Pengedar Shaklee Bertauliah Yang Tidak Lokek Berkongsi Ilmu

Dunia Shaklee, adalah dunia baru untuk akak selim beberapa tahun yang lepas.

Segala-galanya baru.
Tentang nutrisi
Tentang kesihatan suplemen
Tentang bisnes
Tentang penyakit
Semuanya umpama perkara asing sebab tak pernah belajar sebelum ni. Bidang pun berbeza dengan bidang akak selim belajar di univerisiti.

Daripada langsung TAK TAHU tu, akak selim dengan penuh semangat belajar macam-macam sehingga hari ini.

Join kelas nutrisi dengan pakat nutrisi Shaklee

Antaranya join kelas nutrisi, kelas produk yang diadakan oleh pakar nutrisi Shaklee. Belajar memahami segalanya dengan rasa tanggungjawab ingin berkongsi dengan semua pelanggan akak selim dan seluruh rakyat Malaysia.

Mentor dan cikgu akak selim yang sangat bijak dan rajin membantu

Selain itu, akak selim juga belajar tentang bisnes, tentang marketing daripada pakar-pakar yang berpengalaman dalam group #iReachBest.
Memang tidak pernah kering ilmu atau kedekut ilmu. Sentiasa fresh dari masa ke semasa.

Kelas iReach yang sangat best dan mesra kanak-kanak.

Akak selim sentiasa jadikan diri sebagai orang yang sentiasa dahagakan ilmu untuk meningkatkan ilmu sebagai seorang pengedar Shaklee yang bertauliah. Bukan setakat tahu jual produk.

Akak selim juga rajinkan diri membaca pelbagai buku untuk menambah ilmu dan berkongsi dengan anak-anak Shaklee akak selim.

Makin banyak kita baca, makin banyak kita belajar, makin banyak kita rasa kita tak tahu.
Kalau rasa banyak dah tahu tu, maksudnya kita kurang menggali ilmu. 😛

Jadi, nak jadi pengedar Shaklee yang pro, pengedar Shaklee yang disukai ramai, memang kena banyak membaca, join kelas-kelas nutrisi/produk tanpa jemu.

Sekarang akak selim mencuba sedaya upaya kongsikan apa sahaja yang akak selim ada kepada anak-anak Shaklee akak selim setiap hari.

Moga mereka juga menjadi pengedar Shaklee yang disukai ramai. InshaAllah.

Yang mau sama-sama di dalam group kami menjadi pengedar Shaklee pro, boleh whatsapp akak selim yaa…
019-722 8520

Kita sama-sama berjaya membina empayar Shaklee kita demi masa depan keluarga dan masyarakat Malaysia.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge