Produk Cerahkan Kulit Dan Hilangkan Kulit Kering, Kusam Serta Berjeragat Tanpa Bahan Beracun

Sekarang dah kecoh satu Malaysia dah, produk Youth ni bakal dipasarkan di Malaysia bulan Mac nanti. Leader-leader bertuah yang pergi program leader minggu lepas dah dapat beli dan guna sebulan lebih awal. Best tu!

Kita bersabar jelah tunggu bulan Mac nanti ya. Tak lama dah. Best sangat ke Youth skincare ni? Jom saya ceritakan serba sedikit dan kita tengok testimoninya. Seawal 7 hari pun ada yang dah nampak kesannya tau. Tak sabar nak beli dan guna!

Sebelum Shaklee keluarkan produk ni, mereka telah buat kajian selama 8 tahun tau. Bukannya 1 atau 2 tahun je. Atau bancuh-bancuh sendiri dengan krim beracun timbang kilo. Hati-hati ya dengan produk yang tiba-tiba muncul, pakai sekali tiba-tiba juga cantik dan tiba-tiba juga hilang dari pasaran. Cek dulu bahan-bahannya, buatlah research sikit supaya kita tahu apa yang kita guna dan letak kat muka.

Produk Cerahkan Kulit Dan Hilangkan Kulit Kering, Kusam Serta Berjeragat Tanpa Bahan Beracun

Produk Youth ni memang sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif juga. Jom kita tengok ciri-cirinya.

-Sesuai untuk kulit sensitif
-Hipoalergenik
-Tidak menyebabkan liang pori tersumbat
-Diuji oleh ahli dermatologi
-Diuji oleh ahli oftalmologi
-Bebas daripada 1500 bahan beracun
-100% daripada tumbuhan

Produk putihkan kulit

Hasil kajian mendapati produk Youth ni mampu :-

1. Memperbaharui tekstur kulit
2. Mengecilkan liang pori
3. Menganjalkan dan menegangkan kulit
4. Mengurangkan kedutan kulit muka
5. Membuatkan kulit lebih muda 10 tahun
6. Menaikkan seri wajah
7. Kulit lebih sekata

Haaa… muda 10 tahun tu dari kulit sekarang ni. Siapa tak nak nampak lebih muda kan? Boleh tengok testimoni mereka yang dah guna ni.

Testimoni Pengguna Youth

Testimoni 1 :

Cerahkan kulit cepat

Testimoni 2 :

Cerahkan kulit cepat

Testimoni 3 :

Cerahkan kulit cepat

Testimoni 4 :

Cerahkan kulit cepat

Boleh buat preorder sekarang. Bulan Mac nanti kita beli terus bila dah keluar. Boleh klik link ni ya.

http://wasap.my/60197228520/youth

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge