Tips Awet Muda Secara Semulajadi Versi Kak Khadijah

Ramai nak awet muda kan? Tapi pastikah kita cara kita tu benar-benar selamat? Usah membiarkan kesihatan kita merana hanya kerana inginkan cantik sekelip mata. Yang paling penting, awet muda dan mengalami penuaan secara semulajadi.

Tips Awet Muda Secara Semulajadi

Kita tengok Kak Khadijah Zin ni. Umur 50-an tapi nampak seperti 30-an. :). Apa kata beliau?

Hilangkan kulit kusam
Kak Khadijah yang berusia 54 tahun.

19 tahun yang lalu umur 30an rasa cam 50an..dah jadi pengamal shaklee umur 50an badan rasa ringan je macam 30an dan bebas dari sebarang penyakit setakat ni hatta penyakit keturunan.

Alhamdulillah…sy bersyukur kerana guna produk dengan kefahaman yang jelas menyebabkan saya jd pengguna berdisiplin selama 19 tahun.

Sekadar berkongsi aging gracefully with Shaklee, sekiranya ini suatu yang baik dan memberi manfaat pada yang lain…
pada sy amat bersyukur dipertemukan dengan Shaklee

Apa Yang Kak Khadijah Amalkan?

Beliau konsisten dengan vitamin Shaklee sejak sekian lama. Ini adalah di antara produk yang menjadi kegemaran beliau.

Elakkan muka kusam

1. Vitamin Asas

Iaitu Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa dan ESP. ESP ni adalah WAJIB diambil bagi beliau. Ia umpama raja segala produk. Ia juga sangat penting untuk tubuh badan kita.

Kepentingan Protein Kepada Tubuh Kita

2. Vitamin Kecantikan Untuk Kekalkan Keremajaan Kulit

Nampak kan kulit Kak Khadijah sangat sihat dan bertenaga? Haa, inilah rahsia beliau. Beliau mengambil Vivix, Kolagen, GLA, Omega dan Vitamin E.

Ishh, banyak ni produk nak kena amalkan ni kan? Jangan risau ya. Ambil dulu yang asas untuk betulkan sistem badan kita dan buang toksin. Lebih baik juga kalau detox seluruh badan dulu. Lepas tu kita ambil vitamin untuk cantik dan kekalkan keremajaan kulit. Umur memang akan meningkat, tapi keadaan dalam badan kita, kita boleh jaga dengan pengambilan vitamin dan penjagaan kesihatan serta pemakanan. InshaAllah.

Mahu cuba hari ini? Boleh dapatkan Protein ESP dengan harga promosi sepanjang September ni.

Konsultasi adalah PERCUMA. 🙂

Hubungi saya hari ini ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button

10 Bonus Dengan Pembelian Kolagen Terbaik Di Pasaran Sepanjang Bulan Mei

Sesuai sangat promosi bulan ni dengan lagi 2 bulan menjelang raya ni. Kolagen dan Alfalfa. 🙂 Nanti raya dah nampak kesannya. Alfalfa pula untuk kesihatan dalaman. Atau dikenali sebagai kacip fatimah moden tau. Itulah rahsia cantik dan mantap wanita-wanita Malaysia!!! 😀

Tak lupa untuk anak-anak juga. Kekal sihat dengan multivitamin perisa anggur. Amalkan Vitalea kids ni, InshaAllah anak-anak jarang dapat penyakit dan sistem imun lebih tinggi.

Apa Promosi Mei 2016?

  • Kolagen Beli 6 PERCUMA 1
  • Alfalfa (S) dan Alfalfa (L) Beli 3 PERCUMA 1
  • Vitalea Kids Beli 3 PERCUMA 1

kolagen berkesan

 

Ingin tahu tentang Kolagen berkesan ni? Boleh klik link ni –> Kolagen Best Di Pasaran

10 BONUS Dengan Pembelian 6 Kotak Kolagen

bonus set jeragat

1. FREE 1 kotak kolagen (bernilai RM298)
2. FREE membership (bernilai RM75 untuk Semenanjung dan RM85 untuk Sabah/Sarawak).
3. FREE delivery ke depan pintu rumah anda (bernilai RM10.60)
4. Dapat BONUS/CASH BACK di pertengahan bulan Jun 2016 nanti lebih kurang sebanyak RM110 (maksudnya kos pembelian juga adalah makin kurang laaa kan?)
5. FREE consultation dan cara pengambilan produk/vitamin akan disediakan.
6. Terus dapat join SPECIAL GROUP untuk semua pelanggan kami. Pelbagai tips eksklusif akan dikongsikan dengan anda.
7. Boleh terus bisnes dan buat side income sehingga 4-5 angka untuk sesiapa sahaja yang rajin berusaha (ini bukan omongan kosong, tapi kita dah ada bukti mentor2 kita yang berjaya mendapat 5-6 angka)
8. Ada FREE mentor!
9. Ada kelas secara offline mahupun online (ramai yang cakap tiada masa kan utk join secara offline, so bimbingan kami secara online adalah sangat mantap!)
10. FREE ebook “Bagaimana menjana income sehingga 5 angka dengan bisnes Shaklee secara part time”.

Nak 10 bonus di atas? Boleh klik gambar untuk pembelian kolagen 6 kotak ya. Boleh gunakan kad debit atau kad kredit.

hilangkan jeragat cepat

 

Whatsapp saya di 019-722 8520 untuk pendaftaran keahlian kerana anda layak mendapat keahlian PERCUMA dengan pembelian kolagen 1 set. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

Kenapa Kolagen Shaklee Adalah Yang Terbaik dan Terbukti Berkesan di Pasaran?

Setelah usia menginjak ke usia 30-an, saya mula tercari-cari produk yang bernama KOLAGEN ni. Google sana, google sini, tanya sana, tanya sini. Maklumlah saya ni memang nak cari kolagen yang terbaik dan terbukti berkesan. Bukan senang nak tahu kan? Hampir-hampir nak beli kolagen berjenama xxx tapi, saya sabar… sabar… sebab nak tunggu juga kolagen Shaklee. Sebab masa saya cari tu, Shaklee belum keluarkan lagi kolagen di Malaysia. Alhamdulillah, sejak keluarnya kolagen Shaklee memang saya tak pandang dan tak cari langsung yang lain. 🙂

Kolagen Shaklee berkesan untuk mengurangkan masalah kulit
Kesan kekurangan kolagen akan menyebabkan kulit mengalami kedutan sebelum usia.

Kenapa Kolagen Shaklee Adalah Yang Terbaik dan Berkesan?

1. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan.

Bagaimana molekul yang ringan ini menjadikan kolagen shaklee berkesan? Lebih ringan molekul kolagen, lebih mudah kolagen ini diserap ke dalam badan kita.  Berat molekul kolagen Shaklee adalah lebih kurang 1,000 Dalton sahaja. Ini akan membantu proses penyerapan oleh tubuh kita bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis. Kesimpulannya, makin ringan molekul kolagen, makin mudah diserap. Makin mudah penyerapan, makin berkesan kolagen tersebut.

Berat molekul yang rendah mempercepatkan penyerapan kolagen.
Berat molekul yang rendah meningkat tahap penyerapan kolagen.

2. Ujian klinikal yang membuktikan kolagen ini berkesan dalam masa yang singkat.

 

Kolagen Shaklee Adalah Yang Terbaik dan Terbukti Berkesan di Pasaran
Ujian klinikal membuktikan kolagen Shaklee berkesan dalam masa 8 minggu.

Continue reading Kenapa Kolagen Shaklee Adalah Yang Terbaik dan Terbukti Berkesan di Pasaran?

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...