Cara Jana Pendapatan Untuk Ibu Bapa Bekerja

Zaman sekarang ni macam-macam kisah kita dengar kan? Daripada pengasuh yang mendera anak-anak hinggalah kepada pemandu van sekolah yang memandu secara membabi buta. Itu belum lagi dikira van yang memuatkan anak-anak dalam van dah jadi macam tin sardin kan?

Apa pilihan yang kita ada apabila kita terpaksa bekerja sepenuh masa? Itulah. Terpaksa! Dengan kos sara hidup yang tinggi di zaman serba mencabar ni kan.

Mari saya kongsikan satu bisnes yang anda boleh buat secara part time dan seterusnya membina empayar bisnes anda sebagai kerjaya. Pada masa itu anda tidak lagi perlu keluar bekerja dan hanya lakukannya di rumah. Namun, gaji tetap lumayan seperti anda bekerja dahulu.

Itu tidak mustahil untuk anda capai gaji lumayan seperti anda bekerja malah ia lebih besar dari itu.

Ada banyak bisnes pada masa ini. Saya ingin mengajak ibu-ibu yang teringin jaga anak-anak dengan tangan sendiri untuk mulakan bisnes bersama saya iaitu bisnes Shaklee.

1. Ada Untung Runcit Dan Bonus Bulanan

Ada 2 keuntungan yang kita boleh dapat.
-untung runcit
-bonus bulanan daripada Shaklee.

Kedua-dua keuntungan ni boleh mencecah sehingga ke 4-5 angka sebulan. Dengan syarat anda juga beri komitmen yang tinggi dalam bisnes anda.

2. Pendapatan Lumayan

Dengan mengerjakan bisnes Shaklee secara bersungguh-sungguh, anda tidak mustahil untuk capai income sehingga 5 angka sebulan. Boleh tengok carta pendapatan Shaklee ni di bawah.

3. Kumpulan Sokongan

Kami sediakan kumpulan sokongan kepada semua anak-anak bisnes kami. Anda tidak akan keseorangan. Setiap orang dalam kumpulan akan sedaya upaya akan bantu jika ada masalah dan juga sama-sama beri motivasi untuk terus berjaya.

4. Bahan-bahan Marketing Disediakan

Kami sediakan bahan-bahan marketing untuk bantu anda pasarkan produk Shaklee. Anda hanya perlu copy dan paste sahaja di media sosial sambil anda belajar untuk berdikari.

Anda juga diberi idea dan sokongan untuk memasarkan produk anda melalui blog. Segala teknik di sediakan di dalam kumpulan sokongan kami. Jadi anda tidak perlu risau bagaimana ingin memasarkan produk pada permulaan bisnes anda.

Hubungi saya untuk mulakan bisnes anda hari ini. Dengan memulakan bisnes Shaklee secepat mungkin, anda mampu untuk berhenti kerja apabila usia anak anda mencecah 7 tahun untuk masuk sekolah nanti. InshaAllah.

Whatsapp saya di 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Adibah Noor Pun Kagum Dengan Bisnes Shaklee

Semasa Shaklee National Conference (NC) 28hb Mei yang lepas, Adibah Noor adalah MC untuk majlis tersebut. Yang uniknya, Adibah Noor sendiri pun kagum dengan bisnes Shaklee ni.

Hasil dari pemerhatian beliau sepanjang NC berlangsung, beliau cakap,

MLM Shaklee ni lain.

Beliau pernah juga join satu MLM ni. Beliau sangat tak gemar MLM tersebut sebab asyik terlompat-lompat mengagungkan duit.

Duit bukanlah matlamat utama. Duit itu adalah bonus! Tapi yang lebih penting ialah menggembirakan orang-orang tersayang melalui Shaklee.

Boleh tengok dan dengar sendiri kata-kata beliau semasa majlis tersebut di sini. Klik PLAY untuk tengok video ya.

Dengan join bisnes Shaklee ni juga saya banyak belajar tentang matlamat utama kita berbisnes. Perbetulkan niat untuk bisnes. Jadikan bisnes kita sebagai salah satu cara untuk membantu menyelesaikan masalah orang lain. Dengan cara ini kita akan lebih istiqamah dan bermotivasi dalam meneruskan bisnes kita walau apa pun halangan yang datang.

Ingin sama-sama mendapat pengalaman best dalam bisnes Shaklee? Mulakan bisnes Shaklee anda hari ini hanya dengan modal serendah RM79.50.

Whatsapp Laila di 019-722 8520 untuk pertanyaan tentang bisnes Shaklee. InshaAllah saya akan guide anda hingga BERJAYA!!

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Kerja Part Time Di Rumah Dengan Modal Kecil

Dalam keadaan yang dunia yang sangat mencabar hari ini, harga minyak naik, harga barangan naik, semuanya naik kan? Ramai yang memilih untuk bekerja part time biarpun mempunyai gaji tetap. Begitu juga dengan surirumah, bukan hanya duduk-duduk dan baring-baring melayan sinetron sahaja. Tetapi memilih untuk melakukan kerja part time dengan modal yang kecil tanpa sebarang risiko.

Ikuti perkongsian daripada Puan Fatimah Azzahra ni.

Bisnes Shaklee memang modal kecil. Tak sampai RM100 pun. Hanya keluarkan RM75.90 untuk mendaftar sebagai ahli. Anda terus boleh menjalankan bisnes Shaklee anda. Mudah kan?

Pastinya ada guide yang akan diberikan. Guide tersebut termasuk teknik marketing, teknik berBOSS kan Allah, teknik ‘menjual diri’ dan pelbagai lagi ilmu yang akan diberikan secara percuma. Ianya juga mudah untuk dilaksanakan. InshaAllah.

Whatsapp AkakSelim di 019-722 8520 untuk memulakan bisnes part time atau full time yang modalnya kurang dari RM100.

AkakSelim @ Laila

019-722 8520

ID : 854299

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...