Promosi Julai Yang Sangat Best!

Bulan Julai ni sangat bertuah untuk semua golongan. Sebab apa? Promosi Shaklee kali ni untuk kanak-kanak, orang dewasa, ibu hamil sehinggalah warga emas sama ada nak mengekalkan kesihatan atau yang sedang menderita sakit kronik. Semua orang dapat menikmati harga promosi terbaik bulan ni. Dan boleh juga dijadikan hadiah untuk hari raya ni kan. 🙂

1. Vitalea Kanak-kanak

Vitalea kanak-kanak
Vitalea kanak-kanak

Untuk anak-anak, kami ada Vitalea kanak-kanak. Beli 3 PERCUMA 1.

2. B Complex

B Complex terbaik dan semulajadi
B Complex terbaik dan semulajadi

Untuk orang dewasa sehinggalah warga emas, promosi B Complex. Dan berita baik untuk ibu hamil, kita ada harga terbaik untuk asid folik yang terkandung di dalam B Complex ni. Ia juga baik untuk suami yang inginkan cahaya mata. Beli 3 PERCUMA 1.

3. Vivix

Vivix atasi strok
Vivix yang terbukti berkesan untuk mengatasi masalah sakit kronik dan mengekalkan keremajaan.

Untuk orang dewasa juga sehinggalah warga emas dan juga untuk mereka yang menderita sakit kronik seperti diabetes, strok, tekanan darah tinggi, kita ada harga yang sangat berbaloi-baloi untuk pembelian vivix. Beli 6 PERCUMA 1.

Boleh klik link di bawah ni untuk melihat mereka yang dah berjaya atasi masalah diabetes mereka dengan menggunakan vivix ni.

Vivix bantu atasi diabetes secara semulajadi

Anda juga layak untuk mendapat harga ahli dan harga promosi dengan mendaftar ahli sebanyak RM69.00. Dengan keahlian ni, anda juga layak mendapat BONUS berikut :-

Keahlian Shaklee

1. Sebotol Vitalea (multivitamin) secara PERCUMA yang bernilai RM88.75. Harga vitamin ni pun lebih mahal daripada harga membership tu kan.?

2. Anda layak menyertai program keusahawanan YES yang dianjurkan oleh Shaklee. Banyak sungguh kelebihan program ni.

3. Anda boleh mulakan bisnes anda sejurus selepas mendapat ID Shaklee. Anda boleh lakukannya secara online mahu pun offline. Semuanya terletak di tangan anda.

4. Anda layak menyertai kumpulan sokongan kami yang terdiri daripada mentor2 yang telah berjaya mendapat income 5-6 angka dari bisnes ni.

Anda akan dibimbing sehingga BERJAYA dengan syarat anda sanggup untuk melakukan segala teknik marketing yang kami ajar dan telah dibuktikan berkesan ini.

Cepat-cepat ambil peluang keemasan ini dengan menghubungi saya seperti berikut.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-7228520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge