3 Rahsia Elak Sakit atau Demam Cara Akak Selim

Dah 2 tahun di dunia WAHM, dunia tiada MC ni, Alhamdulillah tak demam atau sakit teruk.
Maklumlah, kalau akak selim MC makanya encik papa pun kena ambil cutilah. Kalau akak selim sakit, kasihan kat anak-anak kan? Terutamanya Baby Zaralah sebab masih lagi menyusu badan sehingga sekarang.

Setakat ni syukur Allah berikan kesihatan yang tip top. Belum perlu mintak MC dengan encik papa.

Apa Rahsia Akak Selim Sihat Sokmo?

1. Jaga Makan

20160219_135521

Banyak makan sayur, banyak makan buah. Tambah2 tahun ni amalkan #eatclean sejak bulan Feb yang lepas. Makan memang teratur dan terjaga sungguh2. Syukurlah bertemu dengan Geng Kurus dan mentor-mentor hebat dalam menurunkan berat badan.

2. Konsisten Ambil Vitamin Shaklee Bersungguh-sungguh.

Konsisten! Itu kunci utama.

Yang WAJIB ambil dan membantu meningkatkan sistem imun akak selim ialah

awet-muda-dengan-vivix

Vivix (Yang paling BEST!)
Vitalea
B Complex
Vitamin C
Alfalfa

Di samping tu akak selim memang ambil Set Kurus lah. Yang itu memang wajib! Maklumlah nak sellimmmmmmmm kan. 🙂

3. Bersenam.

14183948_10209215153567609_7654017956732690324_n

Sejak awal tahun ni jugak, rajinlah bersenam berbanding tahun-tahun sebelum ni. Ni pun dalam proses nak selim kannnnnn…
Wajiblah exercise. Bukan setakat senaman biasa-biasa tau. Siap masuk Jom Kurus 1 Malaysia tu. Haaa, program Kevin Zahri yang terkenal tu. 🙂

Kurus cepat dengan set kurus shaklee
Turun 20 kg 2016. 🙂

Efeknya, sistem imun memang tinggi. Jarang kena sakit-demam. Kalau selalu sangat sakit atau selalu demam ke, rajin-rajinlah jaga makan, ambil suplemen dan exercise yaaa…

Semua tu membantu korang lebih sihat dan anggun sokmo. InshaAllah.

Ingin mencuba vitamin Shaklee untuk tingkatkan sistem imun diri sendiri dan keluarga? Hubungi akak selim hari ini. Dapatkan harga istimewa dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Hubungi akak selim hari ini di 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Tips Awet Muda Secara Semulajadi Versi Kak Khadijah

Ramai nak awet muda kan? Tapi pastikah kita cara kita tu benar-benar selamat? Usah membiarkan kesihatan kita merana hanya kerana inginkan cantik sekelip mata. Yang paling penting, awet muda dan mengalami penuaan secara semulajadi.

Tips Awet Muda Secara Semulajadi

Kita tengok Kak Khadijah Zin ni. Umur 50-an tapi nampak seperti 30-an. :). Apa kata beliau?

Hilangkan kulit kusam
Kak Khadijah yang berusia 54 tahun.

19 tahun yang lalu umur 30an rasa cam 50an..dah jadi pengamal shaklee umur 50an badan rasa ringan je macam 30an dan bebas dari sebarang penyakit setakat ni hatta penyakit keturunan.

Alhamdulillah…sy bersyukur kerana guna produk dengan kefahaman yang jelas menyebabkan saya jd pengguna berdisiplin selama 19 tahun.

Sekadar berkongsi aging gracefully with Shaklee, sekiranya ini suatu yang baik dan memberi manfaat pada yang lain…
pada sy amat bersyukur dipertemukan dengan Shaklee

Apa Yang Kak Khadijah Amalkan?

Beliau konsisten dengan vitamin Shaklee sejak sekian lama. Ini adalah di antara produk yang menjadi kegemaran beliau.

Elakkan muka kusam

1. Vitamin Asas

Iaitu Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa dan ESP. ESP ni adalah WAJIB diambil bagi beliau. Ia umpama raja segala produk. Ia juga sangat penting untuk tubuh badan kita.

Kepentingan Protein Kepada Tubuh Kita

2. Vitamin Kecantikan Untuk Kekalkan Keremajaan Kulit

Nampak kan kulit Kak Khadijah sangat sihat dan bertenaga? Haa, inilah rahsia beliau. Beliau mengambil Vivix, Kolagen, GLA, Omega dan Vitamin E.

Ishh, banyak ni produk nak kena amalkan ni kan? Jangan risau ya. Ambil dulu yang asas untuk betulkan sistem badan kita dan buang toksin. Lebih baik juga kalau detox seluruh badan dulu. Lepas tu kita ambil vitamin untuk cantik dan kekalkan keremajaan kulit. Umur memang akan meningkat, tapi keadaan dalam badan kita, kita boleh jaga dengan pengambilan vitamin dan penjagaan kesihatan serta pemakanan. InshaAllah.

Mahu cuba hari ini? Boleh dapatkan Protein ESP dengan harga promosi sepanjang September ni.

Konsultasi adalah PERCUMA. 🙂

Hubungi saya hari ini ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

Rugi Sangat Jika Lepaskan Peluang Bulan Terakhir Ni Tau!

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki Vivix dengan harga penjimatan sehingga RM241 ni. Bulan ni adalah bulan terakhir untuk buat pembelian dengan harga diskaun 5% untuk 2 botol. Biasanya harga sebotol Vivix adalah RM503.50. Memang sangat berbeza tau.

Kurus cepat dengan vivix

Kurus cepat dengan vivix

Sebab Apa Rugi Kalau Tak Beli Bulan Ni?

Sebab bulan ni adalah bulan terakhir dah tau promosi ni.

Jom kita tengok apa yang anda boleh dapat dengan pembelian 2 botol Vivix bulan ni.

1. Diskaun 5%.

2. FREE membership yang bernilai RM75.90

3. FREE delivery yang bernilai RM10.60

4. Cash back sebanyak RM36 (jika dikira anda sebenarnya dapat diskaun lagi RM36 tu)

Kan berbaloi-baloi tu penjimatannya. Memang rugi jika dilepaskan peluang berjimat bulan ni. Bulan depan harga Vivix ni dah kembali ke harga sebelum ni dah. Jangan menyesal tau.

Nak tahu manfaat Vivix? Boleh klik link di bawah ni ya.

Kelebihan Vivix Yang Anda Perlu Tahu

Promosi Twin Pack ni hanya tinggal 3 hari je lagi. Whatsapp AkakSelim hari ni ya. Jangan tunggu lama-lama tau.

Laila 019-722 8520

ID 854299

Jika anda ingin gunakan kad debit atau kad kredit anda, boleh membeli melalui link di bawah. Sila klik gambar. Hubungi saya untuk proses pendaftaran keahlian sebelum membuat pembelian yaa, kerana anda layak mendapat keahlian secara percuma dengan Twin Pack Vivix ni. 😀

Kurus cepat dengan vivix

Jika ada sebarang persoalan, boleh hubungi AkakSelim seperti di bawah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Benarkah Vivix Ni Sangat Berkesan Macam Ada Kuasa SUPER POWER? Kenapa?

Makin ramai rakyat Malaysia yang merasai kehebatan cecair berwarna ungu pekat dari Shaklee. Tak lain dan tak bukan VIVIX atau dikenali sebagai TONIK AJAIB. Bulan lepas group kami berjaya menjual 700 botol Vivix!! Banyak tu! Dan menggambarkan betapa ramainya rakyat Malaysia sedang menghadapi masalah penyakit kronik. Dan beberapa peratus di dalamnya memang mengambil untuk penjagaan dan pencegahan awal sebelum terkena penyakit.

Benarkah Vivix Sangat Berkesan? Macam Ada Kuasa SUPER POWER?

Kalau berkesan? KENAPA?Kenapa sentiada dikatakan berkesan untuk membantu menyelesaikan masalah penyakit kronik?

Vivix berkesan

Vivix ni mengandungi RESVERATROL yang memulihkan dan memperbaiki sel badan kita hingga ke tahap paling jauh iaitu DNA.

DNA tu apa?

DNA adalah genetik asas manusia. DNA yang rosak boleh mengakibatkan bermacam-macam penyakit seperti kanser, penyakit kronik yang lain dan penuaan sebelum usia.

Resveratrol ini mampu memperbaiki kerosakan DNA dalam badan kita dan mengembalikan kesihatan tubuh kita.

Kenapa Resveratrol Dalam Vivix Ni Power?

#1 Kajian Professor Harvard membuktikan Resveratrol jika digabungkan dengan Polifenol akan menjadi 10X lebih BERKESAN dan POWER. Vivix ada 15 jenis Polifenol dan siap dengan Patent Pending lagi!

#2 Resveratrol di dalam produk lain hanya 20% sahaja. Tetapi di dalam Vivix ada 98% Resveratrol asli. 5X ganda lebih banyak daripada produk lain.

#3 Reseveratrol di dalam SATU sudu Vivix sama dengan Resveratrol di dalam 100 gelas wain. 100X ganda tu!

Ada orang tanya kenapa nak bandingkan dengan wain? Kita kan orang Islam. Tak boleh ke nak banding dengan minuman lain?

Sebab Wain diperbuat daripada anggur. Dan anggur dikatakan mempunyai Resveratrol yang hebat untuk kesihatan. Vivix juga diperbuat daripada anggur. Nak buat perbandingan mestilah bahan yang sama jenis kan? Takkan nak bandingkan dengan minuman dari ekstrak oren pula kan?

Dan dikatakan sumber Resveratrol paling baik adalah daripada Wain. Tetapi dalam setiap LITER wain hanya mengandungi 13 mg Resveratrol. Untuk dapatkan dos Resveratrol yang baik, mesti minum berliter2 wain. Sanggup ke? Semestinya ada had untuk minum alkohol bagi bukan Muslim kan.

Dan untuk Muslim, dah sah2 lah HARAM wain ni, apa pilihan kita ada untuk dapatkan Resveratrol terbaik? 

Jawapannya adalah semestinya VIVIX lah!!

Sumber : livestrong

Mengikut kajian, Resveratrol yang terdapat di dalam 1 sudu Vivix bersamaan dengan 100 gelas wain. Hebat bukan?

Hanya 1 sudu teh Vivix setiap hari. Mudah bukan?
Bagi yang bukan Muslim pula, tak perlu nak minum 100 gelas wain setiap hari sehingga boleh memudaratkan.

Setiap orang perlukan Vivix ni. Untuk penjagaan kesihatan yang berpanjangan. Sememangnya ia satu pelaburan kesihatan jangka panjang. Boleh tengok manfaat lain Vivik, klik link di bawah.

Manfaat Dan Kelebihan Vivix

Boleh isi form ni untuk dapatkan Vivix 2 botol dengan harga penjimatan. Saya akan hubungi anda untuk proses pendaftaran ahli untuk pembelian 2 botol Vivix secara PERCUMA. 🙂

Jimat RM241 dengan pembelin 2 botol Vivix ni. Selain tu ada beberapa keistimewaan lagi. Klik link di bawah.

Jimat dan Special Dengan 2 botol Vivix

Jika ada sebarang persoalan atau kemusykilan, boleh whatsapp saya di 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Anda Jimat RM241.68 Dengan Pembelian 2 Botol Vivix! Ada ‘Cash Back’ Pulak Tu!

Vivix twin pack

Rasa tak sedap hati dan bersalah pulak kalau tak share dengan anda yang bulan ni ada promosi Vivix lagi. Promosi bulan ni ialah Beli 2 Botol Vivix, Dapat Diskaun 5%! Banyak tau keuntungannya beli 2 botol ni. Atau lebih dikenali sebagai Twin Pack. 2 botol Vivix ini juga dinamakan Set Healthy Young Living.

Vivix ni kan, SEDAP tau! Sekali cuba pasti rindu dengan ‘rasa’ dia tu.. 🙂

Vivix twin pack

Jom kita buat kira-kira.

Harga sebotol Vivix ialah RM503.50. Harga 2 botol akan jadi RM1007.00 kan?

Tapi

Disebabkan promosi TWIN PACK bulan ni, beli 2 botol dengan harga RM765.32. Cuba kira boleh jimat berapa ringgit?

RM241.68 kan? Banyak tu JIMAT!!!

Selain daripada jimat RM241.68, apa lagi faedah beli 2 botol ni? Haaaa, ada lagi tawarannya.

#1 Keahlian Shaklee PERCUMA (bernilai RM75.90)

#2 Kos penghantaran PERCUMA (bernilai RM10.60)

#3 Bakal dapat CASH BACK bulan depan sebanyak 5%!

Bertambah-tambah penjimatan kan?

Twinpack-2BPromo-2BVivix

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk rebut tawaran ni. Sila isi form untuk pesanan hari ini.

Jika ada sebarang persoalan atau kemusykilan, boleh whatsapp saya di 019-722 8520.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

Vivix | Anti penuaan yang selamat di dunia

Tertanya2 tentang vivix? Ok, ini dia Q and A tentang vivix ni.

Kenali manfaat vivix
Manfaat Vivix

 

Q : Apa itu Vivix

A : Vivix adalah campuran polifenol dengan paten tertunda yang kuat dan eksklusif dari bahan-bahan botanikal yang terbukti di dalam makmal mampu memberi kesan positif terhadap empat mekanisme utama penuaan selular, termasuk meningkatkan ketahanan sel, tenaga sel, pembaikan sel dan prestasi sel*

Q : Apa bahan-bahan dalam Vivix

A : Vivix mengandungi campuran resveratrol dan phytonutrient proprietari. Campuran phytonutrient ini menggunakan sifat antioksida yang kuat pada anggur Muscadine yang unik dan terbukti 10 kali lebih berkuasa dalam melambatkan mekanisme utama penuaan selular berbanding resveratrol tunggal*

Continue reading Vivix | Anti penuaan yang selamat di dunia

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...