cara mudah mulakan bisnes shaklee

Belajar Bisnes Guna Blog Dengan Cikgu Laila

Sejak 2016, orang kata aHkak sinonim dengan projek turunkan berat, eat clean, projek selim, kurus cara sihat, kurus dengan Shaklee dan yang seumpama dengannyalah. Sehingga lahirnya nama akakSelim yang diinspirasikan oleh Mami Lyna dan teman baik Khdeejah Hasmad. Terima kasih korang😘 Alhamdulillah nama tu melekat bukan sahaja gelaran di alam maya, tetapi di luar juga sehinggakan ada rasa sedikit segan

Share Button
Continue reading »

Belajar Buat Duit Dari Rumah Menggunakan Blog

Saya Laila Ismail. Saya adalah salah seorang mentor di dalam Akademi Blog iReach. Saya akan bantu anda yang bersemangat waja dan berminat untuk menjana pendapatan menggunakan blog dengan modal serendah kurang dari RM100. Anda juga akan dibimbing untuk mendapatkan pelanggan melalui blog dan seterusnya menjadikan blog anda sebagai mesin duit. Apa Yang Anda Akan Belajar? 1. Bina blog anda sendiri.

Share Button
Continue reading »
Peluang bisnes untuk graduan menganggur

Peluang Pekerjaan Untuk Graduan Baru Yang Sedang Menganggur

Zaman sekarang ni bukan macam zaman akak selim habis belajar 10-15 tahun yang lepas. Zaman sekarang ramai yang menganggur walaupun ambil jurusan perubatan, pergigian dan perguruan yang sepatutnya terus dapat kerja selepas tamat belajar di universiti. Dah habis belajar, nak bayar pinjaman PTPTN lagi kan? Bagaimana nak bayar, kerja pun belum dapat. Kesian adik-adik kita. Kusut memikirkannya. Ini adalah luahan

Share Button
Continue reading »

Smartphone Pilihan Untuk Bisnes Online Akak Selim

Zaman sekarang ni ramai yang memilih untuk bisnes menggunakan smartphone kan? Hanya dengan smartphone dan line internet je dah cukup untuk kita ada bisnes secara online. Tak perlu nak ada macam-macam yang lain dah. Smartphone pilihan akak selim ialah Samsung Note. Sejak mula bisnes Shaklee secara online ni, memang Samsung Note pertama yang menjadi pilihan akak selim. Dan yang terkini

Share Button
Continue reading »

Bisnes Dari Rumah Yang Mudah Dan Menguntungkan

Untuk mereka yang baru berjinak-jinak memulakan bisnes, pastilah nak bisnes yang mudah sekaligus menguntungkan bukan? Bisnes Shaklee adalah bisnes yang sangat mudah untuk diselenggarakan kerana semuanya kita boleh lakukan secara online. -Nak order barang? Kita boleh lakukan secara online. Pihak Shaklee yang tolong poskan tempahan pelanggan kita. Tak perlulah kita bersusah payah beratur berjam-jam di pejabat pos. Kita hanya order

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »