Cara Mudah Hilangkan Jeragat Dan Kulit Kusam

Di usia hampir 40, kulit mula nampak kusam dan kering. Apabila kulit kering, jeragat pun mula muncul dan kulit juga makin kusam jika tidak dijaga.

Cara untuk elak kulit kering dan kusam
Kulit halus mulus dan cantik menjadi idaman setiap wanita.

Ini kerana kolagen juga makin berkurang dengan bertambahnya usia. Begitu juga yang terjadi kepada saya.

Selepas serum Shaklee saya habis, saya cuba maintain dengan sun block sahaja. Usia yang lepas 30 ni memang tak boleh tinggal dah sun block, karang jeragat makin galak keluar.

Ingatkan cukuplah tanpa serum, nampaknya kulit nampak tak bermaya. Ditambah lagi dengan encik panau muncul lepas masuk kolam beberapa kali tahun lepas. Dahlah degil tak nak hilang. Makin membesar pulak tu. Sabar jelah belek muka sendiri.

Survey serum sana sini juga. Cuma saya takdelah banyak pilihan pun sebab memang cari yang natural sahaja. Dah jumpa yang berkenan di hati. Apabila dikira, didarab dan ditolak sana sini, ternyata saya perlu kembali kepada jenama Shaklee yang telah saya gunakan sebelum ini.

Sepatutnya saya tak perlu fikir banyak kali pun dari segi kualitinya. Dari segi harganya pun, apabila dibanding-banding dengan satu lagi jenama yang saya berkenan tu, ternyata lebih murah rupanya.

Kini hampir seminggu saya amalkan serum Shaklee ni.

Kulit terasa lembutnyaaaaaa. Liang pori pun makin mengecil.Tak sabar nak tunggu jeragat ni makin pudar dan menghilang.

Serum ni kaya dengan Vitamin C dan diformulasi khas untuk wanita Asia. Sesuai untuk jenis kulit kita ni.

Serum ni sesuai je untuk semua umur. Bukan untuk wanita dewasa macam ahkak je tau. Kalau belum pernah cuba serum tu, bolehlah cuba sekarang. Whatsapp je ke 019.722.8520.

Hilangkan jeragat dan kulit kusam

Selain serum ni, Nutriwhite ni lengkap satu set dari pencuci hinggalah ke krim malam.

Produk hilangkan jeragat dan kulit kusam

Boleh hubungi saya sekarang jika mahukan skin care yang selamat untuk jangka masa panjang dan beri kesan terbaik.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

5 Sebab Kenapa Semua Wanita WAJIB Cuba Skin Care Nutriwhite

Akak selim ni suka survey skin care ni. Dari dulu memang suka setia kepada satu2 brand sahaja. Dan kalau mencuba produk baru, akak selim biasa guna sehingga 1-2 tahun. Memang sepatutnya macam tu lah nak tengok produk tu berkesan ke tak dengan kulit kita. Memang kena sabar. 🙂

Yang akak selim pernah guna dan setia lebih 2 tahun juga ialah TBS dan CL***. Dalam pada tu sempat juga acu cuba try produk yang bahaya untuk kulit. Biasalah kan pengaruh iklan. Hehehe… Cepat je nampak kulit licin, terus terpengaruh. 😛

Guna punya guna, merah padam muka macam kena bakar!!!! Huhuhu. Terus serik sehingga hari ni. Dah ‘taubat’ tak nak tergoda dengan mana-mana produk yang beri kesan 1-2 hari dah. Serik!!!!

Lepas tu, jumpa NUTRIWHITE ni. Memang langsung tak pandang yang lain dah. Setia kat dia je sekarang ni. Sebab apa? Haaa, ni akak selim kongsikan sebab-sebabnya. Dan sebab ini jugalah akak selim nak cadangkan kat semua wanita untuk cuba Nutriwhite ni.

5 Sebab Kenapa Semua Wanita WAJIB Cuba Skin Care Nutriwhite

Jeragat hilang

1.  Mencerahkan Kulit

Nutriwhite mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmen hitam pada kulit menjadi gelap. Hasilnya, korang boleh cerahkan kulit secara semulajadi tanpa perlu melalui proses pengelupasan yang boleh merosakkan kulit muka korang.

2. Menanggalkan Sel Kulit Mati

Set nutriwhite ni boleh menghilangkan sel kulit mati yang mengandungi melanin berlebihan agar kulit sentiasa cantik dan berseri.

3. Mencegah Kesan UV

Ia juga boleh mencegah kesan-kesan daripada cahaya matahari dan alam sekitar dengan melindungi kulit dai sinar UV dan cahaya matahari yang boleh menggelapkan dan merosakkan kulit.

4. Selamat-Tanpa Paraben

Tanpa paraben, tanpa merkuri, tanpa bahan kimia berbahaya. Ianya selamat untuk digunakan sepanjang masa sama ada semasa anda hamil mahu pun tidak.

Ramai ibu yang memang jagaaaaaaaa penggunaan bahan2 kimia semasa hamil, tapi tidak berhati2 selepas melahirkan anak.

Itu silap tau. Kita memang sentiasa kena jaga sama ada hamil atau pun tidak. Kerana badan kita ini sangat berharga untuk kita tempek skin care yang berbahaya.

Cuba tengok kat sini, betapa bahayanya paraben haa…
Bahaya Paraben

5. Melembutkan Kulit

Melembutkan kulit hinggakan diri sendiri pun rasa nak usap2 pipi selalu. Tak percaya?

Kalian cubalah night cream nutriwhite ni dulu. Kalian tahulah syioknya macam mana. Serius!!

Customer akak selim yang beli night cream ni pun memang mengakuinya tau.

Memang skin care ni kategori WAJIB cuba. Sekurang-kurangnya 1 set untuk cuba. Pasti kalian akan rasa sayang nak tinggalkannya. 🙂

Whatsapp akak selim untuk dapatkan skin care yang sangat best dan berkesan ni. Paling best, jeragat lama-lama pun boleh pudar dengannya.

Whatsapp ke sini ya. 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...