Cara Mudah Buat Bisnes Online 2018 Dengan Modal Rendah

2017 dikatakan tahun yang mencabar dari segi ekonomi. 2018 pula dikatakan lebih mencabar daripada tahun 2017. Harga minyak di negara kita ni setiap minggu pun asyik naik je. Harga barang sudah tentulah naik kan? Kita memang tiada cara lain selain daripada tambah pendapatan keluarga kita. Nak jimat tu dah habis jimat dah kan. Perdana Menteri kita pun ada sarankan. Guna

Share Button
Continue reading »
cara untung banyak dengan bisnes online

Ciri-ciri Bisnes Online Yang Sesuai Untuk Pelajar Universiti

Sekarang ni pun dah tak macam dulu, zaman sekarang zaman internet dan serba canggih. Jadi, adik-adik boleh ambil peluang untuk buat bisnes sambil belajar. Asalkan ia tidak mengganggu prestasi pelajaran, InshaAllah ok je kan. Memang ramai yang buat part time di restoran-restoran makanan segera, 7 Eleven dan macam-macam tempat lagi. Namun kadang-kadang badan jadi penat dan susah nak kekalkan stamina

Share Button
Continue reading »
bisnes dari rumah menguntungkan

Bisnes Dari Rumah Dengan Pendapatan Lumayan

Betul ke bisnes Shaklee ni memang boleh buat duit dari rumah? Hanya buat online je pulak tu. Ya, betul. Tak percaya? Jom tengok saya kongsikan satu persatu apa yang Shaklee boleh bagi dengan bisnes Shaklee ni. 1. Cash Bonus Cash bonus ni terbahagi kepada 2. Yang pertama ialah untung runcit yang kita dapat daripada setiap jualan kita. Jualan untuk mereka

Share Button
Continue reading »
Buat duit dari rumah guna blog

Pencarian Rakan Bisnes Buat Duit Dengan Blog Hanya Dari Rumah

Keadaan ekonomi menuju tahun 2018 semakin mencabar. Harga minyak setiap minggu pun asyik naik je kan? Harga barang memang tak usah cakaplah. Semuanya naik. Namun ini bukan masanya kita nak merungut atau salahkan keadaan, salahkan kerajaan atau salahkan peniaga. Kita tak mampu nak kontrol orang lain atau keadaan semasa yang mendesak ini. Yang kita boleh lakukan ialah berusaha untuk tingkatkan

Share Button
Continue reading »

Bisnes Paling Mudah Dan Sesuai Walaupun Ekonomi Negara Makin Gawat

Zaman sekarang ni ramai yang dah mula buat bisnes atau mula memikirkan untuk buat bisnes dari rumah. Sama ada mereka yang dah ada pekerjaan atau surirumah sepenuh masa. Yang dah ada pekerjaan tetap pun nak tambah pendapatan. Yang dah selesa sebagai surirumah sepenuh masa pun mula mencari-cari bisnes apa paling sesuai untuk mulakan di rumah sambil menjaga anak-anak. Semua ni

Share Button
Continue reading »

Cara Mudah Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Modal Kecil

Hidup ini sangat indah jika semuanya smooth je. Harga barang tak naik, gaji makin hari makin besar, kehendak semua dapat dipenuhi. Seronok kan? Namun realitinya tidak begitu. Ekonomi semakin meruncing. Gaji kena potong. Harga barang makin naik. Pening nak fikirkan!! Untuk tak pening-pening kepala, kita fikirkan sahaja perkara yang boleh kita kawal. Kita boleh pilih antara dua. Berjimat? Atau Tambah

Share Button
Continue reading »

Kagum Dengan Semangat Juang Pengasas Shaklee-Dr Forrest Shaklee

Dr Forrest Shaklee dilahirkan pada tahun 1894, anak ke 2 kepada Robert dan Martha Shaklee. Kelahirannya penuh kesedihan untuk kedua ibu bapanya kerana disahkan tidak akan hidup lama kerana mengalami batuk kering. Tetapi ibunya Martha tidak pernah berputus asa untuk melihat Forrest sihat seperti biasa. Demi melihat anaknya sembuh, mereka telah berpindah ke Utara Iowa untuk mendapat udara yang bersih,

Share Button
Continue reading »

Nasihat Bisnes Untuk Para Isteri Dan Surirumah

Kadang2 kita rasa kita keseorangan berbisnes. Jatuh bangun semuanya sendiri. Kadang2 siap dapat tentangan lagi. Terutamanya apabila tentangan tu datang dari orang paling rapat dengan kitalah. Yakni suami. Kalau memang tak restu, memanglah kena stop kan? Tapi kalau encik suami suruh kita berhenti bisnes sebab tak nak tengok kita susah tu, tandanya kita mesti lebih bersungguh2 lagi dari biasa. Sebab?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »