Performance Drink | Minuman ISOTONIK yang paling POPULAR di bulan puasa

Kenapa saya berani katakan ia popular?

Sebab….

Ada yang hantar message kat saya nak beli Performance Drink sebab baca kat FB je. Bukankah POPULAR tu? Kalau tak popular, takkanlah orang yang tak pernah try pun teringin nak cuba kan? Haaa.. TAK PERCAYA? Jom tengok customer saya ni. Sebab banyak sangat diperkatakan di FB beliau pun nak juga  order Performance Drink ni haa…

Performance drink popular

Mari kita tengok apa sebenarnya Performance Drink ni?

Performance Drink
Performance Drink yang sangat POPULAR

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat kami  dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Apa pula KELEBIHANNYA? Sehinggakan kepopularannya meniti dari FB ke FB? hehehe.. Kalau dulu orang kata meniti dari bibir ke bibir kan? Musim sekarang semua aktif berFB, so beritanya dari FB ke FB lah kan.

1. Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi
2. Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
3. Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Dari kelebihannya inilah Performance Drink ni jadi sangat glamour di bulan puasa ni. Lebih2 lagi di kalangan ibu mengandung, ibu hamil, ibu berkerjaya yang sentiasa keletihan. Kalau ibu menyusu tu sentiasa risau susu makin kurang kan? Dengan pengambilan Performance Drink ni, cecair dalam badan ibu menjadi lebih stabil dan susu ibu pun dapat dihasilkan dengan baik walaupun berpuasa.

Berminat untuk mendapatkannya? Boleh klik gambar di bawah ni ye.

eSell (Shopping Cart Shaklee)

Anda boleh terus membeli atau anda boleh juga hubungi saya untuk proses pembelian serta konsultasi.

Laila
ID 854299
Email : lailaisma2207@gmail.com
SMS/Whatsapp : 019-722 8520

Lailasani Shaklee

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge