produk organik untuk kulit sensitif dan eczema

Sabun Baby dan Set Mandian Organik Yang Selamat Untuk Baby Eczema Dan Kulit Sensitif

Sebagai ibu bapa yang prihatin, kita sering menyediakan yang terbaik untuk anak-anak yang kita sayang. Menyediakan makanan sihat, elakkan makan jajan, elakkan minum minuman berkarbonat dan mengandungi pewarna tiruan, usahakan anak-anak makan sayur dan buah-buahan dan pelbagai lagi usaha kita untuk melindungi anak-anak.

Namun, dalam usaha memberikan makanan dan nutrien terbaik untuk anak-anak, mungkin kita terlepas pandang tentang produk penjagaan diri dan penjagaan rumah yang kita gunakan sehari-harian.

TAHUKAH ANDA?

Produk-produk penjagaan diri, mandian baby, pencuci rumah yang mengandungi bahan kimia berbahaya boleh menyebabkan pelbagai penyakit alahan seperti asthma, eczema dan lain-lain.

Inilah REALITI hari ini….

Baca lebih lanjut di sini : Pengakuan Produk Penyebab Kanser

SEDARKAH KITA?

Yang sebenarnya kita sendiri meracuni anak-anak kita tanpa sedar? 🙁 😥

Ya, saya juga sama seperti anda. Tidak tahu, tidak prihatin, tidak mengkaji. Hari ini saya ingin mengajak semua ibu bapa supaya membelek dan mengkaji bahan-bahan yang terkandung di dalam mandian anak-anak kita. Itulah tanggungjawab kita untuk pastikan anak-anak kita bebas dari penyakit berbahaya di masa akan datang.

Sediakan produk mandian, penjagaan baby organik untuk anak-anak kita dan pencuci organik untuk digunakan di dalam rumah kita.

Shaklee memperkenalkan rangkaian produk baby organik yang dinamakan ShakleeBaby yang lembut dan selamat untuk baby anda.

produk untuk kulit sensitif dan eczema

produk baby untuk kulit sensitif dan eczema

Set mandian dan penjagaan baby ini terdiri daripada mandian, losyen dan minyak urut.

1. Mandian Baby Organik

produk baby organik

2. Losyen Baby Organikproduk baby organik

3. Minyak Urut Baby Organikproduk baby organik

Boleh hubungi saya untuk dapatkan produk baby organik ShakleeBaby ini. Tekan butang di bawah ni untuk whatsapp saya dengan 1 klik.

Whatapp Laila SEKARANG

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge