Mampu Belanja Family Walaupun Hanya Surirumah

Hampir 2 tahun dah akak selim berhenti kerja di sebuah syarikat Panaxxx selepas 13 tahun setia berkhidmat. 🙂 Alhamdulillah, akhirnya Allah beri peluang untuk akak selim berkhidmat di rumah pula. Berkhidmat sebagai mak supir, masterchef, manager, tukang sapu, tukang mop, penghibur dan pelbagai ‘kerjaya’ di rumah. Bukan itu sahaja, akak selim adalah ibu yang bekerja di rumah. Alhamdulillah setakat 2 tahun bekerja ni, masih tetap dapat income/bonus 4 angka setiap bulan tanpa gagal.

Bisnes yang menguntungkan

Dari mana income ni? Akak selim buat bisnes Shaklee sepenuh masa. Ya, sepenuh masa! Inilah kerjaya sebenar akak selim dari rumah. Dalam masa yang sama menguruskan rumah bersama 3 orang puteri yang cantik-cantik sedang membesar. Alhamdulillah.

Biasanya bonus Shaklee ni akak selim buat belanja keluarga makan-makan. Selain tu, keluarkan zakat, berikan pada mak, bayar segala hutang yang ada dan belanja keluarga semasa travel. Memang big boss (encik suami) akan belanja semua tapi seboleh-bolehnya akak selim juga ingin menyumbang untuk keluarga.

bonus-shaklee
Kenangan raya 2016, jalan-jalan Zoo Taiping

Kadang-kadang akak selim ambil peluang untuk bayar tol ke, isi minyak atau belanja makan. 🙂 Seronok sebenarnya bila dapat keluarkan duit untuk keluarga ni. Terutamanya bila tengok anak-anak seronok, secara tak langsung kita pun rasa gembira dan bahagia.

Akak selim rasa semua ibu bapa pun macam tu kan? Kalau hanya surirumah sepenuh masa tanpa pendapatan, memang akak selim tak mampulah nak berbelanja untuk keluarga. Sekarang ni Alhamdulillah ada pendapatan sendiri.

Bisnes yang menguntungkan
Bisnes Shaklee modal rendah kurang dari RM100

Anda surirumah? atau pelajar yang ingin jana pendapatan sampingan dari rumah? Akak selim boleh bantu untuk jana pendapatan dari rumah secara online sahaja. Modal pun rendah sahaja kurang dari RM100. Segala urusan pun online. Tidak perlu bersusah payah untuk keluar ke pejabat pos atau ke mana-mana untuk menuntut ilmu mahu pun untuk menghantar barang. Semuanya Shaklee dah sediakan. Kita hanya cari customer sahaja.

Akak selim akan ajar bagaimana menjalankan bisnes ni secara terperinci. InshaAllah kita sama-sama lakukannya ya.

Hubungi akak selim di 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button

Pengedar Shaklee Bertauliah Yang Tidak Lokek Berkongsi Ilmu

Dunia Shaklee, adalah dunia baru untuk akak selim beberapa tahun yang lepas.

Segala-galanya baru.
Tentang nutrisi
Tentang kesihatan suplemen
Tentang bisnes
Tentang penyakit
Semuanya umpama perkara asing sebab tak pernah belajar sebelum ni. Bidang pun berbeza dengan bidang akak selim belajar di univerisiti.

Daripada langsung TAK TAHU tu, akak selim dengan penuh semangat belajar macam-macam sehingga hari ini.

Join kelas nutrisi dengan pakat nutrisi Shaklee

Antaranya join kelas nutrisi, kelas produk yang diadakan oleh pakar nutrisi Shaklee. Belajar memahami segalanya dengan rasa tanggungjawab ingin berkongsi dengan semua pelanggan akak selim dan seluruh rakyat Malaysia.

Mentor dan cikgu akak selim yang sangat bijak dan rajin membantu

Selain itu, akak selim juga belajar tentang bisnes, tentang marketing daripada pakar-pakar yang berpengalaman dalam group #iReachBest.
Memang tidak pernah kering ilmu atau kedekut ilmu. Sentiasa fresh dari masa ke semasa.

Kelas iReach yang sangat best dan mesra kanak-kanak.

Akak selim sentiasa jadikan diri sebagai orang yang sentiasa dahagakan ilmu untuk meningkatkan ilmu sebagai seorang pengedar Shaklee yang bertauliah. Bukan setakat tahu jual produk.

Akak selim juga rajinkan diri membaca pelbagai buku untuk menambah ilmu dan berkongsi dengan anak-anak Shaklee akak selim.

Makin banyak kita baca, makin banyak kita belajar, makin banyak kita rasa kita tak tahu.
Kalau rasa banyak dah tahu tu, maksudnya kita kurang menggali ilmu. 😛

Jadi, nak jadi pengedar Shaklee yang pro, pengedar Shaklee yang disukai ramai, memang kena banyak membaca, join kelas-kelas nutrisi/produk tanpa jemu.

Sekarang akak selim mencuba sedaya upaya kongsikan apa sahaja yang akak selim ada kepada anak-anak Shaklee akak selim setiap hari.

Moga mereka juga menjadi pengedar Shaklee yang disukai ramai. InshaAllah.

Yang mau sama-sama di dalam group kami menjadi pengedar Shaklee pro, boleh whatsapp akak selim yaa…
019-722 8520

Kita sama-sama berjaya membina empayar Shaklee kita demi masa depan keluarga dan masyarakat Malaysia.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...