Tetap Kurus Walaupun Selepas Raya

Haaaaaa…. ramai yang dah turun berat kan bulan puasa ni? Sure ramai yang rasa ‘SAYANG’ sangat dengan berat yang dah turun tu. Maklumlah, dah lama mengidam nak turunkan berat badan. Takkan nak biarkan naik macam tu je raya ni kan..

Kurus lepas raya

Ni dia perisai raya anda. Produk ni WAJIB ada bersama-sama anda bila balik kampung. Atau setelah menjamu selera di hari raya. Set PEMECAH LEMAK. Set ni boleh terus menguraikan lemak2 yang anda makan dari makanan berlemak. Kalau boleh tahan tak makan rendang tu, lain cerita lah kan? Hehehehe. Anda ada 2 pilihan iaitu :-

PILIHAN 1 : HERB-LAX, LECITHIN & ALFALFA

Set Kurus Basic Shaklee
Set Kurus Basic Shaklee

PILIHAN 2 : HERB-LAX, LECITHIN, ALFALFA & OMEGA GUARD

Set Kurus Advance Shaklee
Set Kurus Advance Shaklee

Apa bezanya? Bezanya, PILIHAN 2 anda mempunyai Omega Guard yang berpuluh kali ganda  berupaya mengurangkan lemak di dalam badan anda. Anda boleh baca di sini. Bagaimana Omega 3 daripada ikan ini dapat mengurangkan lemak anda.

Fat Loss

The omega-3 fatty acid in fish oils can have fat burning benefits and can also cause your body to reduce the amount of body fat it stores. Omega-3 contains eicosapentaenoic acid, docosahexaenoic acid and linolenic acid. According to AminoAcidStudies.com, fatty acids can aid in the breakdown of fat while simultaneously reducing additional fat storage. Fish rich in omega-3 include tuna, halibut and salmon.

Research

The “American Journal of Clinical Nutrition” published a study in 2007 examining the effects of fish oil and exercise on the breakdown of body fat. Overweight subjects with high cholesterol were given 6 grams of tuna daily for 12 weeks. On top of this they also walked for 45 minutes every day. After 12 weeks the results showed reduced triacylglycerols, a fatty acid responsible for the hardening of arteries; both exercise and fish oil were independently shown to reduce body fat mass. Fish oils also help to decrease blood sugar levels, according to the National Institute of Health. When blood sugar levels are high, the body produces insulin which prevents fat loss. By reducing blood sugar levels, fish oils help to prevent a surge of insulin in the body further aiding in fat loss.

Sumber

Dan ada satu lagi produk yang saya syorkan anda bawa bersama-sama iaitu PEPPERMINT GINGER PLUS. Ia membantu melegakan perut yang sebu atau terlebih mengambil makanan. Mungkin ada di antara kita yang tak mampu nak menolak pelawaan tuan rumah untuk makan kan? So, inilah penawarnya. Gabungan 4 herba semulajadi, halia, daun pudina, jintan manis dan jintan hitam mampu membantu masalah loya, gastrik, mabuk, angin dan PENGHADAMAN. 🙂

Anda pasti memerlukannya di hari raya ini.

Peppermint Ginger Plus membantu masalah loya, gastrik, mabuk, angin dan penghadaman.
Peppermint Ginger Plus membantu masalah loya, gastrik, mabuk, angin dan penghadaman.

Anda boleh terus mendapatkannya di sini secara online. Untuk PILIHAN 1 + PEPPERMINT GINGER PLUS, sila klik gambar di bawah.

Set Kurus Basic + Peppermint Ginger Plus
Set Kurus Basic + Peppermint Ginger Plus

Untuk PILIHAN 2 + PEPPERMINT GINGER PLUS, sila klik gambar di bawah ini. Hanya dengan beberapa klik, anda dapat membeli produk paling laris di hari raya ini dengan mudah dan cepat sekali.

Set Kurus Advance + Peppermint Ginger Plus
Set Kurus Advance + Peppermint Ginger Plus

Di samping itu, saya akan hadiahkan anda 25 tips ELAK GEMUK DI HARI RAYA. 🙂 Berbaloi2 kan?

Anda juga boleh menghubungi saya untuk tempahan dan konsultasi seperti berikut.

Laila (ID 854299)

☎ H/P : 019-7228520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Kenkoushoku.com

 

 

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge