Promosi Julai Yang Sangat Best!

Bulan Julai ni sangat bertuah untuk semua golongan. Sebab apa? Promosi Shaklee kali ni untuk kanak-kanak, orang dewasa, ibu hamil sehinggalah warga emas sama ada nak mengekalkan kesihatan atau yang sedang menderita sakit kronik. Semua orang dapat menikmati harga promosi terbaik bulan ni. Dan boleh juga dijadikan hadiah untuk hari raya ni kan. 🙂

1. Vitalea Kanak-kanak

Vitalea kanak-kanak
Vitalea kanak-kanak

Untuk anak-anak, kami ada Vitalea kanak-kanak. Beli 3 PERCUMA 1.

2. B Complex

B Complex terbaik dan semulajadi
B Complex terbaik dan semulajadi

Untuk orang dewasa sehinggalah warga emas, promosi B Complex. Dan berita baik untuk ibu hamil, kita ada harga terbaik untuk asid folik yang terkandung di dalam B Complex ni. Ia juga baik untuk suami yang inginkan cahaya mata. Beli 3 PERCUMA 1.

3. Vivix

Vivix atasi strok
Vivix yang terbukti berkesan untuk mengatasi masalah sakit kronik dan mengekalkan keremajaan.

Untuk orang dewasa juga sehinggalah warga emas dan juga untuk mereka yang menderita sakit kronik seperti diabetes, strok, tekanan darah tinggi, kita ada harga yang sangat berbaloi-baloi untuk pembelian vivix. Beli 6 PERCUMA 1.

Boleh klik link di bawah ni untuk melihat mereka yang dah berjaya atasi masalah diabetes mereka dengan menggunakan vivix ni.

Vivix bantu atasi diabetes secara semulajadi

Anda juga layak untuk mendapat harga ahli dan harga promosi dengan mendaftar ahli sebanyak RM69.00. Dengan keahlian ni, anda juga layak mendapat BONUS berikut :-

Keahlian Shaklee

1. Sebotol Vitalea (multivitamin) secara PERCUMA yang bernilai RM88.75. Harga vitamin ni pun lebih mahal daripada harga membership tu kan.?

2. Anda layak menyertai program keusahawanan YES yang dianjurkan oleh Shaklee. Banyak sungguh kelebihan program ni.

3. Anda boleh mulakan bisnes anda sejurus selepas mendapat ID Shaklee. Anda boleh lakukannya secara online mahu pun offline. Semuanya terletak di tangan anda.

4. Anda layak menyertai kumpulan sokongan kami yang terdiri daripada mentor2 yang telah berjaya mendapat income 5-6 angka dari bisnes ni.

Anda akan dibimbing sehingga BERJAYA dengan syarat anda sanggup untuk melakukan segala teknik marketing yang kami ajar dan telah dibuktikan berkesan ini.

Cepat-cepat ambil peluang keemasan ini dengan menghubungi saya seperti berikut.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-7228520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

Kepentingan Asid Folik Kepada Suami Untuk Mendapatkan Cahaya Mata

Asid folik adalah satu keperluan suami isteri untuk mendapatkan anak.
Mempunyai cahaya mata sendiri sememangnya impian setiap mereka yang telah berkeluarga.

Biasanya kita dengar isteri je perlu makan vitamin yang mengandungi asid folik sebagai persediaan untuk mengandung kan? Sebenarnya bukan isteri sahaja yang perlu sediakan diri, suami pun sama.

Apa Peranan Asid Folik Terhadap Kesuburan Lelaki?

asid folik untuk lelaki
Asid folik atau dikenali juga sebagai folate.

 

1. Mengurangkan Kecacatan Kromosom

Apabila sperma yang mengalami kecacatan kromosom disenyawakan dengan ovum, ia akan menghasilkan janin yang tidak berupaya untuk hidup lama.
Oleh sebab itulah ada segelintir wanita yang mengalami keguguran di awal kehamilan akibat daripada masalah ini.

2. Bahan Penting Dalam Membantu Proses Spermatogenesis (Proses Pembentukan Sperma)

Apakah dia Spermatogenesis? Dengan bahasa ringkas dan mudah difahami, ia adalah proses pembentukan sperma. Asid folik diperlukan dalam proses ini untuk memastikan sperma-sperma sihat dihasilkan dengan baik.

Spermatogenesis

Spermatogenesis is the process in which spermatozoa are produced from male primordial germ cells by way of mitosis and meiosis. The initial cells in this pathway are called spermatogonia, which yield primary spermatocytes by mitosis.

Sumber : Wiki

Atas sebab-sebab ini, suami juga disarankan untuk mengambil asid folik di antara 700 hingga 1000 mcg sehari untuk sama-sama berusaha mendapatkan cahaya mata. Bukan hanya wanita sahaja yang perlu buat persediaan dari awal ya.

Perlu diingat bahawa, asid folik bukanlah Ubat Kesuburan tetapi ia adalah penting dalam proses mendapatkan cahaya mata yang anda idamkan. 🙂

Bagaimana Untuk Mendapatkan Sumber Asid Folik?

Asid folik penting untuk kesuburan suami
Makanan yang mengandungi asid folik.

Makan makanan yang mengandungi asid folik setiap hari. Kebanyakannya adalah dari sayur-sayuran. Dan di bawah ni pula adalah Top 10 Makanan Yang Mengandungi Asid Folik. 🙂

Folic Acid
Top 10 makanan yang kaya dengan asid folik.

Mahukan Sumber Asid Folik Yang Lebih Mudah?

B Complex Shaklee yang terbaik di pasaran
B Complex Shaklee yang terbaik di pasaran

Ambil Vitamin B Complex Shaklee, kerana ia mengandungi asid folik yang tinggi. Setiap 1 biji mengandungi 200mcg asid folik. Dos yang diperlukan untuk suami adalah di antara 700 hingga 1000 mcg sehari.

Dan B Complex ini juga yang pertama dicipta di dunia dengan

kadar penyerapan (bioavailability) yang sangat tinggi dan berkualiti. Ini adalah kerana, asid folik yang semulajadi tidak mudah diserap oleh tubuh dan 99% asid folik yang terdapat di pasaran adalah bersifat sintetik.

Haaaa, kan senang tu untuk sang suami? Dapatkannya untuk anda dan suami anda juga ya lepas ni jika ada perancangan utuk hamil.
Ingat tu, bukan isteri sahaja yang perlu bersedia untuk hamil, tapi suami juga memainkan peranan penting dalam kehamilan. 🙂

Dapatkan B Complex anda hari ini. Hubungi saya melalui :-

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-7228520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Kenkoushoku.com

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...