Cara Jana Pendapatan Untuk Ibu Bapa Bekerja

Zaman sekarang ni macam-macam kisah kita dengar kan? Daripada pengasuh yang mendera anak-anak hinggalah kepada pemandu van sekolah yang memandu secara membabi buta. Itu belum lagi dikira van yang memuatkan anak-anak dalam van dah jadi macam tin sardin kan?

Apa pilihan yang kita ada apabila kita terpaksa bekerja sepenuh masa? Itulah. Terpaksa! Dengan kos sara hidup yang tinggi di zaman serba mencabar ni kan.

Mari saya kongsikan satu bisnes yang anda boleh buat secara part time dan seterusnya membina empayar bisnes anda sebagai kerjaya. Pada masa itu anda tidak lagi perlu keluar bekerja dan hanya lakukannya di rumah. Namun, gaji tetap lumayan seperti anda bekerja dahulu.

Itu tidak mustahil untuk anda capai gaji lumayan seperti anda bekerja malah ia lebih besar dari itu.

Ada banyak bisnes pada masa ini. Saya ingin mengajak ibu-ibu yang teringin jaga anak-anak dengan tangan sendiri untuk mulakan bisnes bersama saya iaitu bisnes Shaklee.

1. Ada Untung Runcit Dan Bonus Bulanan

Ada 2 keuntungan yang kita boleh dapat.
-untung runcit
-bonus bulanan daripada Shaklee.

Kedua-dua keuntungan ni boleh mencecah sehingga ke 4-5 angka sebulan. Dengan syarat anda juga beri komitmen yang tinggi dalam bisnes anda.

2. Pendapatan Lumayan

Dengan mengerjakan bisnes Shaklee secara bersungguh-sungguh, anda tidak mustahil untuk capai income sehingga 5 angka sebulan. Boleh tengok carta pendapatan Shaklee ni di bawah.

3. Kumpulan Sokongan

Kami sediakan kumpulan sokongan kepada semua anak-anak bisnes kami. Anda tidak akan keseorangan. Setiap orang dalam kumpulan akan sedaya upaya akan bantu jika ada masalah dan juga sama-sama beri motivasi untuk terus berjaya.

4. Bahan-bahan Marketing Disediakan

Kami sediakan bahan-bahan marketing untuk bantu anda pasarkan produk Shaklee. Anda hanya perlu copy dan paste sahaja di media sosial sambil anda belajar untuk berdikari.

Anda juga diberi idea dan sokongan untuk memasarkan produk anda melalui blog. Segala teknik di sediakan di dalam kumpulan sokongan kami. Jadi anda tidak perlu risau bagaimana ingin memasarkan produk pada permulaan bisnes anda.

Hubungi saya untuk mulakan bisnes anda hari ini. Dengan memulakan bisnes Shaklee secepat mungkin, anda mampu untuk berhenti kerja apabila usia anak anda mencecah 7 tahun untuk masuk sekolah nanti. InshaAllah.

Whatsapp saya di 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Cara Mudah Jana Pendapatan Dari Rumah Dengan Modal Kecil

Hidup ini sangat indah jika semuanya smooth je. Harga barang tak naik, gaji makin hari makin besar, kehendak semua dapat dipenuhi. Seronok kan?

Namun realitinya tidak begitu. Ekonomi semakin meruncing. Gaji kena potong. Harga barang makin naik. Pening nak fikirkan!!

Untuk tak pening-pening kepala, kita fikirkan sahaja perkara yang boleh kita kawal. Kita boleh pilih antara dua.

Berjimat?

Atau

Tambah pendapatan.

Kadang-kadang kita dah habis jimat dah. Makan ayam dan daging pun sebulan sekali je. Habis jimat dah tu. Anak-anak pun dah lama tak pergi bercuti sebab nak jimat. Apa lagi nak jimat kan?

Kita tiada pilihan melainkan tambah pendapatan.

bisnes dari rumah

Mari saya kongsikan bisnes mudah dan fleksibel yang juga sesuai untuk orang sibuk dan tiada modal.

Jana Pendapatan Dengan Bisnes Yang Mudah Dan Fleksibel

1. Modal Kecil, Kurang Dari RM100

Bisnes ni hanya perlu keluarkan modal kecil RM79.50 sahaja untuk permulaan. Dah dapat member kit dari Shaklee ni, anda terus boleh akses ke website Shaklee2u.com.my dan memulakan bisnes. Mudah bukan?

2. Tidak Perlu Pos Barang Sendiri

Anda tidak perlu pergi ke pejabat pos untuk poskan barang setiap hari. Shaklee ada sistem yang cukup hebat dan teratur untuk kita hantarkan tempahan pelanggan tepat waktunya.

3. Tak Perlu Beli Stok Sendiri

Anda tak perlu keluarkan modal besar untuk beli stok atau beli rank. Hanya dapatkan pelanggan dan order melalui web Shaklee2u.com.my.

Konsepnya ala-ala dropship juga Shaklee ni tau.

4. Untung Lumayan

Ada 2 untung yang kita boleh dapat daripada bisnes Shaklee ni. Pertama untung runcit. Yang kedua ialah untung daripada point jualan yang kita kumpul setiap bulan (Juga dikenali sebagai BONUS). Bonus ni kita boleh dapat sehingga 21% tau. 21% tu maksudnya kita dah layak dapat 4 angka dengan jumlah minimum RM1,600.

Alhamdulillah setakat ni memang tak pernah gagal untuk dapat income 4 angka tu. Kalau saya boleh, saya percaya anda juga boleh lakukannya.

5. Car Bonus

Shaklee juga bagi CAR BONUS. Car bonus ni bukan dapat kereta, tapi dapat duit. Kita bebas nak buat apa dengan duit ni. Nak simpan untuk anak-anak pun boleh juga.

6. Trip Percuma Bertaraf 6 Bintang

Shaklee bagi juga trip dalam negara dan luar negara. Trip yang sangat best ni tau. Ia taraf 6 bintang. Semuanya percuma dan makan pun ditaja. Siap ada hadiah lagi dalam bilik hotel. Tiba-tiba je ada hadiah kat dalam bilik. Best kan?

Haaa…. Seronok tak? Bisnes mudah tapi pulangannya lumayan. Macam-macam bonus ada.

Apa kata kita grab peluang yang ada di depan mata ni.

Saya buka peluang untuk 10 kekosongan sahaja bulan ni. Saya nak fokus untuk guide anda betul-betul supaya kita sama-sama berjaya.

Hanya 10 orang sahaja tau. Whatsapp saya di 019-722 8520 untuk mulakan bisnes anda hari ni.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button

Bisnes Dropship Dari Rumah Yang Menguntungkan Dengan Modal Kecil

Ekonomi sekarang makin lama makin meruncing. Makin menjerut leher. Paling sedih dan hampir menitis air mata apabila saya dengar cerita anak sulung yang mengatakan kawannya ada yang bawa duit 10 sen sahaja ke sekolah.

10 sen tu nak beli apa? Mana ada makanan di sekolah sekarang yang berharga 10 sen?

Mama : Kawan tu bawa bekal ke tak?
Kakak Damia : Tak mama. Tak makan pun masa rehat.

Sedih mendengarnya. Saya faham. Ibu ayah mereka bukan sengaja tak nak bekalkan makanan atau duit belanja. Mungkin keadaan kewangan yang meruncing dan kesibukan yang melampau sehinggakan ibu ayah mereka tak mampu sediakannya.

Untuk elakkan anak-anak terus menjadi mangsa kesibukan dan kekurangan pendapatan kita, apa kata kita cuba usahakan bisnes dari rumah yang boleh beri keuntungan lumayan.

Ada Ke Bisnes Yang Jana Pendapatan Lumayan Dengan Modal Rendah?

Bisnes dropship dari rumah yang menguntungkan

 

Ada.

Nak mulakan bisnes Shaklee ni modalnya serendah RM75.90 sahaja. Dah ada keahlian Shaklee, secara automatik anda dah layak untuk promosikan bisnes anda. Sistem online sudah tersedia. Tinggal ambil order sahaja. Kan konsep dropship tu.

Bisnes Dropship Dengan Modal Kurang Dari RM100

1. Sistem online disediakan. Pelanggan order dan kita hanya order secara online sahaja. Shaklee yang uruskan pengeposan kepada pelanggan.

bisnes dropship yang menguntungkan

2. Kita tak perlu keluarkan iklan jutaan ringgit untuk buat iklan di Billboard. Shaklee dah cukup terkenal di negara kita mahupun di luar negara.

3. Kita tak perlu buka kedai dan keluarkan modal besar untuk sewa kedai serta pekerja. Semuanya boleh dijalankan secara online sahaja.

Jika guna blog, hanya keluarkan RM100++ sahaja setahun.

Jika mahukan medium yang percuma, kita boleh guna Facebook atau Instagram sahaja.

Kos adalah ZERO dan kita boleh dapat pendapatan yang lumayan jika kita rajin berkongsi.

bisnes onlien yang lumayan

 

4. Kita tak perlu pergi ketuk rumah orang satu-satu untuk buat jualan. Boleh buat secara online sahaja dengan syarat disiplinkan diri dan konsisten. InshaAllah jika kita rajin berusaha dan kerjakan dengan betul, pendapatan adalah lumayan dan boleh cecah 5 angka tau.

Cuba tengok purata pendapatan bulanan mereka yang bisnes Shaklee di sini. Paling minima pun RM1500 tau. Siapa nak bagi pendapatan sampingan kita macam ni kan?

jana pendapatan lumayan dari rumah shaklee

5. Pilih kumpulan yang betul supaya sentiasa dapat sokongan walau apa pun melanda.

6. Dengan memilih kumpulan yang betul juga, anda bakal dapat bantuan marketing yang mantap. Hanya perlu menggerakkan jari jemari sikit je. 🙂 Daftar dengan Group Freedom Family dan akan dapat keistimewaan-keistimewaan ini. Secara automatik, anda akan berada di bawah naungan group iReach yang sangat hebat dan sarat dengan perkongsian ilmu tanpa batasan.

Dalam bisnes ada masa kita jatuh dan bangun. Di saat kita jatuh, kita sangat perlukan sebuah kumpulan yang boleh memberi sokongan yang padu tanpa mengira kita berada di tangga mana sekali pun.

SMS/Whatsapp ke 019-722 8520 untuk mendaftar dengan kumpulan Freedom Family (anak kumpulan iReach).

Atau

Boleh isi form ni untuk saya hubungi anda.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

 

 

 

Share Button

Teknik Ajar Anak Menabung Dan Bisnes

“Nanti nak pergi jalan-jalan, saya nak beli biskut sedap tu tau!”
*biskut famous amous ler tu…*

“Mama, saya takde kasut laaa nak jalan-jalan ni. Saya nak beli kasut baru”

surirumah bergaji

Ngomelan anak pertama dan anak kedua. Mujur anak ketiga baru pandai cakap NAK, NANAK, AIR, MAMA, PAPA je. Kalau tidak, tambah lagi satu keinginan. Hehe.

Permintaan mereka macam-macam. Sebagai mama, memang rasa nak beri je semuanya apa yang mereka mahukan. Namun, mama kena bijak mendidik anak bidang kewangan dan menjadi usahawan.

Jika barang keperluan, InshaAllah mama dan papa selesaikan tanpa banyak soal.

Jika kemahuan, mereka perlu menyimpan dari duit belanja sekolah mereka. Biasanya kami akan sama-sama survey harga barang tersebut. Dan mereka akan kumpul duit belanja sekolah mereka setiap hari demi mendapatkan barang yang mereka mahukan.

Selain tu mereka bisnes. Haaaa… bisnes apa tu?

1. Bisnes ais krim malaysia. Pastinya aiskrim homemade. Mama tukang cek kualiti ais krim. Hehe. Tiada gula putih dan diperkaya dengan Meal Shakes.

2. Servis dan dapat upah, buat kerja-kerja rumah. Contohnya basuh pinggan dapat rm2. Lipat baju dan jemur baju rm1-rm5, bergantung kepada kuantiti baju. Hehe. Kadang-kadang kena kerja secara percuma. Itu tolong mama namanya. Tolong mama, murah rezeki. Hehe.

3. Sedekah. Saya cuba terapkan kepada mereka makin banyak sedekah makin banyak rezeki. Walaupun mungkin belum faham konsep ni, mereka terima dengan hati yang terbuka.
Alhamdulillah.

Terapkan sedari kecil tentang kewangan dan bisnes. InshaAllah mereka faham tentang kewangan dan bagaimana perlu usaha keras nak dapatkan D.U.I.T.

Jimat
Menyimpan
Tambah pendapatan.

Semoga anak-anak kita berjaya dalam menguruskan kewangan dan menambah pendapatan.

Selamat Mendidik!

Mahukan tip-tip bisnes tanpa perlu online 24 jam sehari? Hubungi akakSelim sekarang.

SMS/Whatsapp ke 019-722 8520

Share Button

Smartphone Pilihan Untuk Bisnes Online Akak Selim

Zaman sekarang ni ramai yang memilih untuk bisnes menggunakan smartphone kan? Hanya dengan smartphone dan line internet je dah cukup untuk kita ada bisnes secara online. Tak perlu nak ada macam-macam yang lain dah.

Smartphone pilihan akak selim ialah Samsung Note. Sejak mula bisnes Shaklee secara online ni, memang Samsung Note pertama yang menjadi pilihan akak selim. Dan yang terkini dan terakhir buat masa ni Samsung Note 3. Memang minat terhadap Samsung Note tu sangat mendalam. Sebab? Ada pennya tu. Akak selim suka menulis dan suka tulisan sendiri. Opss… :P. Konon tulisan cantik laa kan. Tapi sekarang ni dah ada macam-macam aplikasi untuk buat tulisan cantik-cantik ni. Jadi mungkin akak selim dah boleh beralih arah ke jenis lain pulak kot.

Handphone kesayangan akhirnya mati lemas.

Kisah sedihnya Samsung Note 3 akak selim dah tenggelam air dan dah mati dah. Sedih! Sedih sungguh sebab akak selim ni jenis yang jaga barang betul-betul. Walaupun dah guna lebih 2 tahun, 1 calar pun masih belum ada kat smartphone tu. Tapi dah takdirnya akak selim terpaksa berpisah.

Kisah tu berlaku di Melaka Wonderland. Kisahnya ada di sini. Klik link di bawah.

Berakhirnya Nyawa Samsung Note 3 Akak Selim

Buat masa ni akak selim gunakan Tab Samsung 2014. Punyalah besar!! Tapi sabar dulu buat masa ni. Kita penuhkan tabung untuk smartphone yang lebih baik. InshaAllah.

Smartphone idaman akak selim untuk 2017 ialah

1. Android. Semestinya android sebab akak selim tak punya waktu untuk menggodek iPhone yang pernah menjadi idaman hati jugak. Tapi guna sekejap hari tu, macam kurang sesuai dengan jiwa akak selim ni.

2. Brand Samsung jugak! Hahaha… tak mampu nak berpisah. :P. Samsung di hatiku.

3. Skrin mesti sederhana besar. Bukan kecil macam iPhone semestinya. Maklumlah bisnes guna handphone je kan. Wajiblah yang besar sikit tapi bukan besar gabak macam Tab 10 inci sekarang ni. Huhuhu

4. Gambar mesti cantik. Bukan sebab nak selfie macam Oppo nak cantik macam Nora Danish. Tapi akak selim ni jenis mata yang tak suka tengok gambar kelam-kelam. Suka gambar lawa2. Gambar produk ke, gambar anak-anak ke.. Mesti nak cantik. Tapi nak guna smartphone. Mudah, semua dalam satu gajet je. Tak perlu nak bawa kamera besar kan?

5. Mungkin juga Samsung Note keluaran terbaru. Bukan Note 7 lah kannnnnnnnn… Hihi. Kesian kisah Note 7 ni. Akak selim tunggu Note 8. InshaAllah.

6. Bajet? Kita simpan jelah mengikut harga smartphone impian!

Haaa…… smartphone ni penting untuk peniaga online ni. Sebab kita mungkin tak dapat nak duduk depan PC/laptop sepanjang masa kan.

Macam akak selim ni, selalu hantar-ambil anak sekolah dan juga ada anak berusia setahun lebih. Memang ada kekangan sikit nak duduk diam-diam depan PC. Baby akak selim tu pun nak join menaip sama-sama. Alamatnya memang tak terupdate laaa info-info bisnes akak selim kannnnn…

Jadinya, smartphone memang sangat penting untuk akak selim bisnes. Sebab bisnes Shaklee ni mudah je. Ada smartphone dan ada line internet, terus boleh buat.

Yang nak bisnes mudah dan hanya ada smartphone je pun boleh buat. Hubungi akak selim untuk mulakan bisnes anda hari ini.

Sms/whatsapp ke 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button

Perkongsian Ilmu Geng iReach Memang Best

Akak selim ni memang jenis suka menuntut ilmu secara online ni. Mulakan bisnes Shaklee dulu pun tak pernah jumpa mentor ‘face to face’ pun. Berdasarkan kepercayaan dan rasa ukhuwwah, kami bertukar-tukar pendapat dan menimba ilmu dari mentor Shaklee akak selim Lyna Noh secara online. Alhamdulillah akak selim memang suka cara ni.

kali-pertama-master-lyna
Kali pertama bertemu mata dengan mentor bisnes Shaklee akak selim. Yang lain-lain tu anak-anak bisnes kesayangan akak selim. Mereka ialah Geng Freedom!

Cuma bila dah lama kita kenal secara online, teringin juga nak kenal tuannya kan? Tambah-tambah mereka yang sentiasa menjadi inspirasi kita dalam bisnes setiap hari. Dan mereka ajar kita secara PERCUMA, tanpa bayaran walau 1 sen pun.

Kalau kita belajar kat luar topik yang mereka ajar tu, bayarannya boleh mencecah ratusan dan  ribuan ringgit. Ini kan dapat PERCUMA. Pastilah akak selim tak lepaskan peluang untuk sertai.

Salah satunya ialah kelas blog yang dianjurkan oleh Geng ASB iReach. Kelas ni penuh dengan perkongsian ilmu-ilmu penting tentang blog. Akak selim sangat suka kelas ni sebab apa yang diajarkan oleh Master Z adalah perkara teknikal tetapi diajar secara santai dan mudah difahami. Dan paling penting dapat dipraktikkan terus dalam penulisan blog akak selim. 🙂

kelas-blog-kembara-asb
Kelas blog bersama Kembara ASB

Selain daripada tu, akak selim sangat suka kelas Quranic Coaching. Kelas tafsir Al-Quran yang dibawakan oleh Master Z juga. Akak selim memang dah lama nak belajar tentang tafsir ni. Seolah-olah pucuk dicita ulam mendatang! Ada orang nak ajar depan-depan mata kan? Dan ilmu yang disampaikan ni bukan ilmu yang direka-reka sendiri tetapi adalah dari Ustaz Nouman Ali Khan (NAK), yang merupakan ustaz yang menjadi idola akak selim juga secara online. Apabila dengar perkongsian daripada Master Z, seolah-olah terngiang-ngiang suara Ustaz NAK.

mentor-zainulyna
Mentor bisnes akak selim. Master Z dan Master Lyna
kelas-quran
Baby Zara pun join kelas Quranic Coaching ni. 🙂

Kelas-kelas ni diadakan di Cawangan Shaklee JB. Mereka turun dari KL semata-mata untuk menyampaikan ilmu kepada kami geng iReach Selatan. Untung kan? Kalau lepaskan peluang tu, memang RUGI!

kelas-ireach
Kelas kami yang tak sunyi dari anak-anak di sekeliling. Bisnes mesra anak-anak.
master-z
Master Z

Ini adalah antara gambar kelas-kelas perkongsian ilmu yang lain yang akak selim join. Memang seronok dapat ilmu dari mereka yang berpengalaman ni. Alhamdulillah.

kelas-ireach-lyna lyna-irene

Pendapat akak selim, jika kita mahu berjaya berkawan rapatlah dengan mereka yang pernah berjaya. Carilah mentor yang berpengalaman dan telah melalui pelbagai liku-liku pahit manis masam perjuangan dalam bisnes Shaklee. Mereka akan ajar apa yang telah mereka lakukan sehinggalah mereka berjaya mencapai rank tertinggi dalam Shaklee, Master Coordinator.

InshaAllah, akak selim juga bakal Master Coordinator 2017 nanti. InshaAllah. Mohon kawan-kawan doakan sekali ya. 🙂

Ingin sertai keluarga besar kami yang sentiasa mesra kanak-kanak? Sarat dengan ilmu? Hubungi akak selim di 019-722 8520 untuk berada di dalam kumpulan yang positif dan bermotivasi tinggi.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Akak Selim Terus Gigih Demi Impian Yang Belum Tertunai

Akak selim terjun dalam bidang bisnes ni bukan dengan ilmu penuh di dada. Semuanya berdikit2. Tapi akak selim tak pernah jemu menggali ilmu hingga sekarang pun.

Dan kadang2 dalam kita bersemangat sehabis tinggi pun ada juga masa2 down, masa2 rasa nak give up, masa nak berhenti..

bisnes shaklee menguntungkan

Tapi…

Apa yang membuatkan akak selim terus kental berjuang hingga ke hari ini?

1. Impian ingin bantu orang sekeliling masih belum benar2 tercapai.
Terutama ingin bantu keluarga sendiri.

2. Impian dan cita2 keluarga kecil akak selim mesti direalisasikan sepantas mungkin.

3. Masih ramai yang akak selim ingin bantu dan tak mungkin akan berakhir.

– bantu rakyat malaysia lebih sihat

– bantu rakyat malaysia keluar dari masalah OBESITI.

– bantu rakyat malaysia menjana pendapatan sampingan/utama dengan bisnes shaklee khasnya anak2 #gengfreedom dan bakal #gengfreedom beratus ribu orang pada tahun 2020😍😙😙

Banyak sangat faktor2 yang membuatkan akak selim tak pernah akan give up. Terutamanya untuk ahli keluarga dan orang2 sekeliling yang memerlukan.
InshaAllah

Hidup kan lebih indah dengan berusaha dan terus berusaha tanpa kenal erti putus asa kan?

Terima kasih juga kawan2 positif yang sentiasa di samping akak selim.
Tanpa mengira masa susah mahu pun senang.

Alhamdulillah

============================

Akak Selim
Terus Berjuang Demi Menggapai Impian

============================

Share Button

Pengedar Shaklee Bertauliah Yang Tidak Lokek Berkongsi Ilmu

Dunia Shaklee, adalah dunia baru untuk akak selim beberapa tahun yang lepas.

Segala-galanya baru.
Tentang nutrisi
Tentang kesihatan suplemen
Tentang bisnes
Tentang penyakit
Semuanya umpama perkara asing sebab tak pernah belajar sebelum ni. Bidang pun berbeza dengan bidang akak selim belajar di univerisiti.

Daripada langsung TAK TAHU tu, akak selim dengan penuh semangat belajar macam-macam sehingga hari ini.

Join kelas nutrisi dengan pakat nutrisi Shaklee

Antaranya join kelas nutrisi, kelas produk yang diadakan oleh pakar nutrisi Shaklee. Belajar memahami segalanya dengan rasa tanggungjawab ingin berkongsi dengan semua pelanggan akak selim dan seluruh rakyat Malaysia.

Mentor dan cikgu akak selim yang sangat bijak dan rajin membantu

Selain itu, akak selim juga belajar tentang bisnes, tentang marketing daripada pakar-pakar yang berpengalaman dalam group #iReachBest.
Memang tidak pernah kering ilmu atau kedekut ilmu. Sentiasa fresh dari masa ke semasa.

Kelas iReach yang sangat best dan mesra kanak-kanak.

Akak selim sentiasa jadikan diri sebagai orang yang sentiasa dahagakan ilmu untuk meningkatkan ilmu sebagai seorang pengedar Shaklee yang bertauliah. Bukan setakat tahu jual produk.

Akak selim juga rajinkan diri membaca pelbagai buku untuk menambah ilmu dan berkongsi dengan anak-anak Shaklee akak selim.

Makin banyak kita baca, makin banyak kita belajar, makin banyak kita rasa kita tak tahu.
Kalau rasa banyak dah tahu tu, maksudnya kita kurang menggali ilmu. 😛

Jadi, nak jadi pengedar Shaklee yang pro, pengedar Shaklee yang disukai ramai, memang kena banyak membaca, join kelas-kelas nutrisi/produk tanpa jemu.

Sekarang akak selim mencuba sedaya upaya kongsikan apa sahaja yang akak selim ada kepada anak-anak Shaklee akak selim setiap hari.

Moga mereka juga menjadi pengedar Shaklee yang disukai ramai. InshaAllah.

Yang mau sama-sama di dalam group kami menjadi pengedar Shaklee pro, boleh whatsapp akak selim yaa…
019-722 8520

Kita sama-sama berjaya membina empayar Shaklee kita demi masa depan keluarga dan masyarakat Malaysia.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Jana Pendapatan Tambahan RM500 Sebulan

Ramai orang kata, ekonomi di tahun 2016 ni kurang baik, merudum dan kurang elok. Tentu kita risau kan? Anak-anak tetap nak kena sekolahkan, makan minum diorang tetap kena sediakan. Kalau anak-anak yang masih baby tu, nak beli susu lagi, nak beli lampin pakai buang lagi kan?

Yang masih bujang pun sama. Banyak komitmen! Nak beli rumah sendiri, nak simpan duit untuk majlis perkahwinan dan macam-macam lagi. Jimat pun dah jimat tapi tetap rasa PERLUKAN DUIT TAMBAHAN.

Kalau dapat tambah RM500 pun dah cukup banyak tu! Banyak perkara yang boleh kita gunakan dengan duit ni.

Bagaimana Nak Jana Pendapatan RM500 Sebulan?

#1 Whatsapp saya, Laila di 019-722 8520 dengan “PROJEKRM500“.

#2 Daftar ahli Shaklee yang bernilai RM79.50.
Segala proses pendaftaran keahlian, semuanya saya akan uruskan. Anda tidak perlu keluar ke mana-mana. Jangan risau! Hanya bagi info yang diperlukan sahaja.

#3 Saya akan berikan anda penerangan lanjut tentang PROJEKRM500. Segala bahan promosi,info dan teknik-teknik marketing akan dikongsikan di group eksklusif Facebook dan juga Whatsapp.

Siapa Yang Layak Join?

Semua orang tidak kira lelaki atau perempuan, bujang atau sudah berkahwin! Yang penting, niat dan azam ingin menambah pendapatan sekurang-kurangnya RM500 sebulan.

Sila whatsapp saya untuk join PROJEKRM500 dengan penuh semangat! Ini bukan Skim Cepat Kaya tau!

Kredit : DeejaFirdaus

Jangan bertangguh ya, sila hubungi saya di sini.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...