Perkara yang dilarang semasa berpantang

Rahsia Luka Pembedahan Lepas Bersalin Cepat Sembuh

Luka lepas bersalin?!

Perkara yang dilarang semasa berpantang

Memang NGERI kan? Mendengarnya pun dah rasa cukup ngeri dah. Terutamanya yang koyak banyak.

Tapi kali ni kita nak bincangkan tentang luka bersalin secara pembedahan. Bagaimana seorang ibu yang menghadapi masalah luka tak kering selepas bersalin anak ke 2 secara pembedahan.

Beliau mencuba 2 cara sahaja untuk sembuhkan luka tersebut dalam masa seminggu.

Apa Rahsia Beliau?

Rahsia Luka Bersalin Pembedahan Sembuh Dalam Masa Seminggu

Ini kisah Puan Nur Shuhaida yang bersalin secara pembedahan untuk anak ke 2 beliau. Beliau dapati luka pembedahan selepas bersalin tidak kering walaupun dah mencecah 40 hari berpantang. Beliau mendapatkan tips untuk cepatkan proses penyembuhan luka kerana beliau menjaga seorang lagi anak yang masih juga kecil dan masih nakal. Setelah mendapat tips tersebut luka pembedahan beliau cepat kering dan sembuh dalam 1 minggu. Dan beliau juga dapat menjaga kedua-dua anaknya sendiri walaupun bersalin secara pembedahan.

Apa Yang Beliau Lakukan Sehingga Luka Kering Dalam Masa Seminggu?

1. Ambil Zinc 2 biji 2 kali sehari.

Zinc bagus untuk proses penyembuhan luka yang cepat. Selain itu dapat memelihara kesihatan rambut dan kuku sepajang dalam pantang.

2. Ambil Vivix.

Membantu penyembuhan luka dengan lebih cepat.

Saya kongsikan beberapa lagi pengalaman mereka yang menggunakan Vivix dalam pantang. Semuanya dapat kesan yang sangat positif apabila mengamalkannya.

Pengalaman #1

luka pembedahan bersalin cepat sembuh
Hari kelima pun dah boleh berjalan laju walaupun bersalin secara pembedahan

Pengalaman #2

luka pembedahan bersalin cepat sembuh
Badan lebih bertenaga dan orang tegur nampak sihat walaupun masih dalam pantang. Boleh jadi milkbbooster pulak tu!

Pengalaman #3

luka pembedahan bersalin cepat sembuh
Bentan waktu berpantang hilang dengan Vivix

Selepas bersalin sememangnya waktu kritikal untuk ibu-ibu. Lebih2 lagi jika tiada pembantu, semuanya diuruskan sendiri bersama suami sahaja.

Memang perlu sihat dan bertenaga lebih cepat. Memang Vivixlah jawapannya.

Dapatkan Vivix hari ini untuk ibu lepas bersalin supaya lebih bertenaga menguruskan si kecil serta keluarga. Whatsapp Laila di 019-722 8520.

Jangan lepaskan peluang untuk dapat FREE MEMBERSHIP dengan pembelian 2 botol Vivix. Jimat sehingga RM241 tau.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge