Jana Pendapatan Tambahan RM500 Sebulan

Ramai orang kata, ekonomi di tahun 2016 ni kurang baik, merudum dan kurang elok. Tentu kita risau kan? Anak-anak tetap nak kena sekolahkan, makan minum diorang tetap kena sediakan. Kalau anak-anak yang masih baby tu, nak beli susu lagi, nak beli lampin pakai buang lagi kan?

Yang masih bujang pun sama. Banyak komitmen! Nak beli rumah sendiri, nak simpan duit untuk majlis perkahwinan dan macam-macam lagi. Jimat pun dah jimat tapi tetap rasa PERLUKAN DUIT TAMBAHAN.

Kalau dapat tambah RM500 pun dah cukup banyak tu! Banyak perkara yang boleh kita gunakan dengan duit ni.

Bagaimana Nak Jana Pendapatan RM500 Sebulan?

#1 Whatsapp saya, Laila di 019-722 8520 dengan “PROJEKRM500“.

#2 Daftar ahli Shaklee yang bernilai RM79.50.
Segala proses pendaftaran keahlian, semuanya saya akan uruskan. Anda tidak perlu keluar ke mana-mana. Jangan risau! Hanya bagi info yang diperlukan sahaja.

#3 Saya akan berikan anda penerangan lanjut tentang PROJEKRM500. Segala bahan promosi,info dan teknik-teknik marketing akan dikongsikan di group eksklusif Facebook dan juga Whatsapp.

Siapa Yang Layak Join?

Semua orang tidak kira lelaki atau perempuan, bujang atau sudah berkahwin! Yang penting, niat dan azam ingin menambah pendapatan sekurang-kurangnya RM500 sebulan.

Sila whatsapp saya untuk join PROJEKRM500 dengan penuh semangat! Ini bukan Skim Cepat Kaya tau!

Kredit : DeejaFirdaus

Jangan bertangguh ya, sila hubungi saya di sini.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...