Siapa Lailasani?

Lailasani
Lailasani

Siapakah Lailasani?
Saya ialah pengedar SAH SHAKLEE di Bandar Putra Kulai. COD vitamin Shaklee untuk kawasan sekitar Bandar Putra Kulai, Kulai, Senai, Skudai dan Johor Bahru. Penghantaran melalui pos adalah ke seluruh Malaysia tidak kira di mana anda berada.

Bagaimana saya mengenali Shaklee?
Saya sebenarnya adalah pengguna Shaklee sejak 2010. Setelah melahirkan anak ke-2 saya Dinie  (anak yang saya pangku di dalam gambar di atas), saya tercari-cari supplement untuk membantu saya dalam menjayakan proses penyusuan susu ibu. Sewaktu itu, saya masih dalam pantang. Memandangkan saya mempunyai sejarah hampir gagal menyusu anak sulung 2 tahun sebelumnya, saya jadi fobia dan seboleh-bolehnya saya ingin usahakan sesuatu untuk menyusukan anak ke-2 tanpa sebarang halangan.

Alhamdulillah.
Pencarian saya berhasil. Seawal minggu ke-2 kelahiran Dinie, saya berjaya menyimpan stok susu perahan sekurang-kurangnya 1-2 botol dalam masa sehari. Tetapi pada waktu itu saya lebih menekannya ‘direct feeding’ memandangkan bayi saya masih kecil. Tetapi setelah sebulan berlalu, selepas setiap kali ‘direct feeding’, saya pasti akan mengepam sehingga ‘breast’ benar-benar kosong. Sekali lagi saya rasa sangat teruja kerana pada waktu itu saya berjaya menyimpan 3-4 botol sehari.

Dalam proses pemindahan stok dari peti ais biasa ke ‘deep freezer’
Susu perahan yang disimpan seawal sebulan dalam pantang
Susu perahan yang disimpan seawal sebulan dalam pantang

Saya percaya ini adalah antara hasil usaha yang amat memuaskan hati saya dengan izin Allah. Alhamdulillah. Saya amat bersyukur kerana menemukan saya dengan Shaklee dan akhirnya menjadi sumber pendapatan untuk menampung keluarga kecil kami. Alhamdulillah.

Jika anda berminat untuk sama2 menjana pendapatan membantu keluarga dan ingin mencapai impian untuk hidup BEBAS KEWANGAN, anda boleh hubungi saya seperti di bawah. Bimbingan akan diberikan sehingga anda faham dan mampu mencapai apa yang anda inginkan. InshaAllah.

Laila
Email : lailaisma2207@gmail.com
SMS/Whatsapp : 019-722 8520

Laila 019-722 8520
Laila 019-722 8520
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge