Nak Elakkan Makan Ubat Darah Tinggi Tapi TerKURUS Pula

Kisah Encik Fahmy. Ini kisah benar, nama pun nama sebenar. 🙂

Beliau masih muda, awal 30-an tetapi tahap kesihatannya agak teruk. 🙁 . Kasihan kan?

ubat darah tinggi
Bacaan tekanan darah tinggi Encik Fahmy

Beliau mengidap penyakit darah tinggi. berat badan yang berlebihan dan tahap kolesterol  beliau juga tinggi. Oleh kerana tekanan darah beliau terlalu tinggi, kadang-kadang beliau hanya terbaring kerana terlalu sakit kepala dan tak mampu untuk bangun.

Isteri beliau, Puan Adilah turut bimbang melihat keadaan suaminya itu. Malah sebagai isteri, beliau lebih risau apabila suaminya sering mengadu sakit dada.

Setelah membuat pemeriksaan doktor,  doktor menyarankan agar beliau mengambil ubat darah tinggi. Beliau terkejut dan terfikir.

Terbayang-bayang wajah anak-anak yang masih kecil.

Bagaimana dengan anak-anak nanti jika ditakdirkan terus mengidap tekanan darah tinggi? Atau terpaksa meninggalkan mereka.?? 🙁

“Aku mesti buat sesuatu!! Takkan nak berterusan begini? Silap-silap haribulan, tiba-tiba jantung boleh berhenti ni!!” Fikir beliau.

Tanpa berlengah lagi, beliau mengambil keputusan untuk berubah demi masa depan beliau dan keluarga. Banyak perubahan yang telah dilakukan di dalam hidupnya. Di antaranya ialah :-

1. Mengubah cara hidup, iaitu tidur lebih awal setiap malam dan kurangkan stress.

2. Mula melakukan senaman secara rutin 30 minit sehari.

3. Mengambil beberapa suplemen khas untuk tekanan darah tinggi iaitu :-

-B Complex
-Vitamin C
-Garlic
-Phytocol ST
-CoqHealth
-Omega Guard

Setelah beberapa bulan beliau konsisten dengan perubahan cara hidup serta mengambil suplemen  yang berterusan, beliau telah disahkan :-

1. Tekanan darah kembali normal

Ubat darah tinggi
Bacaan tekanan darah tinggi Encik Fahmy selepas menukar gaya hidup dan mengambil suplemen.

2. Kolesterol makin menurun kepada paras normal

3. Hilang berat badan sebanyak 12 kg  dalam masa 3 bulan dan dapat maintain berat badan yang sihat.

ubat darah tinggi
Niat asal nak turunkan tekanan darah tinggi, terKURUS pula… 🙂

Tahniah Encik Fahmy! Yang pastinya beliau lebih sihat dan lebih kacak dengan berat badan yg baru serta nampak lebih macho!

Sudah tentu kita mahukan yang terbaik untuk pasangan atau orang-orang yang kita sayangkan? Boleh beli SET DARAH TINGGI seperti yang Encik Fahmy ambil atau boleh mencuba Vivix. Untuk mereka yang sangat sibuk bekerja seperti doktor, peguam, cikgu atau sesiapa sahaja bolehlah mencuba suplemen ringkas tetapi mengandungi pelbagai khasiat. Ambil peluang untuk membeli Vivix dengan penjimatan berganda sehingga RM241++.

Klik link di sebelah untuk Vivix harga jimat :  Vivix Twin Pack Promo

Klik link di bawah untuk mengetahui manfaat Vivix

Manfaat Vivix

Hubungi saya untuk keterangan pesanan Set Darah Tinggi anda dengan SMS/Whatsapp ke 019-722 8520.

Laila
ID 854299

✿✿Jadi Ahli Shaklee Untuk Penjimatan Sehingga 20%✿✿

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge