Rawat gout dengan berkesan

Sakit Gout Berpuluh Tahun Kini Sembuh Sepenuhnya

Ayah Puan Zarith sakit gout dah berpuluh-puluh tahun dah. Pain killer dan ubat gout tu memang dah jadi rutin harian. Wajib ambil dah. Kalau tersalah makan sikit je gout menyerang. Orang yang kena gout ni memang fahamlah macam mana sakitnya kalau gout tu menyerang. Jalan pun sampai kena papah dinding.

Pelbagai usaha juga yang dilakukan oleh Puan Zarith sekeluarga. Maklumlah demi melihat ayah tercinta sihat semula kan?

Sehinggalah suatu hari, ayah Puan Zarith mencuba Vivix. Beliau amalkan Vivix ni 1 sudu teh setiap hari secara konsisten.

Alhamdulillah, kini gout tidak lagi menyerang dan datang menjengah dah. Siap dah boleh tinggalkan pain killer dan ubat gout dah yang ayah Puan Zarith ambil berpuluh-puluh tahun tu.

Sebagai anak, memang rasa syukur sangat dengan nikmat kesihatan yang Allah berikan untuk ayah ni. Dan sekarang ayah Puan Zarith dah boleh makan makanan kegemaran beliau semula dah.

Syukur Alhamdulillah.

gout sembuh dengan vivix
Gout yang berpuluh tahun sembuh dengan Vivix

Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Gout?

Kajian di Universiti Harvard mendapati kandungan Resveratrol yang dijumpai di dalam anggur dan Japanese Knotweed (Polygonum Cuspidatum) sebagai antioksidan terbaik untuk merendahkan paras asid urik di dalam badan.

Kedua-dua bahan ini, iaitu anggur dan Japanese Knotweed adalah bahan utama di dalam Vivix. Sebab itulah Vivix boleh bantu menyembuhkan sakit gout.

Jika ada orang tersayang yang sakit gout, usahakanlah dengan cepat dan konsisten. InshaAllah, mereka dapat jalani hidup macam biasa semula.

Hubungi akak selim di 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge