Cerahkan dan putihkan kulit cepat

Produk Cerahkan Kulit Cepat Tanpa Bahan Beracun

Kebiasaannya apabila kita sebut produk yang boleh mencerahkan kulit cepat atau beri kesan dengan cepat adalah produk yang beracun kan? Produk yang mengandungi merkuri atau hydroquinone atau bahan-bahan beracun yang lain. Itu memang bahaya sangat sebab kesan buruknya ambil masa yang lama untuk hilang.

Cerahkan dan putihkan kulit cepat

Berlainan pula dengan produk pencuci muka organik Youth ni. Ianya tanpa bahan beracun tapi memberikan kesan yang cepat untuk kulit.

Kita ikuti pengalaman Encik Zack yang sangat berpuas hati dengan produk Youth ni. Beliau mempunyai masalah kulit sensitif, kulit kering dan berminyak. Jadi agak susah untuk beliau memilih skin care yang sesuai untuk masalah beliau.

 

Cerahkan dan putihkan kulit cepat

Bertemu dengan Youth, hilang segala masalah. Isteri beliau pun kata, makin cerah dan kulit pun lebih sekata. Wowww!! 😀

Saya ni antara majority lelaki yang malas cuci muka. Cuma basuh masa ambil wudhu tu je lah. Pernah pakai macam2 skincare yang murah2 yg dok ada kat Guardian bagai. Tapi kulit muka saya ni super damn sensitif, dry & oily; wic macam perfect combo for disaster lah. Mmg macam2 masalah timbul bila pakai pencuci muka yg cuma iklan di TV, tapi haram takde research ni.

The last skincare, ialah Dermalogica. Siapa pernah pakai brand ni, tahu lah betapa mahalnya satu botol pencuci muka tu. The last time beli, RM200+. Tu belum masuk lain2. Dah, nak buat macam mana. Bg yg tak tahu, ini antara nasib yang ada kulit muka kering & berminyak ni kena hadap. Namun, berhenti jugak, sbb mcm tak nampak effect.

Tapi Shaklee YOUTH, lain sangat.

Paling suka, ia mmg di design untuk semua jenis kulit. So kulit kering ke, kulit berminyak ke, kulit normal ke, semua boleh pakai. Dengan kata lain, lepas beli nanti, korg boleh share dengan pasangan masing2, tak kira lah apa pun jenis kulit korg berdua, bertiga, berempat mahupun berlima. Nak share dengan mak & adik beradik pun boleh, kalau korg mmg duduk sama. Cuma, lagi laju lah habis.

Bila pakai, memang rasa gentle sangat kat kulit. Takde rasa kasar atau sabun semacam foamy sangat tu. Dan lebih best, tak rasa kering langsung lepas bilas. Siapa kulit kering macam saya, faham lah betapa stretch & tegang kulit muka kalau cuci guna pencuci yang bukan2 tu. Sbb tu, lagi elok tak cuci muka. Ahaha

Kemudian, toner. Toner YOUTH ni takde la rasa sejuk masa mula2 kena kulit muka macam toner biasa. Malah, rasa macam air biasa je. Buat kita feel SO natural. Dan of cos, toner ni tak melekit2. Begitu juga moisturizer. Tak buat kulit muka nampak berminyak, walaupun minyak muka saya ni lagi sikit je cukup buat masak.

Lain barang dalam YOUTH tu, haih, letih plak nak taip panjang2. Cuma tang serum tu, mmg best gila! dah basuh muka sbb ambik wudhu pun, terasa masih di kulut muka. rupa2nya, dia mmg menyerap masuk ke kulit, bukan takat luaran saja. so, sesuailah untuk muslim/muslimat yang selalu kena ambil wudhu ni pakai.

Apa Effect lepas pakai?

Baru beberapa hari je pakai. Tapi akachan cakap “nampak makin cerah & makin sekata”.

Cara Order Youth (Bermula Mac 2018)

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad kredit atau kad debit anda.

Cerahkan dan putihkan kulit cepat

Boleh klik gambar di bawah untuk sebarang pertanyaan.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge