Syoknya Trip Yang Ditaja Oleh Shaklee

Ini adalah kisah trip 6 bintang yang ditaja oleh Shaklee ke Langkawi baru-baru ini. Mendapat layanan yang sangat istimewa dari Shaklee. Siap dengan duit belanja untuk makan lagi tau! Sangat jeles dengan mereka! Dapat hotel best denga tilam empuk. Katanya tilam berharga 13K haaa… 

shaklee-reward-2

Dan akak selim paling teruja tengok ni ha.

shaklee-reward-4

Bantal comel ni, sebab ianya tidak dapat di beli di mana-mana kedai pun di dunia ni.

Hanya eksklusif untuk mereka yang dapat trip Langkawi ni.

shaklee-reward-5 shaklee-reward-3 shaklee-reward-6

 

Tengok gambar pun dah rasa seronok, apatah lagi jika dapat bersama2 mereka di sana. Jelesnya tu sampai tahap tak nak buka FB haaa.. hehe. Tapi tetap dapat update dari group coaching whatsapp kami. Huhuhu. Maka wajiblah tengok juga, demi membakar semangat.

shaklee-reward-1

Tahun depan Shaklee taja trip ke Jepun untuk International dan naik cruise untuk trip dalam negeri. Doakan tahun depan akak selim dapat pergi Jepun tajaan Shaklee ni ya. InshaAllah
Dah rindu sangat bau udara Jepun.

Ingin sama-sama mengembara dengan tajaan Shaklee? Mulakan empayar bisnes Shaklee anda hari ini. Whatsapp akak selim di 019-722 8520 untuk sama-sama bisnes sehingga berjaya ke puncak. InshaAllah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge