kenapa bisnes guna blog

Bagaimana Nak Mulakan Bisnes Shaklee Secara Online?

Anda sedang mencari-cari bisnes yang sesuai dengan anda? Dan salah satunya ialah bisnes Shaklee? Memang tepat sekali pencarian anda tu. Bisnes Shaklee ni mudah sangat dikerjakan kalau kena caranya. Saya kongsikan cara nak mulakan bisnes Shaklee secara online hanya dari rumah sahaja. Saya menjalankan bisnes Shaklee ni bermula tahun 2012 secara part time dan masih lagi meneruskannya sehingga hari ini.

Share Button
Continue reading »
bacaan tekanan darah tinggi

Cara Menurunkan Tekanan Darah Tinggi Dengan Berkesan Tanpa Ubat

Apabila disahkan menghidap tekanan darah tinggi, doktor yang merawat akan memberikan ubat supaya tekanan darah terkawal dan mengelakkan komplikasi yang lebih buruk. Ikutilah nasihat doktor dan usah sesekali skip ubat-ubatan yang doktor berikan. 10 Cara Kawal Tekanan Darah Tinggi Anda boleh mengambil suplemen yang berkesan yang boleh membantu anda mengawal tekanan darah supaya kembali kepada normal namun usah sesekali mengabaikan

Share Button
Continue reading »
suplemen terbaik di pasaran

12 Sebab Kenapa Anda Perlukan Vivix Setiap Hari

Setiap hari kita memang tak boleh melarikan diri daripada pencemaran, pemakanan yang tidak seimbang, asap rokok, asap kenderaan, junk food dan pelbagai lagi yang dikenali sebagai punca datangnya RADIKAL BEBAS. Memang susah kan kita nak elak semua ni sebab semuanya berada di sekeliling kita setiap hari. Kesan daripada RADIKAL BEBAS ni boleh menyebabkan masalah kesuburan, kerosakan hati, kanser, serangan jantung,

Share Button
Continue reading »
vivix percuma

Cara Beli Vivix Murah Sempena Year End Sale

Sana sini Year End Sale (YES) kan? Shaklee pun ada juga tau. Memang dah lama tak menikmati Vivix PERCUMA ni tau. Saya sendiri pun suka sangat dengan promosi Shaklee bulan ni. 😎 Bulan lepas promosinya dah best juga dah. Khas untuk ahli baru. Bulan ni, semua orang pun dapat menikmati pembelian Vivix super duper murah ni. Siap ada PERCUMA 1

Share Button
Continue reading »

Berbaloi Ke Pergi Pameran Belon Dinasour 3D di Komtar JBCC?

2 hari lepas saya bawa anak-anak ke Pameran Belon Dinasour 3D di Komtar JBCC. Encik suami bekerja, jadi saya jelah yang bawa anak-anak ke sana. Banyak juga hal yang perlu diselesaikan dahulu sebelum ke sana, Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dengan kuasa doa dan izinNya. Syukur sangat. Saya kongsikan review kami anak beranak. Hehe. Ini adalah review jujur kami ya. Anak

Share Button
Continue reading »

Kuasa Doa Umpama Magik

Semalam langsung tak sempat belek handphone. Berada di jalanan dari pagi sampai malam. Destinasi yang dirancang ialah Shaklee JB➡Pejabat pos➡Belon dinasour Komtar JBCC Pagi-pagi tu pergi Shaklee, daftarkan ahli baru dengan pembelian Vivix 2 botol. Lepas tu beli set pantang untuk anak beranak Cik Puan Es. Vitalea B Complex Vitamin C Ostematrix Alfalfa ESP Herblax untuk Puan Es sendiri Set

Share Button
Continue reading »

Cara Mudah Buat Bisnes Online 2018 Dengan Modal Rendah

2017 dikatakan tahun yang mencabar dari segi ekonomi. 2018 pula dikatakan lebih mencabar daripada tahun 2017. Harga minyak di negara kita ni setiap minggu pun asyik naik je. Harga barang sudah tentulah naik kan? Kita memang tiada cara lain selain daripada tambah pendapatan keluarga kita. Nak jimat tu dah habis jimat dah kan. Perdana Menteri kita pun ada sarankan. Guna

Share Button
Continue reading »

Benarkah Pengambilan Suplemen Bertahun-tahun Boleh Menyebabkan Kanser?

“Ambil suplemen lama sangat pun tak elok tau, boleh menyebabkan kanser!” “Ambil suplemen dalam jangka masa panjang, nanti kanser keluar!” Saya pernah diberitahu oleh seseorang tentang perkara ini. Saya hanya senyum sahaja. Bukan apa, tak nak berdebat dengan orang yang tidak tahu. Diam itu lebih baik waktu itu. Mungkin insan yang berkata-kata sedemikian ada pengalaman yang buruk dengan suplemen yang kawan-kawan

Share Button
Continue reading »
Cara atasi slip disc

Akhirnya Mak Sembuh Slip Disc Setelah Menderita Berbelas Tahun

Ini adalah kisah mak Khadeejah Hasmad. Beliau dah lama rasa sakit pinggang yang melampau akibat slip disc. Sakit pinggang yang diceritakan tu lebih sakit daripada orang yang sakit pinggang masa mengandung yang sarat tu. 😕 Tak dapat saya bayangkan rasa sakitnya tu. Namun, saya faham juga sedikit sebanyak bagaimana sakitnya orang kena slip disc ni sebab suami saya pun kena

Share Button
Continue reading »
ubat luka kaki kencing manis

Cara Merawat Luka Akibat Kencing Manis Supaya Tak Perlu Potong Kaki

Antara komplikasi yang terpaksa dihadapi oleh pesakit kencing manis ialah luka lambat sembuh. Akibat daripada kencing manis ni, kaki pesakit kencing manis kurang deria rasa dan menyebabkan pesakit tidak perasan dan tak rasa apabila ada luka terutamanya di kaki. Semakin dibiarkan tanpa rawatan, luka kaki pesakit kencing manis makin teruk dan bernanah serta susah untuk sembuh dan terpaksa dipotong untuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »