Kebaikan Performance Drink Shaklee

Hari ni dah hari ke 18 kita berpuasa. Alhamdulillah. Syukur kerana kita dipanjangkan usia untuk bertemu Ramadhan tahun ini. Dan moga kita bertemu lagi dengan Ramadhan pada tahun hadapan InshaAllah. Biasanya di bulan puasa ni, Performance Drink memang menjadi rebutan di kalangan customer2 saya. ūüôā Sehinggakan yang saya order untuk saya dan family pun dah habis. Yerr… dahulukan untuk customer

Share Button
Continue reading »

Vivix | Anti penuaan yang selamat di dunia

Tertanya2 tentang vivix? Ok, ini dia Q and A tentang vivix ni.   Q : Apa itu Vivix A :¬†Vivix adalah campuran polifenol dengan paten tertunda yang kuat dan eksklusif dari bahan-bahan botanikal yang terbukti di dalam makmal mampu memberi kesan positif terhadap empat mekanisme utama penuaan selular, termasuk meningkatkan ketahanan sel, tenaga sel, pembaikan sel dan prestasi sel* Q

Share Button
Continue reading »

Performance Drink | Minuman ISOTONIK yang paling POPULAR di bulan puasa

Kenapa saya berani katakan ia popular? Sebab…. Ada yang hantar message kat saya nak beli Performance Drink sebab baca kat FB je. Bukankah POPULAR tu? Kalau tak popular, takkanlah orang yang tak pernah try pun teringin nak cuba kan? Haaa.. TAK PERCAYA? Jom tengok customer saya ni. Sebab banyak sangat diperkatakan di FB beliau pun nak juga¬† order Performance Drink

Share Button
Continue reading »

Tips Kekal Cergas di Awal Kehamilan Sepanjang Ramadhan

Alhamdulillah, dah hari ke 6 kita berpuasa. Anda semua ok? Kalau ok, Alhamdulillah. Syukur semuanya dipermudahkan oleh Allah. Rasanya belum ‘declare’ kat mana2 media social lagi ni. Alhamdulillah saya mengandung 9 minggu di minggu pertama Ramdhan 2014 ini. Syukur pada Allah mengurniakan nikmat yang tidak terhingga ini. Sehingga hari ini, Alhamdulillah masih boleh berpuasa penuh. Loya2 dan perut masuk angin

Share Button
Continue reading »

Hadiah terbaik untuk hari ibu

Sejak bergelar ibu ni, saya lebih sensitif dengan hari-hari istimewa untuk ibu. Bukan dulu tidak menghargai atau tak mengucapkan selamat hari ibu, tetapi sejak mempunyai 2 orang cahaya mata ni, memang hari ibu atau hari lahir ibu saya tak pernah saya lupakan. Alhamdulillah, ibu saya kembali sihat selepas beberapa bulan menghadapi masalah kesihatan. Saya bersyukur sangat! Alhamdulillah. Sempena hari ibu

Share Button
Continue reading »

Tips luka bersalin cepat sembuh

Apabila sebut luka bersalin, ngeri pulak saya memikirkannya. Hehehe.. Walaupun dah 2 kali melaluinya, perasaan NGERI tu masih ada walaupun di hati memang inginkan baby lagi. ūüôā Luka bersalin ini juga dikenali sebagai luka episiotomi. Boleh dikatakan luka episiotomi ini tidak dapat dielakkan terutamanya bagi kelahiran pertama. Boleh lihat gambar di bawah ni sebagai rujukan ya. Khas untuk ibu2 yang

Share Button
Continue reading »
Amalan semasa berpantang

Set Bersalin Shaklee Yang Terbaik dan Termurah Di Pasaran

Ada yang tanya, Shaklee ada set berpantang juga ke? Pastu TERBAIK dan TERMURAH di pasaran? Betul ke? Bukan ke ada set menyusu aje ke? Ya, memang ramai yang tertanya2 sebab awal2 dulu SET MENYUSU Shaklee ni sangat2 ‘glamour’. Tapi jangan taktau ye, Shaklee ni ada pelbagai pakej termasuk set berpantang sama ada ibu itu bersalin secara normal atau pembedahan. Jom

Share Button
Continue reading »

Idea hadiah untuk baby baru lahir

Asyik-asyik nak belikan hadiah baju, seluar, peralatan baby kalau nak pergi tengok baby baru lahir. Boring dah kan hadiah2 tu? Sebab silap2 haribulan, mak pak baby tu tak suka pun nak guna atas sebab2 tertentu seperti baby allergik dan lain2. Macam saya sendiri, saya memang tak gunakan bedak untuk baby. So, kalau ada orang bagi bedak tu, rasa agak membazir kerana hanya akan

Share Button
Continue reading »

Pakar motivasi di pasar tani Bandar Putra Kulai

Haaa, jangan tak percaya tau. Ada pakar motivasi di pasar tani Bandar Putra Kulai. Hehehe. Nak tau siapa? Kak Shima yang jual masakan pantai timur tu haaa… Hari Selasa memang jadi rutin saya pergi beli sayur-sayuran segar atau makan malam di pasar tani berhampiran rumah saya. Semalam pergi dah agak lewat dan hari macam nak hujan, jadi tak bawak anak2.

Share Button
Continue reading »

Kolagen Shaklee sememangnya TERBUKTI berkesan

Wahhh.. tengok tajuk tu. Konfiden betul kan? “Kolagen Shaklee sememangnya TERBUKTI berkesan”. Kenapa saya begitu yakin? “Kerana Shaklee melakukan ujian klinikal terhadap pengguna kolagen ini. Dan tempoh penggunaan ialah selama 8 minggu sahaja. Menarik bukan??” Ada ujian klinikal ini bermaksud, Shaklee bukan sahaja meng’ada-ada’kan cerita atau testimoni palsu, tetapi produk ini telah dibuat ujikaji ke atas manusia untuk membuktikan secara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »