set bersalin terbaik 2018

Set Bersalin Terbaik dan Terlaris Di Pasaran 2018

Di zaman serba canggih, info di hujung jari ni, buntu juga nak cari Set Bersalin yang terbaik dan serasi dengan diri sendiri kan?

Set bersalin banyakkan susu

Bagi saya, Set Bersalin yang saya suka dan saya pilih ialah set berpantang yang terus boleh diambil sejurus selepas bersalin, tidak memudaratkan bayi yang masih kecil dan boleh beri tenaga untuk saya menyusukan bayi dengan lancar.

Masa anak pertama dan kedua dulu, saya ambil yang jenis herba dan anak pula kena jaundis. Memang lepas 14 hari baru ambil set berpantang tu. Dah laa masa anak kedua tu anak terpaksa masuk wad sebab jaundis. Makin bertambah renyahlah kehidupan seorang ibu berpantang kan?

Lepas bersalin anak kedua baru kenal Shaklee. Sempat ambil Set Menyusu je. Dan dari situlah mula jatuh cinta dengan produk Shaklee dan terus mengambilnya sehingga sekarang.

Sedar tak sedar dah hampir 7 tahun dah dengan Shaklee ni. Dan untuk berpantang kali ni, saya tetap memilih Set Bersalin Shaklee kerana ia memenuhi kriteria Set Berpantang yang saya cari.

Set Bersalin Terbaik Di Pasaran 2018

Saya terangkan kebaikan setiap satu suplemen yang terdapat di dalam Set Bersalin ni ya.

1. Vitalea

-Mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral yang merupakan pelengkap nutrisi untuk ibu berpantang.
-Membantu dalam pembentukan sel darah merah bagi menggantikan kehilangan darah semasa proses bersalin.
-Membekalkan tenaga dan meningkatkan stamina untuk ibu berpantang.
-Menampung lopong-lopong nutrisi yang diperlukan ibu sepanjang tempoh berpantang dan menyusukan.

2. B Complex

-Dikenali sebagai anti-stres, membantu mengelakkan ibu dari tertekan dan meroyan sekaligus dapat menghasilkan susu yang banyak kerana mood terkawal.
-Meningkatkan metabolisme ibu dan membantu ibu cepat kurus kembali.
-Memberikan tenaga yang berpanjangan untuk ibu yang sering berjaga dan bangun malam untuk menyusukan bayi.

3. Vitamin C

-Membantu pemulihan luka bersalin dengan cepat dan meningkatkan kesihatan keseluruhan.
-Meningkatkan sistem imun dan antibodi ibu berpantang dan bayi melalui penyusuan.
-Meningkatkan penyerapan zat besi dengan baik sekaligus mengekalkan bacaan Hb yang baik selepas bersalin.
-Meransang penghasilan kolagen yang membantu memulihkan luka dengan cepat dan menghasilkan kulit yang cantik.

4. Alfalfa

Kurus cepat dengan alfalfa

-Digunakan sebagai ‘milkbooster’ sejak turun temurun untuk membantu menambahkan susu ibu.
-Membantu tambah tenaga dan stamina ibu berpantang.
-Melancarkan pengaliran susu ibu.
-Sebagai Kacip Fatimah moden untuk merapatkan Miss V selepas melahirkan anak.
-Membantu melawaskan pembuangan.
-Mengelakkan jaundis (perlu diambil dengan cara yang betul supaya berkesan).

5. Ostematrix

-Membekalkan Kalsium yang lengkap dengan Vitamin D dan Magnesium, yang mana ibu kehilangan Kalsium sepanjang kehamilan dan penyusuan.
-Membantu ibu tidur lebih lena dan dapat bangun dalam keadaan segar (tanpa banyak kali ‘Snooze’, hehe)
-Melawaskan pembuangan dan mengelakkan sembelit.
-Mengurangkan lenguh-lenguh badan dan sakit sendi/sakit pinggang.
-Mengelakkan Osteoporosis (tulang reput) di awal usia walaupun banyak kali mengandung dan menyusu.

6. Omega Guard

Bakar lemak dengan berkesan untuk bantu kurus cepat
Bakar lemak dengan berkesan untuk bantu kurus cepat

-Membekalkan DHA dan EPA untuk ibu sekaligus dapat menyalurkannya kepada bayi melalui penyusuan.
-Membantu ibu menurunkan berat badan dengan lancar dan cepat kerana Omega Guard berfungsi membakar lemak.
-Meningkatkan daya ingatan ibu berpantang.

7. ESP

Kurus cepat dengan protein

-Protein adalah sangat penting dalam penghasilan susu ibu. Kekurangan protein dalam pemakanan ibu boleh menyebabkan penghasilan susu ibu berkurang.
-Kebiasaannya ibu menyusu ni cepat lapar kan? ESP membantu ibu rasa kenyang lebih lama dengan jumlah kalori yang terkawal.
-Membantu ibu bertenaga dan cergas walaupun kurang tidur.
-Membantu merawat dan mempercepatkan pemulihan luka ibu.
-Susu ibu lebih pekat dan bayi kenyang lebih lama.
-Kulit dan badan lebih anjal dengan pengambilan protein yang konsisten.

Boleh terus buat pembelian dengan klik gambar di bawah.
Set pantang ibu bersalin

Beli set bersalin untuk cepat bertenaga

Harga Set Bersalin ni ialah RM707.70. Anda layak mendapat diskaun sehingga 20% dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian Shaklee adalah RM68.90 sahaja. Pendaftaran sebagai ahli ini akan diuruskan oleh saya 100%. Jadi, jangan risau ya.

Cara Daftar Ahli Shaklee

Sila isikan borang daftar ahli di bawah.

Isi Borang Ahli Shaklee Untuk Dapat Diskaun

Sila klik untuk whatsapp saya jika ada sebarang persoalan atau masalah semasa pembelian.Set bersalin banyakkan susu dan pulihkan luka

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge