap toksin yang tinggi dan lemak akan disimpan semula. Kenapa lemak ini disimpan semula? Kerana lemak berfungsi untuk melindungi badan dari ancaman toksin/racun yang jahat. Akhirnya kita kembali gemuk dan berat badan meningkat semula (yo-yo). 🙁

Sedihkan?? 🙁

Pasti kita nak maintain je kan berat badan selepas berhempas pulas menurunkannya kan?

Jadi, mahu atau tidak, kita kenalah buat detoks dahulu. 🙂

Saya sendiri melalui proses detoks parasit dan detoks seluruh badan sepanjang menurunkan berat badan. Alhamdulillah, walaupun ada juga hari-hari yang teringin nak makan ‘lebih’ sikit dan kurang CLEAN, berat tetap maintain dan tidak cepat naik.

laila kurus cepat dengan detoks

Shaklee ada menawarkan Set Detoks seluruh badan yang sangat berkesan menyingkirkan toksin dan dalam masa yang sama dapat menurunkan berat badan dengan begitu efektif.

Detoks buang toksin

Anda layak untuk mendapat keistimewaan berikut dengan pembelian Set Detoks seluruh badan ni.

-KEAHLIAN PERCUMA!

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

–Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

–Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Sila whatsapp NAK DETOKS ke 019-722 8520 untuk pesanan dan pertanyaan ya. Saya akan bimbing anda detoks dan turunkan berat badan sehingga berjaya. InshaAllah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Set Detoks Yang Berkesan Untuk Buang Toksin Dalam Badan

Detoks ni ada bermacam-macam cara dan bermacam-macam jenis. Salah satunya adalah detoks seluruh badan. Antara faedahnya ialah :-

Macam saya, saya detoks untuk turunkan berat badan yang naik melambung selepas bersalin 3 orang anak. Memang tiada satu pun yang saya bersalin berat tak naik. 🙁

Sadis kan?

Tapi, itulah hakikat. Masa mengandung memang naik berkilo-kilo banyaknya. Jadi sekarang ni dalam proses nak turunkan berat badan dengan CEPAT! Lagi 2 bulan nak raya. Ahaks. 😀

Detoks buang toksin

 

Ini adalah Set Detoks Shaklee.

Setiap vitamin ni ada fungsi yang hebat.

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Herb Lax

Kurus dengan detoks usus
Perbezaan usus yang sihat dengan usus yang ‘sakit’.

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

Kurus dengan detoks usus

 

3. DTX Complex

DTX Complex membantu membuang segala toksin yang berkumpul di dalam hati. Kita semua pun tahu kan, hati adalah antara organ terpenting dalam badan kita. Jadi, jangan biarkan dia mengumpul segala toksin kerana ia boleh mendatangkan penyakit kepada tubuh kita. Jika hati kita penuh dengan toksin, kerja-kerja hati akan menjadi lebih berat. Kesian hati kita kan?

Apabila kita bantu hati kita buang toksin menggunakan DTX Complex, badan kita akan rasa lebih ringan dan cergas.

Detoks hati buang toksin

4. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

 

5. Alfalfa

Alfalfa ni boleh serap pelbagai nutrisi di dalam bumi kerana akarnya boleh tumbuh ke dalam bumi sehingga 20 kaki panjang berbanding tumbuhan lain. Kerana itulah ia digelar RAJA SEGALA TUMBUHAN.

Khasiatnya sangat tinggi. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 jenis zat galian seperti kalsium, potassium, fosforus dan zat besi, 10 jenis vitamin termasuk vitamin A, C & E, 8 jenis enzim dan fitokimia.

Jadi ia sangatlah sesuai untuk proses detoks seluruh badan dan sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

Pembelian Set Detoks

Boleh whatsapp ke 019-722 8520 ya.

Detoks turunkan berat badan

Berita gembira untuk anda yang membeli set detoks ni. Anda boleh dapat keahlian PERCUMA. 🙂

Selain daripada tu :-

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Sila whatsapp NAK DETOKS ke 019-722 8520 untuk pesanan dan pertanyaan ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Produk Detoks Usus Untuk Kempiskan Perut Dengan Cepat

Semua orang tak suka perut buncit kan? Memang nampak kurang cantik dan kurang hensem kalau perut ke depan. 😛

Lagipun,

Perut buncit ni bukan sekadar tak cantik dipandang atau dibawa oleh tuan punya badan tapi sebenarnya ia adalah penanda aras BAHAYA untuk kesihatan. Tanda-tanda Visceral Fat (lemak perut) yang sedang menimbun di seluruh organ penting kita. 🙁

Ini adalah produk untuk kempiskan perut secara semulajadi dan berkesan dengan cepat.

Produk detox yang berkesan buang toksin

Kempiskan perut dengan cepat

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

3. Herb Lax

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Kempiskan perut dengan cepat

 

Atau

Hubungi saya untuk mendaftar ahli sebelum pembelian. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

Anda memang layak mendapat layanan eksklusif dengan mendaftar sebagai ahli hari ini.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Produk Detoks Seluruh Badan Paling Berkesan Di Pasaran

Detoks adalah proses untuk membuang racun atau zat-zat yang beracun yang dipanggil toksin dalam badan kita. Toksin ini sangat jahat tau. Nutrien tak dapat diserap oleh badan kita sepenuhnya sebab ada halangan toksin ni. Jadi, yang paling utama ialah buang toksin ni supaya badan lebih sihat.

Ini adalah produk yang paling cepat berkesan untuk buang toksin seluruh badan. Badan lebih ringan, berat yang turun tak cepat naik semula dan badan lebih sihat dari sebelumnya.

Produk detox yang berkesan buang toksin
Produk detoks yang berkesan untuk buang toksin dalam badan.

Detoks paling cepat berkesan

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Alfalfa

Alfalfa ni boleh serap pelbagai nutrisi di dalam bumi kerana akarnya boleh tumbuh ke dalam bumi sehingga 20 kaki panjang berbanding tumbuhan lain. Kerana itulah ia digelar RAJA SEGALA TUMBUHAN.

Khasiatnya sangat tinggi. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 jenis zat galian seperti kalsium, potassium, fosforus dan zat besi, 10 jenis vitamin termasuk vitamin A, C & E, 8 jenis enzim dan fitokimia.

Jadi ia sangatlah sesuai untuk proses detoks seluruh badan dan sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

3. DTX Complex

DTX Complex membantu membuang segala toksin yang berkumpul di dalam hati. Kita semua pun tahu kan, hati adalah antara organ terpenting dalam badan kita. Jadi, jangan biarkan dia mengumpul segala toksin kerana ia boleh mendatangkan penyakit kepada tubuh kita. Jika hati kita penuh dengan toksin, kerja-kerja hati akan menjadi lebih berat. Kesian hati kita kan?

Apabila kita bantu hati kita buang toksin menggunakan DTX Complex, badan kita akan rasa lebih ringan dan cergas.

4. Herb Lax

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

5. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Detoks paling cepat berkesan

 

Atau

Hubungi saya untuk pendaftartan KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian set detoks berkesan ini. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

Berita gembira untuk anda yang membeli set detoks ni. Anda boleh dapat keahlian PERCUMA. 🙂

Selain daripada tu :-

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingain menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Cara Buang Pencemaran Logam Dari Badan

Buang pencemaran logam dari badan atau lebih ringkas dikenali sebagai Detoks Logam.

Ramai di antara kita tidak menyedari yang badan kita ini sudah tercemar dengan logam. Kita sebenarnya terdedah kepada logam berat di dalam setiap aspek kehidupan.

1. PLUMBUM dari cat rumah, sistem perpaipan dan tanah pertanian.

2. MERKURI dari makanan laut yang telah dicemari dengan merkuri.

3. KADMIUM dari perokok, barang berkadmium seperti bateri, makanan yang dicemari dengan kadmium.

buang toksin untuk cepat  kurus

Kesan Pencemaran Logam Kepada Tubuh

Pendedahan terhadap logam ini boleh memberi kesan kepada :-

1. Sistem saraf utama

2. Organ dalaman

3. Sistem endoktrin

4. Tulang

Tips Detoks Logam

1. Amalkan diet yang tinggi nutrisi dan tinggi kandungan mineral untuk singkirkan logam dari badan.

2. Kurangkan makan ikan yang tinggi merkuri seperti ikan sebelah, ikan bawal dan ikan pari.

Bagaimana Suplemen Boleh Membantu Detoks Logam?

Detoks logam dari badan

1. Selenium menghalang pengumpulan merkuri dan menyingkir keluar merkuri dan arsenik.

2. Vitamin C dan bawang putih mengurangkan kadar plumbum.

3. Asid folik merendahkan kadar kadmium dan merkuri.

4. ALA membersihkan darah dari logam berat.

Logam berat ini perlu disingkirkan dari badan kita untuk kesihatan yang optimum.

Whatsapp Laila di 019-722 8520 untuk pesanan Set Detoks Logam hari ini. Makin cepat anda ambil tindakan, makin cepat anda sihat. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Buang Toksin Dalam Badan Kalau Nak Cepat Kurus dan Cepat Cantik

Sel badan kita ni boleh diumpamakan sebuah kilang. Aktivitinya adalah menghasilkan toksin. Macam kalau kita pergi ke kawasan-kawasan perindustrian. Banyak kilang keluarkan asap dan sisa toksik kan? Macam tulah sel kita yang Allah buat ni. Menghasilkan toksin.

Detox cepat kurus Detox cepat kurus

Tapi jangan risau, badan kita ni hebat. Ia boleh neutralizekan benda-benda tu tanpa bantuan pihak luar.

Selain daripada tu, punca toksin dari aktiviti tubuh kita ialah daripada makanan yang tidak tercerna. Kalau kita makan banyak sangat, ada bahagian tubuh kita yang tak boleh hadam dan ia menjadik sisa toksik. Sebab itulah hikmahnya Rasulullah suruh berhenti makan sebelum kenyang. Sebenarnya kita akan rasa kenyang tu lepas 20 minit kita makan.

Itu adalah antara aktiviti badan kita yang hasilnya adalah TOKSIN.

Bagaimana Pula Faktor Luar Yang Menyebabkan Badan Kita Bertoksin?

1. Makanan Yang Tak Berkhasiat

Banyak kategori makanan yang tak berkhasiat ni terutamanya junk food (orang Johor panggil jajan.. hehe), yang banyak pewarna, yang banyak perisa dan bermacam-macam lagilah.

2. Buah-buahan Dan Sayur-sayuran Yang Tinggi Bahan Toksin

Kita ingat buah-buahan mesti selamat kan? Tapi ingat, buah-buahan yang ditanam dan disembur racun, dibaja kimia, dikutip hasilnya masa belum masak dan diawet, semuanya toksin yang menyumbang kepada badan kita.

 

Allamak!!!

Terus rasa macam tak nak makan buah-buahan dan sayuran pulak… 🙁

3. Asap

Asap dari kenderaan, dari kilang, bahan bakar, rokok sememangnya berada disekeliling kita je. Kalaulah kita nampak toksik dalam udara ni, pasti kita nak pakai topeng oksiten sepanjang masa.

4. Pakaian

Eh, pakaian pun ada bahan yang bertoksik ke? Setiap hari pun kita pakai baju yang bersih. Wangiiii lagi. Nak tau kenapa ada toksik? Sebab kita guna sabun-sabun pakaian komersial yang tinggi bahan kimia berbahaya.

5. Krim Pemutih, Losyen Pelembut Dan Segala Yang Kita Sapu Kat Kulit

Bermacam-macam krim dan losyen kita pakai kan? Pantang nampak iklan kat TV atau majalah, mesti kita nak cuba. Tahu tak bahan-bahan kimia yang bahaya tu masuk dalam badan kita melalui kulit.

Akhirnya badan kita penuh dengan toksin!!! Apabila badan banyak toksin, otak pun tak boleh berfikir secara optimum. Asyik STRESS aje.

Jadi, kita terpaksalah buang segala toksin yang dah masuk ke dalam badan kita ni. Buang toksin ni juga dikenali sebagai DETOX.

Bermula bulan April hingga Jun ni, Shaklee menyediakan Set Detox sempena Program Detox yang baru sahaja dilancarkan.

detox untuk cepat kurus dan kulit cantik

Apa yang menariknya Set Detox ni?

1. Dapat FREE MEMBERSHIP 🙂

2. Dapat beg eksklusif #LiveAmazing 🙂

3. Dapat beli set ni dengan harga member terus, kan dapat FREE MEMBERSHIP kannn… 🙂

Hasil selepas detox ni memang BEST! Sebab saya dan kawan-kawan dah start dah 3 bulan lepas. Memang banyak sangat kesan positif hasil dari detox ni.

Set Detox Shaklee

Set Detox Shaklee Set Detox Shaklee Set Detox Shaklee

Haa.. seronok kan? Macam-macam kesan positif yang mereka dapat. Berat memang cepat turun kalau kita buat detox ni. Mesti disiplinlah ye, barulah kesannya TIPTOP!!

Semua orang perlu detox badan masing-masing kan? Nanti pasti cantik cun melecun di hari raya.

Jom detox bersama saya. Hubungi 019-722 8520 untuk pembelian dan proses pendaftaran ahli.

Atau

Isi borang di bawah dan saya akan hubungi anda untuk proses pendaftaran keahlian.

Hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan atau kemusykilan.

Jadi Ahli Shaklee Untuk Penjimatan Sehingga 20%

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...