Jadi ahli shaklee murah

5 Sebab Kenapa Perlu Daftar Ahli Shaklee Walaupun Untuk Makan Sendiri

Ada orang dah lama makan suplemen Shaklee tapi tak pernah tahu pun yang Shaklee ni kalau jadi ahli lebih untung. Banyak kelebihan jadi ahli Shaklee ni walaupun hanya nak makan sendiri je. Kalau nak bisnes tu lain ceritanya pula. Konsep keahliannya sama jugalah kita jadi ahli Aeon ke, Tesco ke, cuma Shaklee ni yang lebih istimewa dapat diskaun terus. Tak

Share Button
Continue reading »

Cara Daftar Ahli Shaklee

Cara nak daftar ahli Shaklee ni mudah sahaja tau. Hanya isikan borang keahlian di sini dan saya akan uruskan pendaftaran untuk anda. Borang Daftar Ahli Shaklee Ada 2 cara untuk mendaftar keahlian Shaklee iaitu :- 1. Bayar yuran keahlian RM68.90 Anda akan dapat member kit yang eksklusif bersama-sama yuran keahlian ini. Bayaran penghantaran adalah RM10.60. Jadi jumlah yang perlu dibayar

Share Button
Continue reading »

Borang Daftar Ahli Shaklee

Jemput isi borang daftar keahlian Shaklee anda di sini dan saya akan hubungi anda dalam masa 24-48 jam. Terima kasih. Boleh hubungi saya di sini sekiranya ada pertanyaan. ❤Laila (ID 854299)❤ ☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp) ✉ lailaisma2207@gmail.com ✿FB : Laila Ismail

Share Button
Continue reading »

Yuran Daftar Ahli Shaklee Sangat Murah

Ada orang sanggup bayar harga runcit daripada jadi ahli Shaklee sebab takut nak tanya yuran keahlian Shaklee ni. Takut mahal katanya. Nak tau tak? Yuran keahlian Shaklee ni hanya RM68.90 (tambahan RM10.60 untuk penghantaran member kit ke Semenanjung Malaysia dan RM21.20 untuk penghantaran member kit ke Sabah/Sarawak) Ya, tak sampai RM100 pun. Dengan yuran keahlian Shaklee yang murah ni, anda

Share Button
Continue reading »
bisnes online untung lumayan

6 Sebab Kenapa Perlu Bisnes Online Dari Sekarang

Ramai yang dah mula berjinak-jinak dengan bisnes online sekarang ni. Terutamanya yang baru nak mula berniaga. Besar atau kecil bisnes kita, yang paling penting kita mulakan hari ini. Kalau baru nak mula tu, akak selim cadangkan untuk buat bisnes secara online dahulu. Sama ada bisnes dropship atau bisnes sendiri yang tak perlu keluarkan modal beribu-ribu untuk mulakan. Akak selim kongsikan

Share Button
Continue reading »

Akak Selim Terus Gigih Demi Impian Yang Belum Tertunai

Akak selim terjun dalam bidang bisnes ni bukan dengan ilmu penuh di dada. Semuanya berdikit2. Tapi akak selim tak pernah jemu menggali ilmu hingga sekarang pun. Dan kadang2 dalam kita bersemangat sehabis tinggi pun ada juga masa2 down, masa2 rasa nak give up, masa nak berhenti.. Tapi… Apa yang membuatkan akak selim terus kental berjuang hingga ke hari ini? 1.

Share Button
Continue reading »

Impian Akak Selim 20 Tahun Lagi

Di kala ini, mama laila sedang memujuk anak ke 3 yang sedang down kerana di’reject’ customer yang nak beli vivix 13x lebih power dari vivix 20 tahun yang lepas. Mama laila yang sudah bergelar nenek itu memujuk sambil berkata “Yang pergi itu sebenarnya tidak layak menjadi customer zara, orang lain jauh lebih layak baby. “ Jauh akak selim berangan. Zara,

Share Button
Continue reading »

Teknik Urus Masa Untuk Ibu Bekerja Dari Rumah

Eh, awak bekerja dari rumah sure banyak masa kan? Eh, mesti sempat baring-baring tengok TV kan? Jadi WAHM ni mesti banyak masa kan??? Pernah dengar orang berkata-kata sedemikian? Kalau akak selim yang kena, telan sajalah. Kalau anda belum cuba, jangan hanya berkata-kata. Cubalah dulu barang seminggu dua. Dan anda akan tahulah bagaimana BANYAKnya MASA seorang isteri-ibu yang bekerja dari rumah.

Share Button
Continue reading »

Kenapa Kita Perlu Menabung Dan Jana Pendapatan Sampingan?

Zaman kian berubah. Makin hari kita makin rasa pendapatan kita tidak cukup untuk menabung demi masa depan. Bukan sahaja tidak dapat menabung untuk masa depan anak-anak, tetapi masa depan kita sendiri pun belum tentu lagi kita dapat menyimpan secukupnya. Mungkin kita ada duit KWSP, tapi pernahkah kita buat pengiraan berapa banyak duit kita perlukan jika kita diberikan umur yang panjang

Share Button
Continue reading »

Tips Bisnes Online Dari Rumah Tanpa Mengabaikan Anak-Anak

2 Januari 2017 tahun depan, genaplah saya menjalankan bisnes Shaklee secara online dari rumah sepenuh masa. Alhamdulillah. Rezeki yang Allah berikan ini sangat saya hargai. Alhamdulillah. Biarpun hanya hampir 2 tahun, saya ingin kongsikan beberapa tips untuk bisnes secara onlien dari rumah tanpa mengabaikan keperluan anak-anak. Dan semestinya KPI bisnes kita tercapai. Tips Bisnes Online Dari Rumah Sambil Jaga Anak-anak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »