ubat darah tinggi tanpa dadah

Produk Turunkan Tekanan Darah Tinggi Yang Berkesan Di Pasaran

Mereka yang mengidap tekanan darah tinggi wajib ambil berat tentang rawatan hospital yang perlu diambil walaupun dalam masa yang sama berminat untuk mengambil suplemen. Usah abaikan nasihat doktor yang merawat dan perlu ke hospital untuk check up secara berkala.

Menurut kajian, antara suplemen paling berkesan yang boleh membantu menurunkan tekanan darah tinggi ialah suplemen yang tinggi antioksidan. Polyphenol yang didapati daripada tumbuh-tumbuhan seperti stroberi, minyak zaitun, teh hijau dan anggur adalah tinggi antioksidannya.

Produk Yang Mengandungi Polyphenol

Vivix mengandungi Polyphenol yang diekstrak daripada anggur. Ada kajian yang mengatakan, pengambilan Polyphenol daripada anggur selama 6-12 minggu dapat menurunkan tekanan darah tinggi bagi pengidap tekanan darah tinggi. Polyphenol yang terdapat di dalam anggur ini membantu ‘endothelium’ iaitu bahagian dalam salur darah lebih rileks sekaligus menurunkan tekanan darah dengan berkesan.

Ubat darah tinggi tanpa dadah

Ramai rakyat Malaysia sudah merasai kehebatan Vivix ini dan membantu mereka mengubah tahap kesihatan mereka menjadi lebih baik.

Testimoni

Testimoni 1 :

Ubat darah tinggi tanpa dadah

Testimoni 2 :

Ubat darah tinggi tanpa dadah

Testimoni 3 :

Ubat darah tinggi tanpa dadah

Bagaimana Nak Dapatkan Vivix?

Harga untuk 2 botol ialah RM1007. Anda layak mendapat harga yang lebih murah iaitu RM805.60 dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee. Sila klik borang keahlian di bawah. Saya akan hubungi anda untuk proses pendaftaran ahli.

Borang Keahlian Dapatkan Penjimatan

Anda juga boleh terus membeli di sini dengan menggunakan kad kredit atau kad debit. Jemput klik gambar ya.

Cara turunkan tekanan darah tinggi dengan cepat dan mudahHubungi saya di 019-722 8520 untuk konsultasi dan untuk bantuan jika ada masalah semasa pembelian.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge