Produk Hilangkan Masalah Perut Buncit Yang Dihadapi Sekian Lama

Inilah produk yang berkesan seawal 5 hari untuk menghilangkan masalah perut buncit  yang dihadapi  setelah sekian lama.

Ia memang terbukti :-

  • Berkesan dengan cepat
  • Selamat kerana setiap produknya ada ujian klinikal
  • Mudah untuk digunakan

Produk Hilangkan Masalah Perut Buncit Bagi Lelaki Dan Wanita

Produk detox yang berkesan buang toksin

Detoks paling cepat berkesan

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Alfalfa

Alfalfa ni boleh serap pelbagai nutrisi di dalam bumi kerana akarnya boleh tumbuh ke dalam bumi sehingga 20 kaki panjang berbanding tumbuhan lain. Kerana itulah ia digelar RAJA SEGALA TUMBUHAN.

Khasiatnya sangat tinggi. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 jenis zat galian seperti kalsium, potassium, fosforus dan zat besi, 10 jenis vitamin termasuk vitamin A, C & E, 8 jenis enzim dan fitokimia.

Jadi ia sangatlah sesuai untuk proses detoks seluruh badan dan sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

3. DTX Complex

DTX Complex membantu membuang segala toksin yang berkumpul di dalam hati. Kita semua pun tahu kan, hati adalah antara organ terpenting dalam badan kita. Jadi, jangan biarkan dia mengumpul segala toksin kerana ia boleh mendatangkan penyakit kepada tubuh kita. Jika hati kita penuh dengan toksin, kerja-kerja hati akan menjadi lebih berat. Kesian hati kita kan?

Apabila kita bantu hati kita buang toksin menggunakan DTX Complex, badan kita akan rasa lebih ringan dan cergas.

4. Herb Lax

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

5. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Detoks paling cepat berkesan

Atau

Hubungi saya di 019-722 8520 untuk pendaftartan KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian Set Kempiskan Perut Cepat dan Berkesan ini. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

Berita gembira untuk anda yang membeli set ini. Anda boleh dapat keahlian PERCUMA tau. 🙂

Selain daripada tu :-

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge