Cara buat bisnes online

Cara Mulakan Bisnes Dengan Modal Kecil

Zaman sekarang ni kalau rasa kewangan mendesak tu, BIASA. Normal sangat. Semalam beli ayam untuk keperluan seminggu pun dah lebih RM50. Itu belum lagi sayur-sayur, buah-buahan dan keperluan anak-anak kan? Belum cerita tentang KEHENDAK yang kita perlu. Cuma priority yang lebih rendah daripada keperluan asas seharian. Pastinya keperluan anak-anak yang kita dahulukan kan? Nak merungut? Nak meroyan? Nak marah kerajaan?

Share Button
Continue reading »
cara mudah mulakan bisnes shaklee

Belajar Bisnes Guna Blog Dengan Cikgu Laila

Sejak 2016, orang kata aHkak sinonim dengan projek turunkan berat, eat clean, projek selim, kurus cara sihat, kurus dengan Shaklee dan yang seumpama dengannyalah. Sehingga lahirnya nama akakSelim yang diinspirasikan oleh Mami Lyna dan teman baik Khdeejah Hasmad. Terima kasih korang😘 Alhamdulillah nama tu melekat bukan sahaja gelaran di alam maya, tetapi di luar juga sehinggakan ada rasa sedikit segan

Share Button
Continue reading »

Cara Mudah Buat Bisnes Online 2018 Dengan Modal Rendah

2017 dikatakan tahun yang mencabar dari segi ekonomi. 2018 pula dikatakan lebih mencabar daripada tahun 2017. Harga minyak di negara kita ni setiap minggu pun asyik naik je. Harga barang sudah tentulah naik kan? Kita memang tiada cara lain selain daripada tambah pendapatan keluarga kita. Nak jimat tu dah habis jimat dah kan. Perdana Menteri kita pun ada sarankan. Guna

Share Button
Continue reading »
cara untung banyak dengan bisnes online

Ciri-ciri Bisnes Online Yang Sesuai Untuk Pelajar Universiti

Sekarang ni pun dah tak macam dulu, zaman sekarang zaman internet dan serba canggih. Jadi, adik-adik boleh ambil peluang untuk buat bisnes sambil belajar. Asalkan ia tidak mengganggu prestasi pelajaran, InshaAllah ok je kan. Memang ramai yang buat part time di restoran-restoran makanan segera, 7 Eleven dan macam-macam tempat lagi. Namun kadang-kadang badan jadi penat dan susah nak kekalkan stamina

Share Button
Continue reading »
bisnes dari rumah menguntungkan

Bisnes Dari Rumah Dengan Pendapatan Lumayan

Betul ke bisnes Shaklee ni memang boleh buat duit dari rumah? Hanya buat online je pulak tu. Ya, betul. Tak percaya? Jom tengok saya kongsikan satu persatu apa yang Shaklee boleh bagi dengan bisnes Shaklee ni. 1. Cash Bonus Cash bonus ni terbahagi kepada 2. Yang pertama ialah untung runcit yang kita dapat daripada setiap jualan kita. Jualan untuk mereka

Share Button
Continue reading »

Bisnes Paling Mudah Dan Sesuai Walaupun Ekonomi Negara Makin Gawat

Zaman sekarang ni ramai yang dah mula buat bisnes atau mula memikirkan untuk buat bisnes dari rumah. Sama ada mereka yang dah ada pekerjaan atau surirumah sepenuh masa. Yang dah ada pekerjaan tetap pun nak tambah pendapatan. Yang dah selesa sebagai surirumah sepenuh masa pun mula mencari-cari bisnes apa paling sesuai untuk mulakan di rumah sambil menjaga anak-anak. Semua ni

Share Button
Continue reading »

Belajar Buat Duit Dari Rumah Menggunakan Blog

Saya Laila Ismail. Saya adalah salah seorang mentor di dalam Akademi Blog iReach. Saya akan bantu anda yang bersemangat waja dan berminat untuk menjana pendapatan menggunakan blog dengan modal serendah kurang dari RM100. Anda juga akan dibimbing untuk mendapatkan pelanggan melalui blog dan seterusnya menjadikan blog anda sebagai mesin duit. Apa Yang Anda Akan Belajar? 1. Bina blog anda sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »